"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 14:42

Pavlena Leda že by si uložili nějakou sušenku, ale ty nevydrží věčně, můžeš zkusit objednat z anonymního okna prohlížeče, jestli to nezafunguje. A objednávat nepřihlášená, ale to je asi jasný... 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 14:42

Karoleena prihlášená nejsem.. zkusím z mobilu anonymně...

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 23:37

Karoleena Pavlena 

Tak ale stejně se musí zadat jméno a adresa potom, tak jakápak anonymita? 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 07:45

Karoleena jako , ten kod samozrejme funguje..! Ja si nevsimla, ze jsem prihlasena...  

barbucha proste kdyz nakupujes jako host, tak ti to kod vezme. Klidne opakovane. Logika zadna, ale tu posledni dobou radej nikde nehledam.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 10:57

Prosím o radu. Nedávno se tady probíraly ovčí přikrývky a prostěradla, ale nemůžu to najít. Manžel má problém, že když vleze do studené postele (ložnici zrovna nepřetápíme), zebou ho pak nohy a špatně spí. Myslím, že prostěradlo z ovčí vlny by to vyřešilo. Máte někdo konkrétní zkušenosti, prosím?

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 11:21

Pavlena 

To jsem netušila. Jako host nakupuju pokaždý (nedělám si účty skoro v žádným obchodě, ani nevim proč)

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 11:23

Alena_In 

https://www.womanonly.cz/5-duvodu-proc-spat-v-ponozkach/

Prostěradlo tě vyjde dráž než ponožky

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 11:36

barbucha Díky za radu, článek jsem pečlivě pročetla. V ponožkách spím já, ale manžel frfňá, že se mu v nich potí nohy, i když podle odborníků to není možné. A že by ponožky měly nějaký vliv na zlepšení sexu, teda nepozoruji, naopak, na mě to působí dost asexuálně.

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 11:57

Alena_In no mě se taky v pobočkách potí nohy. Takto mi máma vrátila děti s plísní na nohou, protože je na noc navlékala do ponožek, aby nenastydly. 

Jinak já za zimovrivce doporučuji vyhřívací dečky nebo termofor a postel před spaním vyhřát. ( Já teda používám muze, aby mi vyhrál pelech, to je úplně nejlevnější). 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 12:25

continuity já ti nevím, jedním zpocením noh se plíseň nevytvoří... Spíš nějaký bazén, sauna.. Moje dcera má vlhký nohy vlastně furt, by musela být plesnivá až za ušima. A není.

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 12:42

Pavlena oni tam byli dva týdny. Jasné, že něco nachytali v bazénu, ale to vhodné prostředí pak napomůže rozvinutí. Fakt se dopracovali až k té popraskané kůži a to neměli nikdy předtím ani potom. 

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 16:14

Nevíte někdo, zda se dá vrátit zboží v cosu, i když nemám ten lístek, na který se vyplňuje co vracím a z jakého důvodu? Přelepku pro dopravce mám, chybí mi akorát lístek.

Offline SunEclipse
3409 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 16:23

Alena_In já to řeším nahřátím se ve vaně, a flanelovým povlečením/prostěradlem. A taky si z peřiny dělám kuklu, nohy si do ní zamotám.

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 17:48

ISON Jo, napiš jim to. Já kdysi řešila podobný problém, myslím, že jsem jim něco poslala bez toho lístku, nebo tak něco, už přesně nevím. Napsala jsem jim e-mail a všechno ok. 

Alena_In Já hlasuju za vyhřívací elektrickou dečku pod prostěradlem, nejlepší věc, co jsem zažila!!! 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 18:00

Alena_In taky neusnu se studenyma nohama a ponožky na spani nesnesu. Resim to nahřátým pytlíkem. Takový ty na záda, uvnitř je pohanka, nebo něco takového. Dam nahřívací pytlík na 2 minuty do mikrovlnky a dám si ho před spaním k nohám. Hřeje celkem dlouho. Máme ho už celá rodina, protože jsme si je kradli koupili jsme je na vánočních trzích za cca 300,-

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 19:26

nonemy v DM uz mají bohužel jenom malé s peckama z hroznového vína a stojí stovku. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:10

Vracel ste prosím vás někdo něco do marks a spencer? Na return portal to nechce sežrat číslo objednávky, pořád to píše, že 'objednávka musí nejdřív být odeslána', což je nesmysl. Možná zadávám špatný číslo? I když co jinýho, než order number, že..

já sem kontaktovala customer service, ale kdo ví kdy odpoví, tak to zkouším i tady. 

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:14

Ounz vracela, v obchode teda (online objednavka svyzvednutim v obchode, vracela tamtez, ale meli by ti to vzit i tak, pokud sis nechavala dorucovat domu. Konkretne v melantrichu na vaclavaku)

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:18

moora a to stačí tam s tím jen napochodovat, bez zadání do systému? To právˇ nikde nepíšou, jestli to jde..

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:21

Ounz Napochodovala jsem, se zbozim a dodacim listem