"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online mirajo
2668 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 13:39

Evaeva Taky uz je v mistnim ddm vetsina taboru plna.

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 17:32

Lenka22 

Modem

Offline baltik
4988 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 18:58

Candance to jsem byla a na mistni radu jsem ji to jmeno nechala vygravirovat na rasenku

Edit. Je to tedy jeden z darku, jeste jsem k tomu vzala tu bonsai lego a nad posledni veci jeste premyslim

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 19:50

JankaM Já už je mám přihlášené skoro měsíc a v kalendáři těch 14 dnů zatržených červeně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:03

Chystám se v úterý se synem na vyšetření očí a potřebovala bych v okolí koupit oběd. Máte někdo tip na výdejní okénko v okolí Pankráce a Budějovické, kde bych koupila něco pro tříleté dítě, co by šlo sníst na lavičce? Nebo mám raději vzít nějakou větší svačinu

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:32

Ehmm, nerada jdu žebrotou, ale nepodělila by se některá z Vás, prosím, o kód pro M&S v rámci dnů Marianne?? Děkuju hezky předem.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:36

marieu dmmns

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:38

tina děkuji tedy i zadem

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:38

marieu není zač, ráda pomůžu... a hezky vyber

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 15:13

Evaeva Na Pankráci hned u výlezu metra má stánek pekařství Kabát, jestli stačí nějaký koláček nebo obložená houska. A teda přiznávám, že když chci podplatit dceru, tak jí tam ve stánku kupuju gyros ;o) Jinak tu nějaké hospody s výdejními okénky jsou, ale teda řekla bych že nikde žádný zázrak.

Online continuity
43166 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 15:53

Evaeva není na Budejarne nějaka ta pizza z okýnka?

Bývalo tam toho určitě víc, pekárna, polívky a slané koláče. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2021 16:17

DruI continuity díky. Pizza je super nápad, akorát nevím, jestli to bude jíst

Asi to zkusím. Koláč by byl super jako úplatek, ale my tam asi strávíme dost času, navíc budeme čekat, až mu rozkapou oči, tak jsem přemýšlela o něčem, co nás i trochu zabaví:) No, asi teda vyberu jednu ze zastávek a zkusím něco najít.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 17:02

andulka01 právě jsme se doma "dohádali", jak vypadala příprava pohřebního ceremoniálu. Strávili tam nácvikem celý týden nebo si sjely jednotlivé sekce svoje party 2x a pak společná generálka?

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 17:18

Evaeva V okolí je toho spousta, záleží co hledáš. Zmiňovanej Kabát má asi pět poboček v okolí, mají sladký pečivo i obložený housky a bagety, to samý asi i Libeřské lahůdky (2x Budějovická). Je tu Polífkárna, kfc, mekáč, pizzaokno, kebaby, čínský a vietnamský restaurace. Hodně fajn restaurace v okolí je Nola u Pankráce, jak jsou teď otevřený foodcourty v obchoďácích netuším

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 17:21

Evaeva To oční je asi blíž k Pankráci, jestli se nepletu? Ale continuity má pravdu, pizzu na dílky v díře na Buďárně pořád prodávají. A z druhé strany vlezu do metra skutečně bývalo okénko Polévkárny, ale nejsem si úplně jistá, jestli ještě funguje. Ale zato jsou tam kromě toho minimálně dvě pekařství/lahůdkářství, tak když bude potřeba úplatek, tak se tam dá vybrat :o) A teda jestli se nezdráháš chodit do uzavřeného prostoru, tak v DBK jsou taky nějaké rychlojídlárny, ale už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím, co je tam zrovna opravdu v provozu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2021 17:27

DruI já se nezdráhám, ale ty teď jsou zavřené (aspoň by měly být). To oční je víceméně uprostřed, když mu řeknu, že jdeme koupit jídlo, dojde kamkoliv:)

Edit: ten úplatek ani není potřeba, on se tam těší:) Ale bude to dlouhé, plus od nás docela daleko, bude hlad;)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 17:36

EvaevaOny jsou v DBK nějaké obchody s potravinami, které otevřené jsou a když jsem tam naposledy procházela, tak právě byly otevřené i nějaké ty pultové prodeje jídla. Jenže si teď nemůžu uvědomit, kdy přesně jsem tam byla a jaká opatření zrovna v té době platila :o)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 17:43

Evaeva A když o tom tak přemýšlím, tak je asi lepší jít na Buďárnu, když budete jíst venku, protože se mi podle mých zkušeností zdá, že kolem Pankráce víc fouká a pak je to venku na lavičce dost nepříjemné.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2021 18:09

DruI no vidíš, to vlastně taky nevím, jestli se tohle smí. Díky moc, zajdeme tam a uvidíme.

Offline Fleur blogger
6853 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 18:46

tina Já jdu, prosím, také žebrat, ale o kód do Calzedonie, kdyby se někdo slitoval...