"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. března 2023 14:55

Tak Betty 

Pomohla Ti ta Linola lotion? 

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 06. března 2023 15:00

euridike no musím mazat pravidelně, stačí jednou denně. A dobrý.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. března 2023 15:17

Tak Betty 

Tak to jsem ráda.

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 06. března 2023 15:19

Archivářka Máde z Decathlonu roky, nesajou, utírají, ale co jsem zkoušela jiné, nepoznala jsem rozdíl, myslela jsem, že to je tak nějak jejich vlastnost. 

Bushmana máme rádi, ale funkční věci bych asi vybírala jinde.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 06. března 2023 15:38

Archivářka dětem jsem šila osušky z hodně tenkého bambusového froté, kupovala jsem ho tehdy na nějakém specializovaném webu s látkami pro matky a děti (už si nepamatuju). Doteď je používají, když jdou do bazénu. Neschnou rychleji, ale sají výborně, lze je stočit do podobné ruličky jako ty funkční ručníky Tak možná by to bylo řešení, ale chce to pátrat a případně nechat někde ušít (střihla jsem tehdy obdélník a obšila lemovací gumičkou).

Offline Gatita
8557 příspěvků moje polička 06. března 2023 20:37

Mam nejake doplnkove penzijni sporeni a nahaneji me, ze se mam osobne zastavit na pobocce. Pry aktualizace smlouvy... Pani mi ale nechtela rict, ceho by se to asi tak melo tykat, je ale strasne nutne, abych se tam osobne stavila. Jde to uplne mimo me, ale doma jsem to ted zkoukla a neprijde mi, ze by se na tom dalo ted neco vymyslet. No prijde mi ztrata casu nekam chodit, ale co mi asi tak muzou chtit

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 06. března 2023 20:46

Gatitanabidnout dalsi produkty?

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 06. března 2023 20:47

Gatita Tak takhle naháněli me, z český spořitelny, kde mám beznej účet...přesně aktualizace, nějakej podpisovej vzor, po telefonu nelze řešit....kravina, nic jsem tam nepodepisovala Nemusíš tam jít, chtějí ti změnit ten produkt plus nabídnout něco jiného. Já ten den teda měla na účte přesně 1400,- Kč, paní jsem řekla, že úplně v pohode, že rezervy mam a dále, že nevím, kolik máme hypotéku ani za jaký procento:-D. Pak jsem ji řekla bylo to v odobi toho největšího zdražování, že oproti odhadům jsme strašně ušetřili....no myslím, že u mého jména tam teď visi červenej otazník a vykřičník. A teď nahánějí přesně takhle samba z jiné instutuce, jenže ten není tak blbej jako já. Skutečně si myslím, že je to jen záminka, jak tě tam dostat. 

Offline jerry
11045 příspěvků moje polička 06. března 2023 20:54

Gatita 

Pokud by se opravdu jednalo o aktualizaci tvé uzavřené smlouvy, tak ti to řekne rovnou a změnový formulář ti pošle do mailu, abys ho vytiskla, podepsala, naskenovala nebo počtou poslala. Ale není důvod k tomuto typu smlouvy uzavírat dodatek.

Pokud ti do telefonu nechce říct důvod, tak máš jistotu, že ti chce vnutit nějaký produkt. Řekni jí jednoduše, že tvůj čas je drahý a nebudeš utrácet peníze za cestu na pobočku pokud nevíš, o co jde..

A pokud bude vytrvalá, vyžádej si kontakt na vedoucího, že si chceš ověřit, zda ta "aktualizace" nejde řešit jinak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2023 21:03

Karja mně teď naháněli ve spořce, že se tam musím zastavit, že mně potřebují vidět každý rok. Trvalo mi dost dlouho než jsem pochopila, že když nepřijdu, tak můj bankéř přestane být mým bankéřem.... věčná škoda 

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:03

Gatita a je to ta pobočka/instituce, u který jsi to uzavírala? mně takhle občas volaj různý "šmejdi", že mi chtěj aktualizovat smlouvu, a když se jich zeptám, co v tý smlouvě vlastně mám, tak nic nevědí = nemaj přístup do systému... jde jim jen o osobní kontakt, že když už investuješ čas, tak by se jim mohlo zadařit ti to předělat/udělat nový...

jinak teda ale ohledně penzijního jsem něco zaslechla, že by se měl rušit státní příspěvek u těch nízkých plateb... tak jestli nejde o navýšení měs.platby?... ale to by ti po telefonu řekli

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:06

Evaeva :-D No jako já byla tak naštvaná, protože to bylo v takový pitomý období, kdy holky nechtěl nikdo moc hlídat, já si je tam nechtěla brát s sebou....takže jako hodina hlídáni vyšla úplně vniveč! A celkově mi to ten den nabouralo plány, nebylo to jako ve stylu ,,cestou z práce se tam zastavím,,. Tím si to u mě spořka už definitivně pohnojila a můžou být rádi, že jsem tak líná měnit banku;-D:-D

Offline brrr
12265 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:08

Karja Haha, takhle jsem byla ve spořce loni. Vyplňovali jsme stylem nevím, nemám, neplánuju. No ztráta času pro mě i pro ně. Doma to říkám tátovi a ten úplně vyletěl, co prý je bábě po tom, příště ji mám říct, že ji to nemá zajímat. Musela jsem ho uklidňovat, že stejně nic nevím, tak jsem nic neřekla.

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:09

Gatita vůbec tam nechoď! Mě tak s´rou tyhle metody prodeje.. Všem, co mají super inovace mých smluv, které ovšem nemůžou sdělit ani zaslat písemně říkám, že až je budu potřebovat, tak si je najdu a ať mi dají pokoj.

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:11

RoSa Jo přesně, takhle mi volali, tuším kvůli životnímu pojištění...ta paní znela prostě jakoby opravdu v té pojišťovně v mojí pobočce seděla, takže jsem ji na schůzku, naštěstí telefonickou, kývla. A byla to prostě úplně cizí ženská, co si fakt myslela, že mi udělá nějaky finanční portfolio na základě informaci, co jí já podám o svoji financni situaci......jakže já ji na tom Skypu fakt viděla poprvé v životě a ona ať ji pošlu smlouvy, co kde mám:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2023 21:11

Karja tak to by mě taky naštvalo, kdybych tam nakonec došla, a to to mám pět minut pěšky. Že bysme se tam sešli, řekli si dobrý den, a já zase šla

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:18

Evaeva Jo, to já se tam docela i zdržela, ale absolutně zbytečně! Baba všechno představila, já řekla že nic nechci, ona furt tahala nějaky informace, u jakých společnosti kde co máme. Strašný. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2023 21:21

Karja já tam právě byla před rokem a ten bankéř byl takový neaktivní, i jsem se ho ptala na nějaké investice a on mi vlastně nic nenabídl, čekala jsem, že na to bude víc tlačit. Takže teď by  to asi bylo stejné.

Offline Gatita
8557 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:21

RoSa jerry Candance Karja dekuju moc, ja si taky myslim, ze to bude neco takoveho a nechce se mi marnit cas. Jsem prakticky financne negramotna a zadne produkty nechci. Ja ani tomu DPS nijak moc neverim, ze z toho za 35 let budu mit kdo vi co, ale muj zamestnavatel to stedre podporuje, tak nejakou peci bych tomu mela poprat. Diky RoSa za jeji tip, nevolali prave primo z moji pobocky (ale byl to subjekt ze stejne skupiny), coz me zarazilo, a ta pani byla tajemna jako hrad v Karpatech. 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:23

Karja já jsem kdysi na osobní schůzce v bance sdělila, kde pracuji (jako aby bylo jasny, že ze me žádný peníze nedostanou) a že manžel pracuje v konkurenční bance a od té doby mi nikdo nevolá