"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 09. října 2021 09:26
Online Gatita
8641 příspěvků moje polička 09. října 2021 09:39

Tak me cizi spina nechava uplne chladnou, stejne jako predlozky a nadobi umyte v ruce. Mne vadi spina jen u nas doma, furt uklizim a porad jsou tu drobky, chlupy a lipanek rozmatlany na vsech oknech, o zachodech ani nemluvim, mali kluci tu bydli, no. 

No uz mi taky pomalu docvakava, proc si k nam nekdo radeji nosi zdravotnicke navleky a nikdy neochutna pohosteni

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 09. října 2021 09:47
Reakce na SunEclipse:

notna hele ať si kamarádka koupí nový bačkory, s gumovou podrážkou

​Ja si myslím, že si ty látkové baleríny vozí k nám, protože jsou levné a pak je vyhodí.

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 09. října 2021 09:51

Problém věčně počuraného záchodu u nás vyřešilo nové prkýnko. Koupila jsem nějaké čínské, které má blbě řešené úchyty, takže se hýbe, když se zvedne. Zakázala jsem ho zvedat s tím, že se omlouvám, ale než seženu nové, budou pánové muset sedět. No a už to nějak zůstalo a mi se zlepšil život o x procent.

Auto máme taky za pojízdnou popelnici, když jsme byli pryč, měl ho půjčené soused. Chudák ho uklidil, protože tam prý byl smrad (a rozvěsil tam stromečky, fuj).

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 09. října 2021 09:53

Gatita Já taky vnímám víc náš binec doma. Přitom některé kamarádky mi říkají, že mám doma naklizeno. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. října 2021 10:14

Já teda musím říct, že mám opačný problém. Teda nelustruju, kdo má myčku a ani nevím, kdo má předložku v koupelně, ale v některých domácnostech přemýšlím, proč jsem se měla zouvat. Kočka ležící v kávovaru mi nedělá dobře a když někde vidím skleničky, tak si taky nechci nic dát. Věřím, že i u nás se něco najde, co bude vadit ostatním, protože chlupy teď máme úplně všude, i když všechny sedačky a židle, před návštěvou, přejedu kartáčem a zem v kuchyni tyčovým vysavačem. Sedačka začíná být nevyčistitelná, jak je světlá a poslední dobou už i poškrbaná od koček. Novou pořešíme až nebudeme mít kočičí puberťáky.

A když to tady čtu, tak jsem ráda, že u nás uklízí i manžel a naučil to i kluky, já totiž o některých věcech ani nevím, kdo je kdy uklidil. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 09. října 2021 10:54

Haha to s autem znam, dve deti a hodne chlupaty pes. A minule jsme v ramci servisu nechali vycistit auto, a kdyz me tam muz vyzvedaval priste, tak z auta prvne vyskocila Corina a pak az manzel. A servisak vitezne zahalekal tak to je ten pes, co nam minule ucpal vysavac! 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:13
Reakce na Karja:

Mohučanka Tak auto, taky uvažuji o profesionálním čištění, ale myslím, že bych se nedoplatila. 

​hele není to zas tak drahý a je to moc fajn, jdi do toho. 

Online continuity
43192 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:16

Ounz no závisí kde, tuhle jsem se ptala u nás v nakupaku a řekli mi 5 tisíc.

V servisu to stojí 8 stovek, ale berou jen svoje auta. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:17

continuity no já byla v servisu, kam jezdím s autem na ty prohlídky. Cena v pohodě. V nákupáku jsem nikdy nebyla.

Online continuity
43192 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:22

Ounz no právě, v servisu to většinou udělají levně, ale u mě to nejde. A ty profi myčky stojí celý majetek. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:26

Zuzuli Tohle (dokonce prý chlupaté) používají v Mongolsku, protože by jim jinak na záchodě umrzl zadek.

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 09. října 2021 12:21

Ounz Stalo by me to tak dva a půl a vydrželo tak dva měsíce:-D

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 09. října 2021 12:24
Reakce na Tabea:

Karja bačkory pro návštěvy máte?

​K nam naštěstí nikdo nechodí, jen rodina a dvě kamarádky, které na pořádek také moc nehledí. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 09. října 2021 12:41

continuity 5k? Automyčka Expres v Šestce inzeruje 2k za umytí i s interiérem

Ledaže bys chtěla to mokré čištění, to pak maj za 4k.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 09. října 2021 12:49

Jedna nevinná otázka a jak dlouhá debata z toho

Předložku ke sprše tedy budu hledat dál. A když jsem doma navrhla, že v předsíni by nemusel být koberec tak mi sambo dal přednášku, že bude, protože já zametat a vytírat nebudu tak často jak je dle jeho názoru třeba (tj.téměř denně), a je tedy jednodušší vysát, protože nesnáší písek na podlaze. Takže tak, asi aspiruji na největší prase na parfu

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 09. října 2021 12:54

JankaM Jeden čas měli v Pepcu ty pěnové podložky a to by šlo vystřihnout. Ale teď jsem je tam dlouho neviděla, proto tu naší ji peru furt:-D

Největší prasata jsme my, dvě děti, co přes den téměř nespej, takže nemám kdy uklidit, do toho večer sambo vyklepe ten stavební bordel ze sebe.....hrůza hrůza. To ani kdybych vyhodila tu koupelnovou předložku,tak to nezachráním. 

Edit: Jo, ale já mám 1,5 a 1,75 dioptrie a doma brýle nenosim vůbec....takže na to je to dobré. Leckdy teda ometu už pěknou řádku pavučin než si jich všimnu. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. října 2021 13:33

Karja

Jupí, tady už jedou pavučiny!

Uchrání mě to před potupným přiznáním, že u nás se návštěvy nezouvaji.

Pavučiny Mám! Budou kolektivní? 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. října 2021 13:40

JankaM vážně má tvůj muž tak jasnou představu o tom, jak často máš ty vytírat?

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 09. října 2021 13:41

Ounz ja si dovolim vyslovit myslenku misto JankaM . Tusim, ze jeji muz ma jasnou predstavu o tom, jak casto BY SE MELO vytirat. Aniz by domyslel, kdo to vlastne bude delat.