"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 21. června 2022 07:10

Garfie já to dělám nedobrovolně už pár let. A problém není v jen tom, že to musím zařídit ( i když to je taky pěkná otrava), ale že jsou to pořád dárky jakoby od jedné osoby. Mě se stává dodnes,že od někoho dostanu dárek, který se mi příliš nezdá a nakonec najde krásné využití. A toto tím plánováním úplně odpadne.

Navíc, já kolikrát hračku u dítěte taky netrefila a nehrály si s tím. Dojem, že když všetky dárky budou podle představ ( jednoho) rodiče, bude to kdovijaka paráda, je hrozně omezující. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2022 07:58

Garfie to už se mi taky jednou stalo. Takže poučena z předchozích nezdarů nejdřív udělám seznam, pak vyberu, co koupím já a pak odesílám

continuity mně se všichni ptají, co mají koupit, ale vždycky dokoupí i něco podle sebe. Nebo, když něco většího vymyslí úplně samostatně, tak se obvykle poradí.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 21. června 2022 08:23

continuity Tak on to nebývá jediný dárek, je to přesně jak píše Evaeva.

Zase třeba u tchýně jsem vyloženě ráda, že se ptá, i když mě to otravuje a často mi dá i práci vůbec něco vymyslet. Jenomže ze začátku se snažila sama a býval to dost průšvih. Ona ty děti vlatně moc nezná, nevídá se s nimi často a navíc je u nich zvykem dávat jeden dárek. Dcera třeba dostala dvě miniaturní designové stoličky do pokojíku. No jako...sedáváme na nich my, když si jdeme dát na jaře před dům na sluníčko kafe...Nebo syn od nich má asi pět aut na dálkové ovládání, auta ho vůbec nezajímala, nikdy. Nebo nějakého děsného namakaného vojáka, postavičku...on je teda šťastná povaha, vždycky skákal radostí a pak se toho nedotknul a já to za týden vyhodila, ale dcera občas měla potíže udržet nadšený výraz. Byli jsme tam třeba na tři dny a oni si neměli s čím hrát, protože jsem očekávala, že dostanou nějaké hračky....

Online barbucha blogger
35950 příspěvků moje polička 21. června 2022 09:36

Garfie 

Já se snachy ptám vždycky, protože co napadne mě a mezi řečí se zmíním, že bych třeba harantům koupila... tak mladej pán vždycky vyletí že jsem se pomátla (takový auto co má Potrefenáhusa a podobně), že nemaj skladiště... a snacha se zeptá, jestli může mluvit upřímně... Takže dostávaj přesně to, co mi rodiče nadiktujou, a nazdar. Plus nějaký hadry co se mi zalíběj (a to jsem většinou taky jediná ).

Škoda mluvit. Rodiče harantů nechtěj prakticky nic, zřítelnice nechce vůbec nic... nechcete někdo tady ode mě nějakej dárek?

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. června 2022 09:40

barbucha jestli trpis potřebou nakupovat dárky a hadry ti nevadí (jakoze očividně ne), muzu ti pro kluky poslat cely seznam  víš, jako takovou pomoc trpicimu bližnímu, abys ty své choutky mohla ukojit a netrapila se!

Online barbucha blogger
35950 příspěvků moje polička 21. června 2022 09:44

Malenge 

Když já za dárek pokládám hadry jen holčičí

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. června 2022 09:46

barbucha ajajaj, tak ze bych se zmenšila?

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 21. června 2022 10:00

barbucha zes s tema darkama nerekla, nez jsem poslala tu objednavku cosakum

Offline černá káva
2134 příspěvků moje polička 21. června 2022 10:06

barbucha Mně by stačila vždy dobrá rada. Vždyť je nad zlato

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 21. června 2022 12:01

Malenge to právě není dárek, když ty pošleš seznam, nejlíp s odkazy na eshop. Dárek je, že barbucha něco koupi dle vlastního uvážení.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 21. června 2022 12:33

Malenge ja uz sem se barbucha taky nabizela, ze me muze adoptovat! Neodmlouvala bych a svedomite vsecko nosila

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. června 2022 12:51

711990  sestro!

Offline jerry
11272 příspěvků moje polička 21. června 2022 13:32

711990 Malenge 

Tak kdyby třeba chtěla barbucha adoptovat rovnou trojčata, tak se hlásím do rodiny

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 21. června 2022 13:49

Nechci podcenovat barbucha , ale určitě by jí to vyšlo levněji a i veseleji na moje děti! Než ty vaše černý drahý hadry. Takže hlásíme se!

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. června 2022 13:58

jerry

barbucha není žádný zbabělec, čtyři prerostle děti to je nic, že mamko?

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 21. června 2022 15:11

Ahoj, nemáte prosím tip na nějaké (volně dostupné) přípravky na zklidnění/uklidnění? Mám nějak dost, jsem pořád nervózní, nesoustředěná, vyšťavená, pocit, že nic nestíhám, takže pořádně nespím atd. Moc děkuju.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 21. června 2022 15:21

whiskas sambovi hodne pomohl ten tryptofan, mnohem lip se mu po nem spi. Behem dne muzes zkusit Guajacuran.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 21. června 2022 16:41

whiskas Já jsem taky brala ten triptofan, původně jsem myslela že vůbec nezabírá, ale řeknu ti, jako teď se cejtim nějak líp, takže třeba zabral i nějak po vysazení, jdu si to zase radši nasadit:-D:-D. Pak si večer dávám medunkovej čaj, ten si vypiju těsně před spanim. Pokud by nebylo leto a nebrala jsi hormonální antikoncepci tak třezalku, ale ta je na léto na sluníčko blbá. 

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 21. června 2022 17:57

whiskas To můžou být i příznaky rozhozené štítné žlázy. A taky třeba nedostatku hořčíku, anémie... 

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 21. června 2022 18:06

whiskas ja zkousela Persen, ale nefungoval mi. To jsem ti pomohla. Mam v merku jeste Happy pills, ty budou urcite zarucene. A co kafe, pijes?  Nemelo by se to s nim prehanet. Ja mam podobny stav, tak jsem zvedava, co ti poradi. Ono by stacilo, kdyby ustal ten shitstorm, ono je tezke byt v pohode, kdyz se dlouhodobe zrovna nedari.