Pinot Noir děkuju
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva zkus kolkovnu
Pinot Noir v tom by som sa ja zabila![]()
Mrakoplas no však až sem přestanu přispívat, budeš vědět ![]()
Ach bože, my jsme se teď totálně zničili obědem- boršč, kuře na paprice (omáčka z kapií) s rýží a pohárem a la banana split (slaný karamel a opražené lískáče included), skoro bych si přála utratit
. Aspoň, že děti jsou nadmíru spokojený.
My si dnes objednali vietnamské z kamarádovy restaurace. Rosťa si ze své rolky vypreparoval své milované krevety a pak zkoušel jist nudle z polévky hůlkama.
dzizisketa slušnej oddíl! ![]()
edit: šiš, mám tak odkrveno, že jsem to vrzla o vlákno vedle... to mělo bejt do jídla, samozřejmě ![]()
viktorka_od splavu Hodně hloupý dotaz - pořizuju si k padesátým a jednapadesátým narozeninám svůj první smartphone. Už mám i nenávratně vybráno, nechala jsem si ke konkrétnímu typu (iPhone SE 2020) nadělit ochranné sklo, kryt a nabíječku. Jen nákup konkrétního kusu za nadělené finanční prostředky furt hapruje, z důvodu mé patologické nerozhodnosti. Máš prosím typ v Brně (matně tuším, že jedeš v jabkách) na konkrétního autorizovaného prodejce, nebo to jistí Alza?
viktorka_od splavu A máš s iStyle dobrý zkušenosti? Tam jsem právě chtěla koupit, ale dcera mi s despektem sdělila, že je to prostě jen jeden z prodejců, ať radši koupím na Alze. A jsou na ně nějaké negativní recenze.
Isca Já jsem na Vánoce koupila taky vše rovnou u Applu. Je tam sice napsaná většinou delší dodací doba, ale měla jsem to do týdne tady.
Isca já jsem nikdy neřešila žádný problém (jako reklamaci), ale třeba výměnu za něco jiného ano, a v pohodě. na té alze si právě někdo stěžoval že dostal rozbalený produkt a to bych teda fakt nechtěla - pokud bych nepásla vyloženě po něčem použitém za nejnižší cenu. pak teda fakticky jdi do toho online nákupu na webu apple. a dcera má jabko?
viktorka_od splavu Tahle konkrétní dcera ne (ač dělá v IT), má ho ta druhá :-)
marieu haha, já četla, že jste měli omáčku z kapslí a říkala si, co to doprkýnka je?? A že mi to k tobě nějak nesedí ![]()
Isca tak kup na applu a hlavně si od té druhé nech udělat tu první instalaci a přelití dat![]()
tina Prosím, není tam kód na Astratex a Datart nebo jiné elektro? Mockrát děkuji.
Černá kočka astratex ma TMDM25
Černá kočka elektro jedine pres alzu s kodem 2021DM20CZ, 2021DM25CZ
Datart asi nema:(
tina Dekuji.
Neviete poradiť nejaký pekný, ale decentný listový papier? Potrebovala by som listové papiere s obálkami + menšie (cca A6) kartičky na menšie odkazy.
Čo som našla je všetko buď detské, alebo infantilné, alebo proste gýčové.
No a zase toľko aby sa mi oplatilo si to dať robiť na zákazku toho nepotrebujem.
Parfémované by bolo samozrejme plus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.