"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak me cizi spina nechava uplne chladnou, stejne jako predlozky a nadobi umyte v ruce. Mne vadi spina jen u nas doma, furt uklizim a porad jsou tu drobky, chlupy a lipanek rozmatlany na vsech oknech, o zachodech ani nemluvim, mali kluci tu bydli, no.
No uz mi taky pomalu docvakava, proc si k nam nekdo radeji nosi zdravotnicke navleky a nikdy neochutna pohosteni![]()
notna hele ať si kamarádka koupí nový bačkory, s gumovou podrážkou
Ja si myslím, že si ty látkové baleríny vozí k nám, protože jsou levné a pak je vyhodí.
Problém věčně počuraného záchodu u nás vyřešilo nové prkýnko. Koupila jsem nějaké čínské, které má blbě řešené úchyty, takže se hýbe, když se zvedne. Zakázala jsem ho zvedat s tím, že se omlouvám, ale než seženu nové, budou pánové muset sedět. No a už to nějak zůstalo a mi se zlepšil život o x procent.
Auto máme taky za pojízdnou popelnici, když jsme byli pryč, měl ho půjčené soused. Chudák ho uklidil, protože tam prý byl smrad (a rozvěsil tam stromečky, fuj).
Gatita Já taky vnímám víc náš binec doma. Přitom některé kamarádky mi říkají, že mám doma naklizeno.
Já teda musím říct, že mám opačný problém. Teda nelustruju, kdo má myčku a ani nevím, kdo má předložku v koupelně, ale v některých domácnostech přemýšlím, proč jsem se měla zouvat
. Kočka ležící v kávovaru mi nedělá dobře a když někde vidím skleničky, tak si taky nechci nic dát. Věřím, že i u nás se něco najde, co bude vadit ostatním, protože chlupy teď máme úplně všude, i když všechny sedačky a židle, před návštěvou, přejedu kartáčem a zem v kuchyni tyčovým vysavačem. Sedačka začíná být nevyčistitelná, jak je světlá a poslední dobou už i poškrbaná od koček. Novou pořešíme až nebudeme mít kočičí puberťáky
.
A když to tady čtu, tak jsem ráda, že u nás uklízí i manžel a naučil to i kluky, já totiž o některých věcech ani nevím, kdo je kdy uklidil.
Haha to s autem znam, dve deti a hodne chlupaty pes. A minule jsme v ramci servisu nechali vycistit auto, a kdyz me tam muz vyzvedaval priste, tak z auta prvne vyskocila Corina a pak az manzel. A servisak vitezne zahalekal tak to je ten pes, co nam minule ucpal vysavac!
Mohučanka Tak auto, taky uvažuji o profesionálním čištění, ale myslím, že bych se nedoplatila.
hele není to zas tak drahý a je to moc fajn, jdi do toho.
Ounz no závisí kde, tuhle jsem se ptala u nás v nakupaku a řekli mi 5 tisíc. ![]()
V servisu to stojí 8 stovek, ale berou jen svoje auta.
continuity no já byla v servisu, kam jezdím s autem na ty prohlídky. Cena v pohodě. V nákupáku jsem nikdy nebyla.
Ounz no právě, v servisu to většinou udělají levně, ale u mě to nejde. A ty profi myčky stojí celý majetek.
Zuzuli Tohle (dokonce prý chlupaté) používají v Mongolsku, protože by jim jinak na záchodě umrzl zadek. ![]()
Ounz Stalo by me to tak dva a půl a vydrželo tak dva měsíce:-D
K nam naštěstí nikdo nechodí, jen rodina a dvě kamarádky, které na pořádek také moc nehledí.
continuity 5k? Automyčka Expres v Šestce inzeruje 2k za umytí i s interiérem ![]()
Ledaže bys chtěla to mokré čištění, to pak maj za 4k.
Jedna nevinná otázka a jak dlouhá debata z toho![]()
Předložku ke sprše tedy budu hledat dál. A když jsem doma navrhla, že v předsíni by nemusel být koberec tak mi sambo dal přednášku, že bude, protože já zametat a vytírat nebudu tak často jak je dle jeho názoru třeba (tj.téměř denně), a je tedy jednodušší vysát, protože nesnáší písek na podlaze. Takže tak, asi aspiruji na největší prase na parfu ![]()
JankaM Jeden čas měli v Pepcu ty pěnové podložky a to by šlo vystřihnout. Ale teď jsem je tam dlouho neviděla, proto tu naší ji peru furt:-D
Největší prasata jsme my, dvě děti, co přes den téměř nespej, takže nemám kdy uklidit, do toho večer sambo vyklepe ten stavební bordel ze sebe.....hrůza hrůza. To ani kdybych vyhodila tu koupelnovou předložku,tak to nezachráním.
Edit: Jo, ale já mám 1,5 a 1,75 dioptrie a doma brýle nenosim vůbec....takže na to je to dobré. Leckdy teda ometu už pěknou řádku pavučin než si jich všimnu.
Jupí, tady už jedou pavučiny!
Uchrání mě to před potupným přiznáním, že u nás se návštěvy nezouvaji. ![]()
Pavučiny Mám! Budou kolektivní?
JankaM vážně má tvůj muž tak jasnou představu o tom, jak často máš ty vytírat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí