Máme zde nějakou dermatoložku (či -loga) prosím?
Nebo máte někdo zkušenosti s oparem jinde než na rtech?
Máme zde nějakou dermatoložku (či -loga) prosím?
Sweet Potato pasovy?
Zarinya To právě nevím, úplně se mi to nezdá.
Sweet Potato Oni jsou ruzne,ja si vzdycky myslela,ze me neco stiplo.
A v kterem miste to mas?(jestli to neni tajne,ale on muze byt i v obliceji a byva to ze stresu.
Jen to chce rychle antivirotika jinak se to rado vraci.
Zarinya Nemám to já. A je to ruka. Na kožním řekli opar.
Sweet Potato tak snad na koznim vedi.A dostal(a)antivirotika?
Sweet Potato mamka měla opar kolem oka po operaci oční čočky. Než se doktoři dohodli co to vlastně je, zanedbali to a na operované oko skoro nevidi![]()
Ano, v nose. Zlatá ruka ti teda řeknu!
Jestli je to skutečně opar, tak ty antivirotika by měly pomoct.
Nemáte někdo tip na aplikaci na sledování kroků, kola apod? Pokud možno českou a co nejmíň reklam.... Mám v telefonu Samsung Health, ale chce povolení snad i k hovorům a bez toho nefunguje. Díky ![]()
Sweet Potato Jo, v nose, na nose a pásák přes čelo.
Ruka by odpovídala spíš tomu pásovému, takže antivirotika, klid a odpočinek.
Peetra1 díky
andulka01 Obě ruce jsou ale divné, ne? Celé je to divné. Díky všem za odpověď.
Sweet Potato To je dost divný. Pásové opary se táhnou po nervech, tedy většinou po jedné polovině těla. Pátrala bych dál a sledovala jak se to chová. Průběh u pásového - svědění, bolest kůže, vysypání a zvětšování puchýřků a postupné vysychání a hojení. Co si pamatuju, bylo to asi na týden (hojení dýl), nejdřív mě fakt bolelo čelo aniž by to bylo jakkoli zarudlý, nebo tak.
andulka01 Nic z toho. Plus ten dotyčný ani neměl neštovice. Má rozškrábaný ekzém, co se špatně hojí. Kožní prý řekla opar. Fakt divný. Jo a prý koupit flamigel. Ale nic s tím nenadělám.
Nemůže to být něco covidového nebo postcovidového? Dost lidí zmiňuje divné projevy na kůži.
Sweet Potato jednou jsem měla malý opar na břiše, nikdy predtim jsem žádný neměla, ani na puse. Nastesti ani potom ne. Šla jsem na do Vinohradské, dali mi antivirotika a zmizelo to rychle. Nebyl to pásový opar, obyčejný herpes simplex prý.
Sweet Potato A není dotyčnej třeba náhodou akvarista? Jednu pěknou zoonózu od rybiček totiž pár let zpátky chytil děda, vypadalo to jako opar, měl to na rukách, vůbec se to nehojilo, dermatoložka to nepoznala, na správnou diagnózu se přišlo úplně náhodou... a kurýrovali ho pak v Brně na veterinární fakultě, což mi dodnes přijde vtipný. :))
Karoleena Není. Má rozdrbaný ekzém, v tom může být lecjaký neřád (zlatý stafylokok třeba), to se ale pozná až ze stěru, to nevím jestli dělali. A podporou pro teorii oparu je prý to, že má i koutek. Ale koutek přece není opar?
Najdu někde v Messengeru staré konverzace s lidmi, s kterými nejsem přítel? Nemůžu to vůbec nikde najít;-(.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.