Pavlena Leda že by si uložili nějakou sušenku, ale ty nevydrží věčně, můžeš zkusit objednat z anonymního okna prohlížeče, jestli to nezafunguje. A objednávat nepřihlášená, ale to je asi jasný...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena prihlášená nejsem.. zkusím z mobilu anonymně...
Prosím o radu. Nedávno se tady probíraly ovčí přikrývky a prostěradla, ale nemůžu to najít. Manžel má problém, že když vleze do studené postele (ložnici zrovna nepřetápíme), zebou ho pak nohy a špatně spí. Myslím, že prostěradlo z ovčí vlny by to vyřešilo. Máte někdo konkrétní zkušenosti, prosím?
To jsem netušila. Jako host nakupuju pokaždý
(nedělám si účty skoro v žádným obchodě, ani nevim proč)
https://www.womanonly.cz/5-duvodu-proc-spat-v-ponozkach/
Prostěradlo tě vyjde dráž než ponožky ![]()
barbucha Díky za radu, článek jsem pečlivě pročetla. V ponožkách spím já, ale manžel frfňá, že se mu v nich potí nohy, i když podle odborníků to není možné.
A že by ponožky měly nějaký vliv na zlepšení sexu, teda nepozoruji, naopak, na mě to působí dost asexuálně. ![]()
Alena_In no mě se taky v pobočkách potí nohy. Takto mi máma vrátila děti s plísní na nohou, protože je na noc navlékala do ponožek, aby nenastydly. ![]()
Jinak já za zimovrivce doporučuji vyhřívací dečky nebo termofor a postel před spaním vyhřát. ( Já teda používám muze, aby mi vyhrál pelech, to je úplně nejlevnější).
continuity já ti nevím, jedním zpocením noh se plíseň nevytvoří...
Spíš nějaký bazén, sauna.. Moje dcera má vlhký nohy vlastně furt, by musela být plesnivá až za ušima. A není. ![]()
Pavlena oni tam byli dva týdny.
Jasné, že něco nachytali v bazénu, ale to vhodné prostředí pak napomůže rozvinutí. Fakt se dopracovali až k té popraskané kůži a to neměli nikdy předtím ani potom.
Nevíte někdo, zda se dá vrátit zboží v cosu, i když nemám ten lístek, na který se vyplňuje co vracím a z jakého důvodu? Přelepku pro dopravce mám, chybí mi akorát lístek.
Alena_In já to řeším nahřátím se ve vaně, a flanelovým povlečením/prostěradlem. A taky si z peřiny dělám kuklu, nohy si do ní zamotám.
Alena_In taky neusnu se studenyma nohama a ponožky na spani nesnesu. Resim to nahřátým pytlíkem. Takový ty na záda, uvnitř je pohanka, nebo něco takového. Dam nahřívací pytlík na 2 minuty do mikrovlnky a dám si ho před spaním k nohám. Hřeje celkem dlouho. Máme ho už celá rodina, protože jsme si je kradli
koupili jsme je na vánočních trzích za cca 300,-
nonemy v DM uz mají bohužel jenom malé s peckama z hroznového vína a stojí stovku.
Vracel ste prosím vás někdo něco do marks a spencer? Na return portal to nechce sežrat číslo objednávky, pořád to píše, že 'objednávka musí nejdřív být odeslána', což je nesmysl. Možná zadávám špatný číslo? I když co jinýho, než order number, že..
já sem kontaktovala customer service, ale kdo ví kdy odpoví, tak to zkouším i tady.
Ounz vracela, v obchode teda (online objednavka svyzvednutim v obchode, vracela tamtez, ale meli by ti to vzit i tak, pokud sis nechavala dorucovat domu. Konkretne v melantrichu na vaclavaku)
moora a to stačí tam s tím jen napochodovat, bez zadání do systému? To právˇ nikde nepíšou, jestli to jde..
Ounz Napochodovala jsem, se zbozim a dodacim listem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje