![]()
![]()
Záleží, co chceš, jestli fakt arašídové máslo/krém bez příchuti, i bez soli, nebo nějak ochucené.
Je to zase o tom, co komu chutná...
![]()
![]()
Záleží, co chceš, jestli fakt arašídové máslo/krém bez příchuti, i bez soli, nebo nějak ochucené.
Je to zase o tom, co komu chutná...
Já vim, no. Ale prostě potřebuju ten proudící vzduch.
barbucha to nedelas dobre, jaromire

viktorka_od splavu no asi tak barbucha větrám prostě až večer, na té severní straně do jde tak do 11 dopoledne a pak hned po západu slunce, jih je horší. To víš, že večer už taky sleduju teploměr každých pár minut s tím pocitem, co popisuješ. Ale vyplatí se to. Když je horko týden, tak doma máme 26, pak už to jde nahoru, ale přes 30 nemíváme.
My teda větráme v paneláku i přes den, i když máme stažené předokenní rolety. Ale jakmile zavřeme okna, je tam za chvíli hutný vzduch, jak je ten barák oblepený polystyrenem a neprobíhá žádná přirozená výměna vzduchu. Já větrám pokaždé i přes zimu, když se vrátíme domů, ten vzduch je nesnesitelný.
dzizisketa no ale je to nejrychlejší způsob, jak si tam natáhnout horko z venku.
barbucha ja ten vzduch taky potrebuju. Je mi lip na vzduchu, byt to je o par stupnu vic, nez v uzavrene mistnosti. V praci mi rikaji kanarek, protoze jak tam zacne byt lehce vydychany vzduch, oteviram okno, jinak me ceka migrena. A doma jsme to vyresili tak, ze muz sedel odpoledne v utesnenem byte a ja ve stinu na balkone a byli jsme spokojeni oba ![]()
Zuzuli u nás je to rozdíl min 45 x 26 stupňů, to by si do bytu pouštěl leda blázen. Já bych taky ráda větrala, ale tohle je jak pustit fén
Naopak, když přijdu ven, tak je to jak oáza, dám si vždycky studenou sprchu a dobrý
Ale pořád máme dva pokoje, kde můžeš větrat. Blbý je, že kvůli dětem jen na ventilačku, to mně štve mnohem víc.
V horkém vzduchu s kyslíkem nedostanu migrénu a nebudu zvracet, jako sice v chladnějším, ale zatuchlém vzduchu.
Evaeva
V horkém vzduchu s kyslíkem nedostanu migrénu a nebudu zvracet, jako sice v chladnějším, ale zatuchlém vzduchu.
![]()
My máme starý kamenný dom, ktorý sme si pri rekonstrukci nadstavili. Takže : -dole je aj v týchto neprirodzene vysokých teplotách skutočne príjemne, keď prídu zákazníčky, každá si slastne oddychne - vy tu máte chládek ! Lenže na poschodí je to zabiják. Čo schod, to citelnejšie je cítiť ,ako sa tá teplota zdvihá. Spálňu máme hore, a pretože sme tiež zastánci toho neotvárania okien cez deň, do večera je tam úpek strašný. Chodíme tam otvárať okná okolo 19 -19.30, a to tak, že sú otvorené dvere na balkon na chodbe / severná strana / a odtiaľ otvorené dvere do chodbičky pred spálňou ,v kúpelni v poslednej izbe, a v spálni nechávame otvorené okná aj dvere , zaistené opretou stoličkou, alebo inak . Je tam takto mierny prievan, ale pretože naše postele nie sú v smere toho ťahu, ostáva to takto do rána, trošku sa to ochladí a prievan nám nevadí .A aj tak máme okolo polnoci 27-28 ° C.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.