jerry Vzhledem k tomu, jak děti jezdí rychle na odrazedlech, je to fakt třeba otázka 5 vteřin. Což je otevření vlastní garáže u domu. To dítě nejde mít prikovane k sobě.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mne je jeste porad zle z toho co se stalo minuly tyden, prechazela jsem a se mnou asi 10 lety kluk a nedala nam prednost na prechodu zenska v bilem obrim Range Roveru, co si nejspis natacela stories... Zustali jsme stat v silnici, poustelo nas z druhe strany jine auto, ruka mi automaticky vystrelila vedle k tomu klukovi. Byli jsme vykuleni oba. Ona vubec netusila.
Lamicka jedna brachova pritelkyne psavala za jizdy po Praze esemesky.
K tomu nemas co dodat.
Antje Nechapu. Moji mamu srazil na prechodu chlap s mobilem v ruce ve 30km rychlosti. Rok se z toho dostavala. Je to strasne nebezpecne. Kdyz pak vidim na IG, kolik celebrit natoci svoje jizdy autem na miste ridice...
Lamicka ano, nas tata rika takovym sebrat ridicak na dozivoti.
Jak se teď na různá místa musí s negativním testem, prokazujete se aktivně? Nebo je to tak, že kam se musí s testem, tak se všeobecně předpokládá, že kdo tam jde tak ho má a hotovo? Jde i třeba o různé zkoušky a tak, nemyslím hospodu ![]()
JankaM Já jdu na pohodu, když ho někdo chce vidět, ukážu. Ještě nikdo nechtěl, teda. :-) Jen jednou jsem podepisovala, že ho mám (ale neukazovala).
JankaM neviem ako v Čechách, ale u nás boli povinné testy veľmi dlhú dobu a za celú tú dobu sa mi nestalo, aby ho niekto chcel vidieť a ja som sa ním aktívne nepreukazovala. Ani v práci to nikto nechcel a to tam chodím každý deň. Akurát v zoo sa nás spýtali, či ich mame, ale vidieť ich nechceli
JankaM ja jsem ukazovala potvrzeni o testu u kadernice a na kosmetice, vyzvaly me samy.
a cekala jsem na obed s sebou v restauraci, kdyz tu zacala servirka obchazet stoly a rikat lidem, ze dostala echo z nedaleke restaurace, ze policie zacala kontrolovat, tak at si test pripravi
Vzhledem k tomu, jak děti jezdí rychle na odrazedlech, je to fakt třeba otázka 5 vteřin.
Jo, zlaté tříkolky - na ní musí dítě šlapat jako o život, pokud chce jet rychle. Nešlape - nejede.
U odrážedla stačí mírný kopeček a jede to samo.
Lamicka nevim, jestli to tak ma i sharan, ale moje stara alhambra (ktera je hodne podobna), ma mezi prednim sklem a sloupky takova trojuhelnikova okenka. Je z toho videt skvele a hrozne mi pak vadi, kdyz to jine auto nema. Casto ridim i suv, kde mam v tech mistech pocit slepe skvrny, i kdyz si vypumpuju sedadlo nahoru. Z techhle tragedii mi je uzko, jako ridicce i jako matce.
Gatita jj, to tam sharan ma a mas pravdu, ze jsem si uz nekolikrat rikala, ze to je super. Koukam na obrazky a ty starsi typy je mely mozna jeste vetsi.
nemáte tip na dobrou cukrárnu v Brně? Chtěla jsem zajít do Sweet Clubu a oni ho zavřeli ![]()
Mulen Chceš zakusek/dort s sebou domu nebo hledas i pěkný místo k posezení?
Alhambra je jedno velké pojízdné okno.
eM spíš s tím posezením.
Mulen Tak je ta těžší varianta ![]()
Chtěla jsem doporučit reckovicky Větrník, jestli to není moc daleko od centra, mají zahrádku.
V centru moc nevím, napadá mě jen Kolbaba..., zkusíme povolat Karoleena a nellielovett - to jsou moje tradiční gastro-záchrany ![]()
eM no Řečkovice jsou už dost z ruky
, i když kdysi jsem tam dělala. Kolbabu znám, ale ty zákusky mě úplně neoslovily.
Jinak mám hodně ráda cukrárnu v Syrovicích, ale teď už nejezdím tak často kolem :(
Mulen teď mě ještě napadlo - V melounovem cukru, na Římském náměstí, posezení, vyborne zákusky. Doufám, ze přežili koronakrizi a funguji!
Mulen ten Sweet Club mě taky mrzí :(( Tolik griliášovejch trubiček se šlehačkou jsem tam snědla, achjo!!
No nicméně, zajímavý zákusky a pralinky dělají v cukrářství Kreativ na Drobného u Lužánek, nově otevřený a slibně vypadající je cukrářství Pistacius (ale je až v Soběšicích, to je z ruky fakt hodně moc, spíš výletní destinace :/)... A nebooo ještě Komár kafe? To je sice spíš kavárna, ale dezertů a zákusků mívají obvykle slušnej výběr, a moc dobrou zmrzku. No a z obligátních brněnských celebrit mezi cukrárnama pak Martinák na Veveří nebo v Alfa pasáži a Sorry na Mendláku, ale to asi znáš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.