marieu my mame v spalni max 18 stupnov v zime, dlhy rukav potrebujem. Nočné kosele moc nenosim, v noci mám pocit ze mi lezu az pod krk a dolu som uplne odhalená. Asi sa moc mechrim
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 my taky, v ložnici prakticky nezapínáme topení a pokud nemrzne fest, máme aspoň mikroventilaci. Ale. Koupila jsem vloni king size deku s ovčí vlnou a jsme oba s mužem zvyklí spát přikrytí po krk. Oba nalehko- vůbec nepotřebujem dlouhé rukávi či nohavice.
marieu jjj ste mladí a horuci ![]()
marieu žejo, ty rukávy a nohavice jsou asi pro lidi co se nepřikrývají? já mám v chladu ruce schovaný a nohy vystrkuju jen od kolen dolu, oblečený musím mít teda hlavně ramena, ta i při nejlepší snaze vždycky vylezou zpod peřiny. Janulik03 teď jsem spala u kamarádů kteří topí na 21 a to bylo v noci fakt utrpení, mně těch mých 19 akorát vyhovuje. v 18 už tu začnou růst plísně bohužel, to nejde
viktorka_od splavu mno ja zas neznesiem byt moc prikryta, sraci nieco ľahučké, aj tak sa cela odkopem
viktorka_od splavu Podepisuju. Ramena zakryta, ale staci mi klidne panske tricko. Jenom nohy nevystrkuji, nikdy. Kdovi co venku ciha ![]()
viktorka_od splavu myslím, že těch 18 je fakt akorát. My míváme v mrazech možná i 16-17 (to se nechlubím), ale to už je ráno trochu vopruz...
Janulik03 já tím chladem právě celá ztuhnu ani se nehnu, asi bych mohla spát i pod tou pověstnou babiččinou neprošívanou peřinou![]()
viktorka_od splavu nahodou ja som tie periny milovala. Bolo to ako bunker v posteli ![]()
marieu ráno nějak neřeším (se vypravuju sama tak si to pošéfuju), ale prostě se v noci budím zimou a nemůžu spát a to není dobrý, já bych v 16 stopro potřebovala i čepici. ale já jsem nízkotlaká s chabým krevním oběhem. a co mi vůbec nevyhovuje je takový to chladný zatuchlo, bez čerstvýho vzduchu se dusím, v novějších bytech to nehrozí ale ty starší stavby jsou problematický
Janulik03
já se jako dítě hodně mlela tak jsem k ránu už měla od pasu nahoru jen holý povlečení a mrzla a v nohách hromadu že jsem se nemohla narovnat:-)) dneska bych si vykutala ten bunkr a do rána v něm zalezlá v teple spala
viktorka_od splavu tomu zcela rozumím.
Janulik03 mně taky noční košile vyleze až nad pás. Ale pod peřinou je teplo, dlouhé kalhoty nikdy nenosím, ale v zimě občas vytáhnu 3/4 rukáv. Nám teda teplota neklesne po 21, to bych musela mít otevřené okno a to nemůžu, mám pak rýmu.
Ale sehnat pěknou noční košili je problém, ty tričkové jsou fajn, ale když bych chtěla nějakou pěknější, ale s rukávy nebo nebo aspoň širokými ramínky, neprůhlednou, nevím, kam bych šla.
Nocne kosele neznasam, aj po porode som ich doma hned vymenila za nohavice. Ale mam problem posledné roky zohnat dobre flanelove gate, siroke aj dole a s vreckami (vecne smrkajuci pochopia). Kedysi som mavala super z HM, ale uz ani tam nemaju s vreckami. Nemate dakto tip? Chcem len nohavice, vo vrchu s gombikmi by som nedokazala spat, nosim k tomu basic tricka z HM.
Edit.a dostatočne dlhe pre vysokych
Mrakoplas Tchibo ses dívala?
marieu Já mám takové košile, bavlněné, ale krátké z HaM, vypadá to jako prodloužená panska košile v podstate, líbí se mi to....ale synovec mi jednou řekl ráno ,,co to je,,:-D. Já teda trpím na zimu i pod peřinou a to jako pod 19 určitě nemáme. A já mám košilku, triko s dlouhým rukávem a jsem přikrytá:-D
Karja hej, nic tam
Mrakoplas No tak jedině zavést 7/8 pyžamo. Hele velký výběr pyžam mají v Bezvasport.cz, tam mám vlastně dlouhé (ale já jsem akorát) a s kapsama. Ale blbě se tam vrací, je to tuším za poplatek, prostě není to úplně userfriendly e-shop jak jsme zvyklý:-D
Karja dik, pozriem tam, ked bude kratke a uzke, dam segre, ak siroke, dam mame :))
Mrakoplas samotný flanelovy pyzamovy kalhoty míval skvělý taky ten M&S, i s kapsama.
Potrefenáhusa no ale ten u nas uz nie je, mozno dakde na zalando a pod by som nasla, skusim pohladat. Dakujem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.