Fleur MARIANNE
Ještě někdo něco?![]()
edit: MARIANNEVIP s Mastercard
tina Děkuji
!
tina no tak teda diky, jsem musela nakoupit plazovou suken, to jsem zvedava, kde ji vynosim... ![]()
![]()
tina a prosimte, kdyz uz to prohlizim, byl by kupon do Sephora..? Fakt mi zabavit kartu leda..![]()
dekuji..
Pavlena Jasně![]()
DM25 na jejich řadu, DM2O zbytek
tina Rovnou to nakopíruj celé
.
tina ja se zeptam jinak-neni tam kod na neco co potrebuju?![]()
711990 hele marně si tady lámu hlavu, kterej ti mám poslat![]()
tina ja zas ďakujem za kód na eobuv, objednala som dnes gizehy za dobrú cenu, vďaka ti!
tina já taky pěkně děkuju za eobuv. Mám na cestě sandály Vagabond, tenisky Puma a muž tenisky Bugatti
. A to jsem říkala, že letos si koupím až zimní boty.
Pinot Noir já tam ani nebudu koukat, zjistila jsem, že od podzimu jsem nasyslila osm nových párů, který jsem ještě ani nevytáhla z krabice - ale všechny strašně výhodně![]()
Mám dotaz, kdo už vyplňoval sčítání lidu. Byt je na manžela, já mám jiné nemovitosti. Na ty se ve formuláři nikdo neptá nebo jsme něco přehlédli?
Renusatko na to se neptají.
Pinot Noir Super, díky.
Pinot Noir ktore vagabondy? Ja som "nanutila" jedny sestre a ešte ma svrbia prsty, že kúpim jedny aj sebe ![]()
Pinot Noir prosímtě jak je ten kód na eobuvi? jsem tu prohledala asi deset stran zpět a asi su slepoň. sem si tam vyhlídla ty airmaxy![]()
viktorka_od splavu marianne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.