Jos Avia, přesně tak. Kolín je dole. Tam myslím (na paměť už se očividně 100% spolehnout nemůžu) působil i takovej hezoun - na moje dětský já působil jako "zápaďák" - tmavej, sympatickej, všichni ho všude znali, supr lyžoval...já ho po kopcích furt naháněla a šmírovala, jak se mi líbil...nicméně ty budeš asi o dost mladší
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja tak si aspon kup ophthalmoseptonex kapky, ty by mely byt volne prodejny a trochu to desinfikuje.
Kokoska Jj to je fakt! No já to včera nějak zavrhla, ani se tam nešla zeptat do lékárny, že jsou beztak určitě všechny jen tak na suchý oko, ale tyhle jsme kupovali tuším i dětem. No jsem jeliman
viktorka_od splavu děkuji moc, to nevypadá špatně. Jen se trošku obávám, zda to bude na šediny dost silné. Máš to vyzkoušené?
Karja zkus ophtalmoseptonex, je volne prodejny a mne nedavno zbytek jecneho zrna po prasknuti dolecil. Jinak smer ocni, jak ti radi vyse
mnum Jo jsem hlupon, že jsem to nešla koupit hned, teď je to lepší, ale ty dva dny před tím to bylo zbytečně nepříjemné.
nonemy Jasně ale googlila jsem zkušenosti určitě nepoužívat podle návodu
Ne jako kondicionér napatlat a hned opláchnout ale jako barvu napatlat a nechat působit
Nezakryje to úplně dokonale a postupně se to vymývá ale lepší než nic, na tvoje vlasy určitě super. kontrast černých a Šedivých by to nezvládlo
Karja nic si z toho nedělej, že sis nevzpomnela. Já řeším u dcery rýmu, co trvá už čtvrtý týden. Ráno vždycky strašlivý, přes den nic. A sinupret mě napadl až v úterý. ![]()
Tabea Jj no! Jako já do děti nacpala mucosolvan až dneska, od pondělka. A jak teď vidím dnešní den tak asi dneska víc dávek ani nebude;-(.
viktorka_od splavu super, moc děkuji, vyzkouším
Prosím barefoot a kompromis, obojí mají úplně rovný vnitřek nebo je tam nějaký náznak tvarování? Co jsem vyčetla tak kompromisní mají jen silnější podrážku? Neexistuje typ normální bota uvnitř lehce tvarovaná, ale s širokou špičkou? Jde mi tedy o boty pro sebe, děti neřeším, pardon za blbý dotaz ![]()
nonemy a v čem je problém s dobarvování? Moc chemie? Nebo čas? Cena? Podle mne ty spreje na odrosty jsou vhodné hlavně na překonání posledního týdne před barvením.
Mám krátkou zkušenost s Framesi Framcolor Extra charge. Asi to bude něco podobného, jak ti našla viktorka_od splavu
Aplikace a doba pusobeni podobná jako u barvení. Vyhodnotila jsem to jako vhodné mezi dvěma barveními u kadeřnice, nebo až se rozhodnu přestat barvit permanentní barvou, tak na proces přechodu na šedivé. Jak se to postupně vymývá, tak ten kontrast mezi barveným a odrostem není tak výrazný.
Já se tu připojím s dovolením s těmi barvícími maskami, jelikož jsem se po nich zrovna taky zrovna začala dívat. Mám vlasy nebarvené, jen občas jsem na nich měla nějaký přeliv takže u mě nejde o šediny v odrostech, ale jednotlivé přibývající šedé vlasy. Takže v plánu bylo trochu zakrýt tyto šediny plus sjednotit vlastní barvu, která je taky nestejnoměrná, když zatím na klasické barvení přejít nechci. Původně jsem měla vyhlídnuto zkusit toto, ale od Viktorky se mi více líbí odstín, i to vyjde na množství levněji. Každopádně teď tedy nevím, podle popisu, jestli to na ty mé dost tmavé vlasy může mít vůbec efekt, jaký jsem si představovala.
JankaM nestačila by ti vložka dovnitř, aby to bylo měkčí? Nebo je nějakej důvod pro to tvarování?
nonemy Jasně ale googlila jsem zkušenosti určitě nepoužívat podle návodu
Ne jako kondicionér napatlat a hned opláchnout ale jako barvu napatlat a nechat působit
Nezakryje to úplně dokonale a postupně se to vymývá ale lepší než nic, na tvoje vlasy určitě super. kontrast černých a Šedivých by to nezvládlo
Já jsem teda ještě neviděla dobře dobarvený odrosty (podomácku, a u těch o kterejch vím že se dobarvujou). Zato každej boží den vídám v MHD - zejména při pohledu shora na sedící cestující - mraky hroznejch případů... kolem pěšinky to sice neni šedivý, ale barva rozhodně nikdy neodpovídá zbytku kštice. Asi bych to nechávala spíš na kadeřnici, když už.
Co myslite, bude nebo nebude valka? ![]()
rasaNori Neodvažuju se hádat, ale nevypadá to dobře. Ta ruská sv.ně je schopná všeho ![]()
rasaNori je to úplně šílené. Nedokážu pochopit, že národ, který v poslední válce tolik! trpěl, který nesl hlavní tíži války a ztratil přes 20 milionů lidí, takhle riskuje a rozpoutá a takové nebezpečné hry.
Jenže pro Rusa člověk nic neznamená. Nas mnógo.
Ale byla by to sebevražda pro ně.
Tolik to připomíná poslední válku. Sudety apod.
Přesto pořád věřím, že jenom straší. Nemůžu uvěřit, že skutečně Ukrajinu napadnou.
Protoze pak z toho ta válka bude.
Churchill kdysi rekl: mohli si vybrat mezi hanbou a válkou. Vybrali si hanbu. Dostali válku.
Pořád věřím, že jen provokuje a že ten poslední, ne vrátný, krok Putin neudělá.
Ale fakt se bojím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí