Maureen nadejchany to nebude, spis dost sezvaneny no....ale taky pouzivam, nemam na vyber
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity ne, to mame jen my dospeli:D deti maj dute vlakno zatim jeste.
rasaNori takto je sidite? Sociálku na vás ![]()
My teda jedeme v peri od narození, teď mi starší vyrostla ze své 140. Ty jsem posunula můj, ale mladší budu muset zakrátko vyřešit. ![]()
Jedině dutinky na muž. To kvůli létu. Pro mne je to i v létě na horách na peri, k moři si teda vozím lehký spacák - takže jen na dovolenou jich vezeme minimálně pět.
continuity problem je v tom ze desne cestujou, ja ted nedavno pozorovala starsi jak spi, komedie jak hrom
mala spava ve fusaku, co mela v kocaru, je vlneny. Spacak je desna sranda, nez v nema maji opravdu spat, pak nastane jekot chci perinku s hvezdickama:D
Volám daňovou sekci CML - je tu prosím někdo, kdo se v poslední době pokoušel podat DPFO přes EPO?
Dcera má spacák natrvalo v postýlce, ale vsadím se, že jen co ho dám do auta, nastane jekot "chci žlutou peřinku"![]()
Jsem pátý den po očkování. Myslela jsem, že na mě něco leze ( dneska jsem úplně odpadla). Mohla by to být ještě reakce? ![]()
Mulen Mohla, stává se to celkem často. Buď na sebe hodná a nehoň se.
Mulen Jo, taky jsem to tak mela. Prvni den pohoda, druhy unava, pak jakz-takz dobry a paty den mrtva...
Volám daňovou sekci CML - je tu prosím někdo, kdo se v poslední době pokoušel podat DPFO přes EPO?
ano, minulý týden a bez problémů. Dnes i DPPO
Kammila A objevují se ti v DAP přílohách kolonky na počet listů příloh?
Mulen já jsem byla KO týden. A soudě podle kolegyň v práci ty reakce můžou být dost různorodé.
marieu jsem zvědavá na tu druhou dávku. Počítala jsem, že by mi mohlo být hůř druhý nebo pátý den a ono až teď
Ale už je to lepší..
Mulen teda ten týden byl po druhé dávce, po první jsem nezvedla ruku nad horizontálu cca 2 dny.
marieu ja idem na očkovanie dnes, som zvedavá ako zareagujem ja
betsey držím palce!
marieu díky, díky, začínam sa trochu báť
betsey nebylo to příjemné, vlastně jsem takovou reakci ani nečekala, ale celkově vzato jsem pořád vděčná, že jsem se mohla nechat očkovat. Akorát bych si po tom příště naplánovala prodloužený víkend...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.