Pinot Noir po mně chtěli jenom číslo objednávky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám jeden blbý..
Ty hedvábné COS šaty, ty, co v nich modelka vypadala k politování, se dají prát, ale..! Začaly strašně elektrizovat, normálně je mám přisliznutý po celém těle..
Aviváž nevedu, ale kvůli tomu ji klidně pořídím. Jenže: na hedvábí aviváž nesmí, ne? Co s tím..?
Pavlena hodváb periem v šampóne na vlasy.
Edit: Je to čistý hodváb, alebo zmes? Rozmýšľam, či mi niekedy čistý hodváb elektrizoval.
slniecko a myslis, ze to pomuze i od staticke elektriny? Ja je vzala woolitem na vlnu a hedvabi.
Pavlena No, to dumám. Periem to tak a neelektrizuje mi. Ale či je hento nejaká špecálna úprava alebo čo, a keď to už robí, tak či to zaberie, to neviem.
Zase jdu s blbým dotazem. Manželé kupují dům, dostanou na něj příspěvek od matky jednoho z nich. Jak se to řeší při rozvodu? Dostane ten, jehož matka dala příspěvek, více? Nebo se dělí rovným dílem?
Je to řešitelné, ale musí se to vymezit už u koupě té nemovitosti. Asi bych to řešila s notářem v rámci úpravy SJM.
tv teoreticky se to zohledni, ale dokazuj to.. leda nejak osetrit predeml
continuity už se řeší vypořádání majetku. Takže náleží oběma půlka?
tv Teoreticky ano, ale jak říká viktorka_od splavu, může to být v případě potíží dost těžko dokazatelné. Určitě bych to ošetřila předem, například maminka může písemně darovat peníze na koupi domu jednomu z nich. Musí to být ale výslovně uvedeno, že jen tomu dítěti, jinak se to může brát jako dar pro oba, bez ohledu na to, čí je to rodič. Ať se poradí s nějakým právníkem. Případně se mohou domluvit mezi sebou a rovnou při koupi nějak adekvátně upravit podíly v té nemovitosti.
tv Počkej, takže tohle se stalo kdysi a teď se rozvádí?
tv Aha, tak to může být problém. Buď se dohodnou, nebo existuje doklad, že maminka ty peníze dítěti věnovala (nejlíp i s dovětkem, že na dům). Jinak není šance. Pokud matka stále žije, možná by se to dalo nějak vyřešit i teď.
tv bez pravnika ani ranu![]()
Co myslíte o letošních prijimackach na SŠ?
Mha zatím nic, zachytila jsem jen nějakou zprávu o strašlivě těžkém testu z matiky ![]()
Mha já už mám ty "strašlivé" testy vytisknuté a hodlám jimi otestovat rodinné příslušníky
Mha Náš osmák psal ty první ve škole včera a ty druhé dnes. Čeština mu přišla v pohodě. Pondělní matika, tam něco nevěděl, úterní prý měl všechno. Normálně mají už v osmičce přípravu na přijímačky dobrovolnou v devítce součást výuky. Letos to kvůli distanční výuce nebylo, ale prý všechno znají. Výsledky jsem neviděla.
nevíte náhodou, odkud je toto?
Mha hlásím, že u nás bychom se na střední asi dostali:-) a za odměnu jsme dostali hádanku hodnou i maturanta, volám continuity
dva plavci skočí do bazénu na opačných koncích, plavou proti sobě a potkají se 19m od jednoho konce. minou se, na krajích otočí, plavou zas proti sobě a potkají se 27m od toho samého konce. jak dlouhý je bazén?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.