"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 28. května 2021 09:39

Mulen pokud by stačila buchta (honzovky nejlepší), tak zkus Buchta C na zelňáku. Je tam moc hezký posezení ve dvoře Paláce opata ždárského kláštera.

Jinak já na sladky chodím do Tutti Frutti na Jiráskovu, dá se vzít do parku na obilňák, je tam i dětský hřiště. Nebo do Piknik boxu.

A výborná cukrárna, taková klasická, je u Lužánek, kousek od Schodové, Kreativ se to jmenuje. Hned vedle je boží okno Kremrolárna. A můžete si to pak vzít do zahrady vily Low-Beer.

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 28. května 2021 09:40

Karoleena já věděla, ze na tebe je spoleh, ty první tři neznám a znacim si je jako body zájmu

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 28. května 2021 09:44

nellielovett taky dobrý tipy, díky! Asi musím omezit dobu na pracovišti a raději objevovat cukrarny.  Ha, příští úterý je den deti, hned je tady příležitost.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. května 2021 09:51

eM nojo, jídlo a sladký zejména, to by mi šlo

nellielovett jé, na buchtu si musím určitě zajít, do Buchty B jsem furt nějak neměla cestu, ale Céčko bych mohla zvládnout, a navíc ten hezkej dvůr k tomu :) 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 28. května 2021 09:57

Karoleena buchta skvělá, povidlovou jím skoro každej den

Jinak dvůr hodně ožil, mexičani, vietnamský bagety a brzy by měla otevřít i Mikrofarma.

eM Tak když už budeš v centru, tak na Minoritské otevřeli zmrzlinu Ještě jednu, která byla dřív právě v Komár kafe.)

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 28. května 2021 10:03

eM Karoleena díky za tipy

Asi nejdřív vyzkousím Komár kafé, poblíž si stejně jezdím pro chleba :)

Karoleena Myslíš Sorry pečeme jinak? Kolem toho občas jezdím, mě ten název byl vždycky hrozně nesympatický no a ani Martiňáka neznám. Budu to muset napravit!

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 28. května 2021 10:05

nellielovett taky dík za tipy. Buchtu rozhodně vyzkouším. V Tutti Frutti jsem dokonce myslím před lety byla.

Musím si to někam napsat..

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. května 2021 10:16

Mulen Jojo, to myslím. Mně ten název taky leze bůhvíproč na nervy, ale dorty mají dobrý (některý i lehce bizarní, jako třeba jejich poslední výtvor s názvem Popelník, co prý fakt chutná po popelu) a i posezení je u nich příjemný. Zahrádku teda pořádnou nemají, ale zrovna čtu ve zprávách, že od pondělka už se bude sedět i vevnitř... :) 

Naopak Martinák je spíš klasika, chodím tam hlavně na indiánky, jsou fakt dobrý, ovocný, žádná mdlá sladká pěna. Ale zrovna nedávno odtam mamka přišla jakási nespokojená, tak doufám, že to byl jen výkyv, to by mě mrzelo, kdyby se zhoršili. 

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 28. května 2021 11:23

Neznáte restauraci Rosmarina v Modřanech? Potřebujeme se o víkendu někde najíst a budeme blízko této restaurace. Nebo nějaký jiný tip na jídlo v okolí? A procházka Modřanskou roklí je ok? Fotky na netu vypadají pěkně :)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 28. května 2021 11:35

Zu prochazka modranskou rokli je ok, akorat pocitej, ze lidi (ale ti jsou vsude). A bud celou cestu do kopce nebo celou cestu z kopce :)

o restauraci nemohu rict nic pozitivniho, ani negativniho, to je opravdu malo (parafrazuju obeznik pana reditele z vysetrovani ztraty tridni knihy). Znam akorat zvenku.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 28. května 2021 11:43

moora děkuju! No ještě je tam podle mapy veřejný ohniště, tak můžu nakoupit buřty

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 28. května 2021 11:52

Karoleena Tak já jim dám šanci

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 28. května 2021 12:08

Zu mam pribuzenstvo v modranech, prochazka v rokli pekna a na obed chodivame vzdycky do pizzerie, tu muzu doporucit, podle mapy bych rekla, ze to je Il Pinocchio, ale 100% jista si nejsem

Offline Karuna
příspěvků moje polička 28. května 2021 20:56

Zu jak píše bsltik. Il pinocchio je dobrý 

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 28. května 2021 23:05

Karuna super, děkuji a těším se na průzkum Modřan

Offline caesar
22 příspěvků moje polička 30. května 2021 19:13
Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 30. května 2021 20:41

Je tu ještě nějaká předplatitelka Enka? Jdou vám odmykat články pro jiné? Poslat odkaz na odemčený článek? Nám to dnes nějak nefunguje. Kliknu na odemknout, stejně jako dříve, ale odešle se jen zamčená verze.

Online JankaM
3106 příspěvků moje polička 31. května 2021 07:31

Je dnes liché pondělí?

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 31. května 2021 07:39

JankaM je 22. tyden, takze neni

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 31. května 2021 09:39

Vysla mi spatne cytologie cipku, musim se objednat nekam na dalsi vysetreni....kam v Praze?