faustefra To je strašný, dej nám vědět, jak to dopadlo. Vím, že se doporučuje výplach žaludku, popřípadě hned doma černé uhlí, o krvácení nevím nic. :-( Chudáček.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Malenge hmm, na snizeni pomaha uzavrit smlouvu novou, ale jinde, toto jsem jeste neslysela :)
Malenge nebyl to nějaký zprostředkovatel? Možná bych zvedla telefon a zavolala do Generalli, jestli ti tu slevu nedají i tak.
baltik právě proto mě to dost zarazilo
napadlo mě leda, že by ta osoba honila nějaký svůj limit nových smluv, aby měla nárok na prémie, ale jinak fakt nevím... asi se budu muset holt důkladně začist. A nevím, jestli se mi chce ![]()
continuity představil se vyloženě od nich, že má mou smlouvu na starost. Ale je mi to prostě podezřelé. Splatnost tam mám až za měsíc, tak asi počkám, co z toho bude a kdyžtak tam zavolám.
faustefra continuity uff, no..tohle je spíš dotaz na nějakého klinika, než na analytika. Jako blbý je, že tahle otrava zrovna úplná legrace, taky závisí kolik toho bylo. Průběh té otravy byl u kluka typický a teď se ukáže ta hospitalizace. Co jsem teda našla pár kazuistik, tak ty většinou řešily tu akutní fázi otravy a fatální to nebylo (po konzumaci jednoho semena) a po pár dnech v nemocnici ustaly ty akutní obtíže. Jak ale to krvácení do žaludku a jaký můžou být důsledky, to jsem v žádný ty kazuistice neviděla, maximálně nějaký zánět. No, je mimo moje znalosti a akorát tu zbytečně pindám.
Chlapci držím palce, to každopádně.
Lama_z_Lana no díky, já doteď netušila, že vistárie je takto jedovatá, vždyť to je jak durman. ![]()
Malenge ja bych to tipla spíš na nějaké e-pojisteni. Ty mají slevy nastavené většinou o něco lépe než samotná Generali Česká pojišťovna nebo makléři. Je pravda, ze GCP ted akcii má. Nicméně je to povinné ručení, na tom se vcelku nedá nic zkazit.
Malenge no chce na tobě vydělat jiný pojišťovák, než ten co ti prodal původní pojistku. za každé nové uzavření mají provize
jako nebála bych se toho vůbec, jen bych si pohlídala podmínky, ale jak píše Kora, na povinném ručení se toho nedá moc pokazit.
jinak tchyni takhle napsala jedna, že krzeva pojistnou smlouvu se má dostavit k ní do kanceláře.. ta celá vyděšená, hodit do koše se to bála, já se teda hotovila že si budu stěžovat, to mi zatrhla, její boj
objednala jsem na Bonami papírovou svítící hvězdu a nepřišel mi potvrzovací mail. Je to v pořádku, objednávala jsem 1.12.?
Tak Betty Účet tam nemáš? (u Bonami) Teď koukám a potvrzení o bjednávce mi přišlo hned, v listopadu.
Garfie účet tam nemám, tak tam budu asi volat
Tak Betty Tak to určitě, oni navíc i posílají myslím, docela rychle, týden bez odezvy je divnej.
Garfie děkuju, po dalším hledání jsem potvrzení našla ve spamu, jsem trdlo
Prosím nevíte někdo ten aktuální "nováčkovský" kód do COS? Díky moc...
Pavlena HELLOCOS10
Tak Betty Tak super. ![]()
Karoleena hmmm, prý není applicable.. asi už to vychytali..
Pavlena To je divný, zkusila jsem ho teď aplikovat na šaty za plnou i na něco zlevněnýho a fungoval v obou případech ![]()
Karoleena nemůže to sledovat IP adresu? Jakože odsud už se objednávalo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje