Garfie no, když si představím ty jejich zvyklosti ohledně vytápění.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity No já tomu rozumím, ale taky se mi to ekluje. Ale co jsme si dovezli vyhřívané prkýnko, mám problém chodit na cizí záchody, zdají se mi studené!!!
Oni třeba prodávají ve velkém i teplé spodní prádlo (a myslím tím fakt teplé, třeba vlněné, mohér a tak....
).
A tak ja bych NEUVARIME slysela rada, aspon bych nemusela nic vymyslet.
Když ono za tím většinou následuje nějaké jídlo, které se chystá a vaří dva dny![]()
![]()
Garfie
já zase nemám ráda teplé
Evaeva ono je studené a studené, 20C v bytě a 2 stupně v kadibudce je docela rozdíl ![]()
continuity jo, to je mi jasné. Ale garfie asi myslela tady.
Evaeva Tak já myslím, že to do jisté míry dělá pocit, že teplé je "po někom"
, což je u nás spíš pravidlo. Ono když je teplé samo od sebe, bereš to jinak! (a pochopitelně výchozí podmínka je zima okolo!!!)
Garfie jojo, je to určitě tím. V normální zimě si ho radši zahřeju.
Podivné.
Jedna má příbuzná myje v myčce zároveň i kočičí misky, ale to není hnusné, když je to její kočka![]()
Takže asi když je to vlastní, tak to nevadí.
Mha Tak já znám lidi, co jsou úzkostní na pořádek a kočce dávají vylizovat vlastní talíře. ![]()
Mha ty jo, mě by to asi taky nevadilo![]()
Mně se to nelíbí, ale na jedné návštěvě mi to vysvětlili, že když žijí společně, tak to zvíře má stejný mikrobiom a je to jako by to byl člověk. ![]()
Mha Možná kdyby kočka chodila ven, tak bych spoustu věcí brala jinak. Talíře a misky koček dávám do myčky běžně, však se to umeje. Nepoužívám je teda pro nás, mají svoje vlastní. Z mého talíře se nesmí nic brát, ale kdyby ho někde na stole olízala, tak ho dám do myčky a taky ho nevyhodím. A musím říct, že osobně bych úplně jinak brala psa
, po tom bych z talíře jíst nechtěla, ani z umytého![]()
Domácí kočku si ohlidas, ale ty venkovní mají občas škarede parazity:(
Ale z té návštěvy si prostě nejvíc pamatuju, jak se kočka celá umyla a pak vylizala ten talířek a hostitelka si znovu dala další porci. ![]()
Mha a přitom kolikrát ten samej člověk na návštěvě bude obcházet koupelnovou předložku ![]()
JankaM a nemôžeš si kúpiť predložku a vystrihnúť podľa potreby?
Mha nie je to vtip Garfie ma pravdu. Bola to fakt t minibazaru diskusia kde sa pani chcela pochvalit akaje cistotna a otocilo sa to proti nej. Bolo to vyzivne a poucne. A nsozaj vzdy ked tu prebehne diskusia kto je ako cistotny ( a ze to tu ma istu pravudelnost) tak mne automaticky naskoci toto. No a aby som v tom nebola sama , rada som sa podelila ![]()
Prosim vas, dostali sme udene stehno. Cele. 7,5 kg. No opatrne okolo chodime a co s nim? Fakt dansjsky dar, ked udene u nas moc nejde, mrazit to cele nechceme. Asi budeme musiet nieco vymysliet. Nejake napady?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí