Evaeva Taky uz je v mistnim ddm vetsina taboru plna.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Modem
Candance to jsem byla a na mistni radu jsem ji to jmeno nechala vygravirovat na rasenku
Edit. Je to tedy jeden z darku, jeste jsem k tomu vzala tu bonsai lego a nad posledni veci jeste premyslim
JankaM Já už je mám přihlášené skoro měsíc a v kalendáři těch 14 dnů zatržených červeně.
Chystám se v úterý se synem na vyšetření očí a potřebovala bych v okolí koupit oběd. Máte někdo tip na výdejní okénko v okolí Pankráce a Budějovické, kde bych koupila něco pro tříleté dítě, co by šlo sníst na lavičce? Nebo mám raději vzít nějakou větší svačinu![]()
Ehmm, nerada jdu žebrotou, ale nepodělila by se některá z Vás, prosím, o kód pro M&S v rámci dnů Marianne?? Děkuju hezky předem.
marieu dmmns
tina děkuji tedy i zadem ![]()
marieu není zač, ráda pomůžu... a hezky vyber
Evaeva Na Pankráci hned u výlezu metra má stánek pekařství Kabát, jestli stačí nějaký koláček nebo obložená houska. A teda přiznávám, že když chci podplatit dceru, tak jí tam ve stánku kupuju gyros ;o) Jinak tu nějaké hospody s výdejními okénky jsou, ale teda řekla bych že nikde žádný zázrak.
Evaeva není na Budejarne nějaka ta pizza z okýnka?
Bývalo tam toho určitě víc, pekárna, polívky a slané koláče.
DruI continuity díky. Pizza je super nápad, akorát nevím, jestli to bude jíst![]()
Asi to zkusím. Koláč by byl super jako úplatek, ale my tam asi strávíme dost času, navíc budeme čekat, až mu rozkapou oči, tak jsem přemýšlela o něčem, co nás i trochu zabaví:) No, asi teda vyberu jednu ze zastávek a zkusím něco najít.
andulka01 právě jsme se doma "dohádali", jak vypadala příprava pohřebního ceremoniálu. Strávili tam nácvikem celý týden nebo si sjely jednotlivé sekce svoje party 2x a pak společná generálka?
Evaeva V okolí je toho spousta, záleží co hledáš. Zmiňovanej Kabát má asi pět poboček v okolí, mají sladký pečivo i obložený housky a bagety, to samý asi i Libeřské lahůdky (2x Budějovická). Je tu Polífkárna, kfc, mekáč, pizzaokno, kebaby, čínský a vietnamský restaurace. Hodně fajn restaurace v okolí je Nola u Pankráce, jak jsou teď otevřený foodcourty v obchoďácích netuším
Evaeva To oční je asi blíž k Pankráci, jestli se nepletu? Ale continuity má pravdu, pizzu na dílky v díře na Buďárně pořád prodávají. A z druhé strany vlezu do metra skutečně bývalo okénko Polévkárny, ale nejsem si úplně jistá, jestli ještě funguje. Ale zato jsou tam kromě toho minimálně dvě pekařství/lahůdkářství, tak když bude potřeba úplatek, tak se tam dá vybrat :o) A teda jestli se nezdráháš chodit do uzavřeného prostoru, tak v DBK jsou taky nějaké rychlojídlárny, ale už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím, co je tam zrovna opravdu v provozu.
DruI já se nezdráhám, ale ty teď jsou zavřené (aspoň by měly být). To oční je víceméně uprostřed, když mu řeknu, že jdeme koupit jídlo, dojde kamkoliv:)
Edit: ten úplatek ani není potřeba, on se tam těší:) Ale bude to dlouhé, plus od nás docela daleko, bude hlad;)
EvaevaOny jsou v DBK nějaké obchody s potravinami, které otevřené jsou a když jsem tam naposledy procházela, tak právě byly otevřené i nějaké ty pultové prodeje jídla. Jenže si teď nemůžu uvědomit, kdy přesně jsem tam byla a jaká opatření zrovna v té době platila :o)
Evaeva A když o tom tak přemýšlím, tak je asi lepší jít na Buďárnu, když budete jíst venku, protože se mi podle mých zkušeností zdá, že kolem Pankráce víc fouká a pak je to venku na lavičce dost nepříjemné.
DruI no vidíš, to vlastně taky nevím, jestli se tohle smí. Díky moc, zajdeme tam a uvidíme.
tina Já jdu, prosím, také žebrat, ale o kód do Calzedonie, kdyby se někdo slitoval...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.