marieu myslim, ze jsi to byla ty, kdo ma zkusenost s nejakym "zazrakem" na rust ras a oboci? Ja ted nestiham skoro vubec cist ani hledat v diskuzi. Muzu te poprosit o info? Stav meho oboci i ras je tristni a po kdysi uspesnym ricinovym oleji pak skoro nevidim
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
crazydaisy kupovala jsem toto sérum na řasy- obsahuje 2 ze 3 peptidů, jejichž účinnost na řasy a obočí v některém z kosmetických vláken zmiňovala prďola . Aplikuju ho na řasy i obočí, i když aplikace nic moc- štěteček je tenký jako na oční linku podél řas. Na řasách vidím efekt fakt pěkný- rostou delší a silnější. Na obočí to není nijak obrovský zázrak- nové chloupky určitě nerostou, ale stávající jsou silnější a i pigmentovanější a opticky tedy obočí vypadá líp.
crazydaisy zhruba měsíc aplikuji na obočí sérum, které doporučilamarieu , a potvrzuji zmíněný efekt. Vyzkoušela jsem i na řasy, ale měla jsem druhý den po aplikaci vždy zarudlé oči, a vlastně mám řasy dobré. Myslím, že se o účinném séru kdysi zmiňovala i Dadoo .
viktorka_od splavu můžu se zeptat, jaká probiotika bereš? Díky
Taky když si přečtete jednou za čas třeba Respekt, tak se vám zdá, že vám iq vyskočí aspoň o 10 bodů? ![]()
Snad jindy než při čekání než uschne lak na nehty pozdě večer nemám najednou klid a čas na podobné čtení. Je to tedy spíš do přiznání, pardon.
JankaM Já to mívám, když si přečtu A2
ale někdy mi spíš stoupá taková jako obecná intelektuálskost až přechytralost ![]()
Aranel
presny!
Aranel jdu hledat co je to A2 ![]()
Hodně blbej...jedeme na oslavu sambových přibuzných, předsvatební rozlučka, něco málo přes 30 let. Jakože co máme přivézt? Já je v podstatě neznám a sambo vlastně z dospívání, pak se s nimi vidal vyloženě sporadicky. Mám to vymyslet, jako indicii mi dal, že prej maj rádi srandu....tak super!!! Ale jsou fakt hrozně fajn, milí, inteligentní lidé, žijou na vesnici a máme je rádi, na kozopenis dort to rozhodně není.....
Karja maj rádi srandu, tak to je pak jasný, ne?![]()
Evaeva Viď:-D:-D. Bože můj. Ani nevíme jestli pijou víno nebo pivo, prostě fakt nic!
Nevíte někdo kde v Čestlicích by mohli mít v nějakém obchodě vzorník Egger dekoru? Zkouším googlit, ale nic;-/
Karja co nějakou zábavnou party hru? Ne nějaký ty Laškování a Harašení a podobný kraviny, ale něco jako Time's up třeba. Hrála jsem ji několikrát na různých silvestrech a dovolených a je to fakt velká sranda.
žluťásek Ty jo, hra by nebyla špatná asi. Ale to budu muset teda promyslet co nejdriv a objednat. To asi časově nedám. Ale je to fakt dobrej nápad! Kamarádi mají taky různé hry, ale už jsem to úplně zapomněla, jak se to všechno jmenovalo....
žluťásek Nemáš v zásobě jeste něco co by ale mohli hrát jen dva spolu a byla to furt zábava?
Karja a kdyby jsi koupila nejake dobre syry, olivy, cokoladu, kytu prosciuta, spesl pivo, oranzove vino?
Karja kdyztak jsem tu s tipama
ta Times up mi přijde jako bezva hra, je u toho fakt sranda a není to blbý. Nebo krycí jména, ale jako hrajou, tak to dost pravděpodobně znají a možná i mají :)
Na jedny dovoleny jsme hráli deskovku AZ kvíz a úplně jsem u toho brečela smíchy. Je to úplně stejně nevyrovný jako AZ kvíz, střídají se zcela triviální otázky a úplný bizarnosti, jen to chce mít tam někoho, kdo bude hrát Brettschneiderovou. Já mám tu soutěž fakt ráda, ta hra byla boží ![]()
Ještě milion jiných her mám v rukávu, až budeš potřebovat, jo.
Karja nás třeba bavilo Timeline, to se dá hrát ve dvou a člověk si rozšíří obzory. Zvlášť když se namicha víc tématických okruhů dohromady.
žluťásek Nemáš v zásobě jeste něco co by ale mohli hrát jen dva spolu a byla to furt zábava?
Sachy:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí