Pavlena mátovou s čokoládou má vždycky v červnu Angelato jako příchuť měsíce. To na ni pak chodím každý den, abych si ji užila. Je skvělá, kdybych si musela vybrat už navždy jen jednu příchuť zmrzliny, byla by to tahle ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz jo, je, jen nevim, jestli tomu tak rikaji vsude. Proste matova s cokoladou.
Karja ja uz jsem ty cokoladky dlouho nemela, posledni dobou se snazim cokolady moc nekupovat, ale ted jsem se teda zas navnadila!
Kokoska aha! Děkuju
žluťásek no ze jo! Ja bych u top ten zmrzky jeste trochu vahala nad slanym karamelem..
Pavlena slaný karamel
a pak teda asi nikdy nepustím z hlavy levandulovou v Avignonu a kaštanovou taky někde v Provence
tina levandulovou jsem mela v Chorvatsku, taky dobry. A nejdivnejsi zmrzlina byla koprova, tady v Brne od bozskeho kopecku. Proste studena koprovka v kornoutu..!![]()
Pavlena V Itálii prý někde dělají i špagetovou, to bych asi odvahu nesebrala:)
Pavlena
koprovka ve zmrzline
Ja ted mela v Angelatu prichute Vanilkovy rohlicek a Pernicky:) a oboji moc dobry!
Pavlena Koprovka v kornoutu! Mňam!
Musím zajít do naší zmrzlinárny, maj vánoční speciály. Ananasovou s proseccem třeba, nějaký ořechový a perníkovou.
Je tohle spolehlivý eshop, prosím?
Kora Jeden z nejspolehlivějších, i když chybička se vloudit může vždycky.
Prosim, prosim, mohl by mi to nekdo odemknout?
Kora Nakupuji jenom tam, posílají bleskurychle.
Kora taky se přidávám, spokojenost s eshopem ,nakupuju tam roky a fakt jsou magarychlí
andulka01 Kde to je? Ta ananasová s proseccem mě zajímá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí