"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 27. května 2021 13:17

jerry Vzhledem k tomu, jak děti jezdí rychle na odrazedlech, je to fakt třeba otázka 5 vteřin. Což je otevření vlastní garáže u domu. To dítě nejde mít prikovane k sobě. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 27. května 2021 13:18

Mne je jeste porad zle z toho co se stalo minuly tyden, prechazela jsem a se mnou asi 10 lety kluk a nedala nam prednost na prechodu zenska v bilem obrim Range Roveru, co si nejspis natacela stories... Zustali jsme stat v silnici, poustelo nas z druhe strany jine auto, ruka mi automaticky vystrelila vedle k tomu klukovi. Byli jsme vykuleni oba. Ona vubec netusila. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 27. května 2021 13:21

Lamicka jedna brachova pritelkyne psavala za jizdy po Praze esemesky.

K tomu nemas co dodat.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 27. května 2021 13:25

Antje Nechapu. Moji mamu srazil na prechodu chlap s mobilem v ruce ve 30km rychlosti. Rok se z toho dostavala. Je to strasne nebezpecne. Kdyz pak vidim na IG, kolik celebrit natoci svoje jizdy autem na miste ridice... 

Offline Antje
příspěvků moje polička 27. května 2021 13:29

Lamicka ano, nas tata rika  takovym sebrat ridicak na dozivoti.

Online JankaM
3106 příspěvků moje polička 27. května 2021 13:46

Jak se teď na různá místa musí s negativním testem, prokazujete se aktivně? Nebo je to tak, že kam se musí s testem, tak se všeobecně předpokládá, že kdo tam jde tak ho má a hotovo? Jde  i třeba o různé zkoušky a tak, nemyslím hospodu

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:01

JankaM Já jdu na pohodu, když ho někdo chce vidět, ukážu. Ještě nikdo nechtěl, teda. :-) Jen jednou jsem podepisovala, že ho mám (ale neukazovala). 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:17

JankaM neviem ako v Čechách, ale u nás boli povinné testy veľmi dlhú dobu a za celú tú dobu sa mi nestalo, aby ho niekto chcel vidieť a ja som sa ním aktívne nepreukazovala. Ani v práci to nikto nechcel a to tam chodím každý deň. Akurát v zoo sa nás spýtali, či ich mame, ale vidieť ich nechceli 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:17

JankaM ja jsem ukazovala potvrzeni o testu u kadernice a na kosmetice, vyzvaly me samy. 

a cekala jsem na obed s sebou v restauraci, kdyz tu zacala servirka obchazet stoly a rikat lidem, ze dostala echo z nedaleke restaurace, ze policie zacala kontrolovat, tak at si test pripravi

Offline jerry
11245 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:54
Reakce na Karja:

Vzhledem k tomu, jak děti jezdí rychle na odrazedlech, je to fakt třeba otázka 5 vteřin.

​Jo, zlaté tříkolky - na ní musí dítě šlapat jako o život, pokud chce jet rychle. Nešlape - nejede.

U odrážedla stačí mírný kopeček a jede to samo.

Online Gatita
8638 příspěvků moje polička 27. května 2021 15:35

Lamicka nevim, jestli to tak ma i sharan, ale moje stara alhambra (ktera je hodne podobna), ma mezi prednim sklem a sloupky takova trojuhelnikova okenka. Je z toho videt skvele a hrozne mi pak vadi, kdyz to jine auto nema. Casto ridim i suv, kde mam v tech mistech pocit slepe skvrny, i kdyz si vypumpuju sedadlo nahoru. Z techhle tragedii mi je uzko, jako ridicce i jako matce.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 27. května 2021 15:56

Gatita jj, to tam sharan ma a mas pravdu, ze jsem si uz nekolikrat rikala, ze to je super. Koukam na obrazky a ty starsi typy je mely mozna jeste vetsi. 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 28. května 2021 07:43

nemáte tip na dobrou cukrárnu v Brně? Chtěla jsem zajít do Sweet Clubu a oni ho zavřeli

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 28. května 2021 08:09

Mulen Chceš zakusek/dort s sebou domu nebo hledas i pěkný místo k posezení?

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 28. května 2021 08:16

Gatita

Alhambra je jedno velké pojízdné okno. 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 28. května 2021 08:26

eM spíš s tím posezením. 

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 28. května 2021 08:41

Mulen Tak je ta těžší varianta

Chtěla jsem doporučit reckovicky Větrník, jestli to není moc daleko od centra, mají zahrádku.

V centru moc nevím, napadá mě jen Kolbaba..., zkusíme povolat Karoleena a nellielovett - to jsou moje tradiční gastro-záchrany

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 28. května 2021 09:19

eM no Řečkovice jsou už dost z ruky, i když kdysi jsem tam dělala. Kolbabu znám, ale ty zákusky mě úplně neoslovily. 

Jinak mám hodně ráda cukrárnu v Syrovicích, ale teď už nejezdím tak často kolem :(

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 28. května 2021 09:32

Mulen teď mě ještě napadlo - V melounovem cukru, na Římském náměstí, posezení, vyborne zákusky. Doufám, ze přežili koronakrizi a funguji!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. května 2021 09:37

Mulen ten Sweet Club mě taky mrzí :(( Tolik griliášovejch trubiček se šlehačkou jsem tam snědla, achjo!!

No nicméně, zajímavý zákusky a pralinky dělají v cukrářství Kreativ na Drobného u Lužánek, nově otevřený a slibně vypadající je cukrářství Pistacius (ale je až v Soběšicích, to je z ruky fakt hodně moc, spíš výletní destinace :/)... A nebooo ještě Komár kafe? To je sice spíš kavárna, ale dezertů a zákusků mívají obvykle slušnej výběr, a moc dobrou zmrzku. No a z obligátních brněnských celebrit mezi cukrárnama pak Martinák na Veveří nebo v Alfa pasáži a Sorry na Mendláku, ale to asi znáš.