Mulen a reklamaci? Ať si to vyřídí prodejce s poštou? Ale jestli je to od soukromnika, tak to asi nepůjde
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mulen a mohla bys pak sdílet hotové dílo?
jinak to vidím tak, že prodejce svou nevinu dokázat může (tou váhou), ale my ne ![]()
Mulen pokud to bylo poštou, poškození, nebo úbytek se dá reklamovat do tří dnů od podání, přinést,nebo nafotit.u jiných dopravců nevím,ale bude to podobné asi
jinak to vidím tak, že prodejce svou nevinu dokázat může (tou váhou), ale my ne
to právě reklamujete vy,na balíku je váha a vy dolozize úbytek.kdyby se balík ztratil reklamuje odesílatel.
Vlm jak dolozis ubytek u vybaleny krabice? Jako ze sis kus nekam neodsypala?
Vlm jak dolozis ubytek u vybaleny krabice? Jako ze sis kus nekam neodsypala?
Děkuji nevím komu, teď na mě všude koukají suché zipy ![]()
moora proto je tam ten termín,do tří dnů od převzetí.reklamaci můžou a nemusí uznat pochopitelně.melo se to zjistit při přijímání zásilky
Mulen Jestli mají facebookovou stránku, mohla bys jim napsat tam, tam je větší šance na reakci. Jinak kdyby to nepomohlo, tak my jsme kdysi řešili podobnou věc, když jsme si objednali nějaké herní komponenty, zaplatili je předem a ony nepřišly. Prodejce tvrdil, že to odeslal, asi jo, ale nejspíš se cestou ztratily, nebo to ztopili na celnici. Nejdřív se s nám prodejce bavil, ale pak přestal komunikovat úplně. A nějak jsme to vyřešili prostřednictvím webu https://e-justice.europa.eu/content_small_claims-42-cs.do, kde jde stáhnout žalobní formulář, kterým se to dá podat soudu, kterej to vyřeší ve zrychleným řízení. Reálně se to většinou vyřeší ještě dřív, ještě než se soud rozeběhne, protože ta druhá strana začne reagovat (to byl i náš případ). Není to nijak složitý, ale samozřejmě záleží, jestli ti to za to stojí. My jsme v tom tenkrát byli za několik tisíc, takže jsme nad tím úplně mávnout rukou nechtělii.
Daridari vďaka!!! No plánujem ísť po nákupákoch v najbližších dňoch a presne niečo takéto hľadám. a tieto pozerám nemajú logo, čo je super, lebo veľa vecí tej značky ho má ... najlepšie obrovské a zlaté.
Mulen objednali sme v Lidl eshope tri kvetinace, prišla správa, že prídu v dvoch balikoch a prišli len 2. Po reklamácií napísali, že to preveria a vrátili nám peniaze na ten chýbajúci kus.
letfenixa A poslali je ve dvou balikach?
Ja jsem z Lidlu vloni objednavala balik, byl v nem detsky stan, slozeny uplne naplacato, asi troje detske teplaky a jedny kratasy pro me, a prislo to v krabici o rozmeru cca 1x1x0,8 metru, sotva jsme to procpali dverma. Kratasy jsem potrebovala vratit a v instrukcich stalo, ze preferuji vraceni v obalu, ve kterem to zaslali
Mozna tim mysleli případnou krabicku toho vyrobku, ale kratasy mely jenom pripnutou cedulku, dost jsem se bavila pri predstave, ze jim je poslu v te obri bedne ![]()
slniecko Rado sa stalo. Ak kúpiš, pochváľ sa.
S tým logom máš pravdu, tiež som kvôli tomu nekúpila celkom dobre sadnúce šaty práve z tejto značky.
Myrtila mysleli tím skutečně tu krabici a je to vtipná představa![]()
Lidl to často dělí na víc zásilek, vozí to různí dopravci. Ale teď mi přišly čtyři kusy z hm ve dvou balíkách, přišlo to v jeden den, oba vezlo DPD, akorát jeden dodali pomocí Liftago. Tak to jsem vůbec nepochopila ![]()
Evaeva imho to vezou ze dvou různých míst
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY