"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:10

Mulen a reklamaci? Ať si to vyřídí prodejce s poštou? Ale jestli je to od soukromnika, tak to asi nepůjde 

Offline JankaM
3153 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:15

Mulen a mohla bys pak sdílet hotové dílo? 

Online Mulen
5061 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:22

JankaM můžu nasdílet v neděli část. Diamantový příkop, nějaké střílny už má

MaeGandalzjistím, jestli to půjde reklamovat. 

Online Mulen
5061 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:24

DruI to jsme neporovnali, nepadlo nás to (už mi psala baltik ) Ale můžem to porovnat dodatečně s jeho dokladem.

Online Mulen
5061 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:24

jinak to vidím tak, že prodejce svou nevinu dokázat může (tou váhou), ale my ne

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:48

Mulen pokud to bylo poštou, poškození, nebo úbytek se dá reklamovat do tří dnů od podání, přinést,nebo nafotit.u jiných dopravců nevím,ale bude to podobné asi 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:53
Reakce na Mulen:

jinak to vidím tak, že prodejce svou nevinu dokázat může (tou váhou), ale my ne

​to právě reklamujete vy,na balíku je váha a vy dolozize úbytek.kdyby se balík ztratil reklamuje odesílatel.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:56

Vlm jak dolozis ubytek u vybaleny krabice? Jako ze sis kus nekam neodsypala?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:56

Offline JankaM
3153 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:58

Děkuji nevím komu, teď na mě všude koukají suché zipy

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:00

moora proto je tam ten termín,do tří dnů od převzetí.reklamaci můžou a nemusí uznat pochopitelně.melo se to zjistit při přijímání zásilky

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:12

Mulen Jestli mají facebookovou stránku, mohla bys jim napsat tam, tam je větší šance na reakci. Jinak kdyby to nepomohlo, tak my jsme kdysi řešili podobnou věc, když jsme si objednali  nějaké herní komponenty, zaplatili je předem a ony nepřišly. Prodejce tvrdil, že to odeslal, asi jo, ale nejspíš se cestou ztratily, nebo to ztopili na celnici. Nejdřív se s nám prodejce bavil, ale pak přestal komunikovat úplně. A nějak jsme to vyřešili prostřednictvím webu https://e-justice.europa.eu/content_small_claims-42-cs.do, kde jde stáhnout žalobní formulář, kterým se to dá podat soudu, kterej to vyřeší ve zrychleným řízení. Reálně se to většinou vyřeší ještě dřív, ještě než se soud rozeběhne, protože ta druhá strana začne reagovat (to byl i náš případ). Není to nijak složitý, ale samozřejmě  záleží, jestli ti to za to stojí. My jsme v tom tenkrát byli za několik tisíc, takže jsme nad tím úplně mávnout rukou nechtělii.

Online Mulen
5061 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:07
Reakce na moora:

​no právě. A ono už je to víc jak tři dny. Než jsme si to písemně vyjasnili a teď se odmlčel..

Zina kouknu se na to, dík, my v tom měli naštěstí jen pár stovek.

Offline Myrtila
5545 příspěvků moje polička 07. října 2022 16:31
Reakce na JankaM:

Děkuji nevím komu, teď na mě všude koukají suché zipy

​Neni zac!

Offline slniecko admin
19727 příspěvků moje polička 07. října 2022 23:07

Daridari vďaka!!! No plánujem ísť po nákupákoch v najbližších dňoch a presne niečo takéto hľadám. a tieto pozerám nemajú logo, čo je super, lebo veľa vecí tej značky ho má ... najlepšie obrovské a zlaté.

Online letfenixa
10983 příspěvků moje polička 08. října 2022 07:40

Mulen objednali sme v Lidl eshope tri kvetinace, prišla správa, že prídu v dvoch balikoch a prišli len 2. Po reklamácií napísali, že to preveria a vrátili nám peniaze na ten chýbajúci kus.

Offline Myrtila
5545 příspěvků moje polička 08. října 2022 07:49

letfenixa A poslali je ve dvou balikach?  Ja jsem z Lidlu vloni objednavala balik, byl v nem detsky stan, slozeny uplne naplacato, asi troje detske teplaky a jedny kratasy pro me, a prislo to v krabici o rozmeru cca 1x1x0,8 metru, sotva jsme to procpali dverma. Kratasy jsem potrebovala vratit a v instrukcich stalo, ze preferuji vraceni v obalu, ve kterem to zaslali  Mozna tim mysleli případnou krabicku toho vyrobku, ale kratasy mely jenom pripnutou cedulku, dost jsem se bavila pri predstave, ze jim je poslu v te obri bedne

Offline Daridari
1132 příspěvků moje polička 08. října 2022 08:25

slniecko Rado sa stalo. Ak kúpiš, pochváľ sa. 

S tým logom máš pravdu, tiež som kvôli tomu nekúpila celkom dobre sadnúce šaty práve z tejto značky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2022 09:15

Myrtila mysleli tím skutečně tu krabici a je to vtipná představa

Lidl to často dělí na víc zásilek, vozí to různí dopravci. Ale teď mi přišly čtyři kusy z hm ve dvou balíkách, přišlo to v jeden den, oba vezlo DPD, akorát jeden dodali pomocí Liftago. Tak to jsem vůbec nepochopila

Offline Potrefenáhusa
39142 příspěvků moje polička 08. října 2022 10:03

Evaeva imho to vezou ze dvou různých míst