Mha no za 40e dobry:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori A to je právě ta nedoceněnost všech matek! ![]()
Vlastním dětem bychom samozřejmě daly slevu. (nebo přirážku:)
Prosím vás, vím, že tu docela dost některé prodáváte na těch různých bazarech, tak mám doraz. Odpoledne jsem nafotila kočár a hodila ho na net, jestli by ho někdo nechtěl. No a od té doby mi na mail i mobil chodí dost podivné zprávy očividně google překladač, ve stylu já být zájem o vaše nabídka, kolik cena konečná, jak vy dlouho zboží mít u vás, potřebuji poslat vaše paypal, já vážný zájemce
to je normální? Jsem z toho dost znechucená a rozpačitá, to jsem fakt nečekala. Stalo se to někomu?
Malenge ne, me teda ne:)
Potrebuji cocky. Kam na ne kdyz jsem je nikdy nemela?
Malenge to se mi taky nikdy nestalo. Kam si to dávala? Já dávám inzeráty akorát na bazoš, sbazar a Facebook.
rasaNori jako kontaktní? Napoprvé bych šla k očaři, který se čočkám věnuje. Mně změřil oči a přesně řekl, jak silné mají být a jaký mají mít rozměr, jaká jsou úskalí a tak...
Malenge to jsou nějaký podvodny roboti zprávy, už jsem o tom četla. Vůbec na to nereaguj, počkej na někoho normálního.
Evaeva na sbazar. Teď naposled mi z e-mailuehe@eu.eueh dorazilo obraťte se na mě prostřednictvím mého e-mailu lindasankova02@gmail.com
pokud stále máte tento inzerát k prodeji
už toho začínám mít docela dost, pár věcí jsem nahodile prodala, divné ale naopak i velmi milé lidi pochopím, ovšem takováhle smršť, čím jsem ji jako spustila ![]()
Malenge je to divný, možná by to šlo i nahlásit. Určitě nereaguj.
žluťásek děkuju, nereaguju na to, ale poněkud mě to vytočilo. Tak jsem ráda, že jsi napsala, že už jsi to někde potkala, že nejsem první, si připadám jako blázen. A stále nerozumím, čeho chtějí dosáhnout. Že jim pošlu adresu a pin na alarm od domu?
Tak jsem něco našla Zde
Pokud by se to některé z vás taky stalo, budete už vědět, že to není až tak netypické.
Mohučanka diky, tskze ne treba ve focus optik? Tsm taky nabizi zmereni oci ale asi do toho nepujdu...
Já bych šla poprvé určitě k očaři. Nosím čočky už víc než 25 let a teď už je nakupuju přes internet, ale k očaři, který rozumí i čočkám, chodím na kontroly, a poprvé jsem si nechala všechno změřit a vysvětlit. Možná, že v optice to taky změří dobře, s tím nemám zkušenost, ani nevím, jestli to tehdy šlo. Možná jsem přehnaně opatrná, protože mám špatný zrak. Ani mi nechtěli bez potvrzení povolit přirozený porod.
rasaNori já byla poprvé taky u očaře. Asi bych se nebála zajít ani do dobré optiky.
rasaNori ked som este potrebovala okuliare tak cocky som si dala zmerat a vysvetlit v optike. Maju tam vsetko potrebne dokonca aj zmerali ocny tlak nie len dioptrie. Nasledne mi pani cocky nasadila a potom japid jej dohladom ukon zopakovala. Triasli sa mi ruky ale dalsie pokusy uz boli v pohode. Takze kludne zisti ci je toto mozne u vas v optike
rasaNori já chodím na oční, očař zároveň vlastní optiku, takže když jsem chtěla čočky, poslal mě do té optiky za optometristou.
rasaNori byla jsem taky jen v menší optice, změřili mě, vybrali velikost čoček, natrénovali se mnou nasazování a vyndavani, pak mě s nimi pustili asi na hodinu do světa a pak ještě kontrola. Takže bych se optik nebála, jen se napřed ptala.
rasaNori Já byla v optice, kde mi dělají brýle, dostala jsem sadu čoček na zkoušení, sadu na doma a půl hodiny mi vysvětlovali, jak na to. Neplatila jsem nic, až pak další čočky.
Je to fajn alternativa, ale není to pro každého, dost lidí se zase vrátí k brylim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.