Mám blbý dotaz pro majitelky robovysavačů. Nezamotávají se do těch kartáčků dlouhé vlasy?
V našem klasickém vysavači se moje vlasy spolehlivě zamotávají tak, že je třeba to čas od času celé rozebrat a vysříhat je. ![]()
Mám blbý dotaz pro majitelky robovysavačů. Nezamotávají se do těch kartáčků dlouhé vlasy?
V našem klasickém vysavači se moje vlasy spolehlivě zamotávají tak, že je třeba to čas od času celé rozebrat a vysříhat je. ![]()
Bledule zamotávají. U nás to rozstrihavani dela muz na střídačku s dítětem. Mají na to nějaké udelatko, je to chvilka.
Bledule Nejen vlasy asi. Jednou za čas kartáč musím vyndat a obrat.
711990 asi centrum onkologicke prevence.
Bledule ten náš má takové dva kartáče, co se mají pokaždé vyčistit. Ty vlasy se namotají tam, ale je to otázka minuty to vyčistit. Dělá se to mnohem líp než u normálního vysavače.
711990 nedali ti nejaka mista na vyber? Ja bych zkusila Motol. Sama mam zkusenost jen s porodnici, ale kamaradka se tam leci roky s gyn.problemem a peci si dost chvali.
Bledule zamotavaji a štve mě to, protože mě nebaví to pořád čistit ![]()
Lamicka nedali, leda do Pardubic a to nechci no.
ice diky
Proč by tě - když jsi z Prahy - měli posílat do Pardubic?
Teda nevím co vlastně chtěj dělat... já měla blbou cytologii a skončila jsem na konizaci čípku, normálně na gyndě (už je to let teda, tak ani nevim jestli Motol nebo jinde, možná ještě v Londýnský?). Ale fakt je to dlouho, nebylo mi ještě ani třicet
a mladej pán se narodil až po tom... tak možná že dneska jsou jiný metody?
barbucha protoze tam mam gynekolozku:) uz jsem objednana do Prahy k jiny, at to konecne zmenim, ale ta me vezme az v zari. Mam se prej objednat na specializovany pracoviste. Jenze vyrazy, co sestra pouziva, jsou takovy...zvlastni. Prej mi to vyslo "zase nic moc" a tak musim "nekam" jit, aby mi "s tim neco udelali". Ehm takze nevim vubec nic, pevne verim, ze to aspon napisou do zadanky....
To je teda diagnóza za všecky prachy. Fakt jdi radši jinam ![]()
barbucha jo, uz je to fakt potreba:D ale zas je ta sestra moc mila a vzdycky kdyz uz se musim zvazit nebo hlasit hmotnost, tak me utesuje:D
barbucha ma!:) taky potrebuju uteseni jako sul:D
Jaké máte zkušenosti s pytli,co se z nich vysavačem vycucne vzduch-k uchovávání zimnich péřových bund?...dnes jsem to zkusila poprvé,je z toho úhledná placička...až to vytáhnu,bude to zase nadýchané????
Maureen já bych to teda s peřím nedělala ( vlastně ani s dutinkami), to peří se poláme a nebude už tak nadýchané. I péřové spacáky se mají skladovat rozbalené, ačkoli se prodávají s kompresním pytlem.
continuity to skladovani perovych spacaku je fakt vtipne![]()
rasaNori no vtipné, prostě je to nějaký materiál, který má nějaké nároky.
continuity Tak... a já to teda skladuju v tom velkém hadrovém pytli, co jsem k tomu dostala, ne zas úplně rozbalené.
continuity ja to myslela tak ze v poctu 4 perovych spacaku uz to zabere nejaky prostor a to mame dum, a ne byt. Ze ma peri sva specifika vim a nerozporuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.