ale lepší se mi zdá neskloňovat, tedy dobrý den, paní Nováček....
Vypadá to divně, zní to ještě divněji, ale opravdu je to tak - nikdy neskloňovat. Znám ve svém pracovním okolí pár takových případů a člověk si časem zvykne.
ale lepší se mi zdá neskloňovat, tedy dobrý den, paní Nováček....
Vypadá to divně, zní to ještě divněji, ale opravdu je to tak - nikdy neskloňovat. Znám ve svém pracovním okolí pár takových případů a člověk si časem zvykne.
Dobrý den. Funguje vám e-shop COS? nejde mi nakupovat, nezobrazí ta kolonkka add to basket n.. Nevíte, kde je problém? (achjo)..
nausi uz se mi to tez jednou stalo, pomohlo vymazat historii z prohlizece
Děkuji!!!
Hodím to sem. Včerejší diskuze u oběda. Já si knížky ztahuji na ulož.to. říkám: no vzhledem k tomu, že se živím duševní prací, snažím se za obsah platit. Další příspěvek: ty testy, co kupujeme jsou hrozně drahé a když vidím, co za tím je, tak se mi to taky nechce platit.
Wtf? Používat něco komerčně a ještě si stěžovat, že to musím platit? To je už snad další level pekla.
Podotýkam, že nik z těch lidí na tom není finančně tak, že je neschopný to zaplatit. Je nenormální já nebo oni?
Má cenu používat ty eco mycí přípravky na ovoce a zeleninu? Je to k něčemu? Mně jde čistě o mytí kupovaných citrusů, z kterých použiju kůru, kupuju bio, ale četla jsem, že i u nich se v kůře kromě vosku nacházejí i pesticidy. Standardně myju octovou vodou...
euridike Moje prvni reakce byla, ze jsem ti chtela napsat, ze bio nemuze obsahovat pesticidy. Proto si taky citrony kupuju v bio. Pak jsem chvili googlila a nasla jsem ten clanek, ze Dtest v bio citronech z tesca a billy pesticidy v roce 2019 nasel. Tak nevim, porad bych chtela verit, ze to byla vyjimka a taky ze slo o mensi mnozstvi.
Ohledne toho myciho pripravku neporadim, ale co jsem se divala, tak ani v marketingovych textech odstraneni pesticidu neslibuji, jen tak obecne mluvi o kontaminujicich latkach, tak bych rekla, ze je to na nic.
Díky za názor, vidím to podobně. ![]()
+ Já koukala konkrétně na Feel Eco, kde píšou "je také účinný při odstraňování vosku, prachu, postřiků a konzervantů z ovoce a zeleniny", proto mě to zaujalo...
continuity Bohužel, ze statistického hlediska ty. ![]()
euridike kdosi mi kdysi poradil citróny spařit vařící vodou, pokud chci použít kůru. Tak to tak dělám a raději nepátrám... ![]()
No já už právě lituju, že jsem pátrat začala. ![]()
continuity to je zvlastni, myslela jsem, ze soucasni mladi lide jsou zvykli za veci uz platit....
euridike nerikala Grossularia, ze u tech bio bez pesticidu hrozi vic plisne?
711990 ja teda nejsem soucasne mlada ale na ulozto jsem stahovala naposledy nekdy za studii :D
Candance rekla bych ze to sedi, my kupujeme skoro jenom bio a treba specialne citrony se kazi fakt o poznani rychleji. ale kuru do peceni nebo vareni bych jinou nez bio stejne nedala, no.
711990 tak oběma je kolem 40. Nevím přesně, ale rozhodne ne dvacet. Mě je za chvíli 50 a platit za obsah považuji za normální. Občas si něco stáhnu,ne že ne. Ale vždy jsou to věci, které nejsou už jinak dostupné nebo by to bylo extrémně složité. Třeba nějaká stará sbírka sci-fi povídek z 80. let, kterou jsem objevila až teď.
Ale aktuální věci, hlavně v situaci, kdy někteří vydavatele melou z posledního? Beru to zcela sebecky, taky za chvíli ty knížky nemusí byt v češtině vůbec.
continuity My si třeba eknihy s kamoskama "pujcujeme". Já vím, ze by se to správně taky nemělo, ale zrovna tohle mi přijde dost nefer, papírovou knihu taky pujcim ... Tak to tak nějak stridam.
Jinak vlastně už skoro za všechno platím, Spotify, všechny ty Netflixy atd. ... je to nekonečně pohodlnější, než jakýkoli stahování.
Chtěla bych poděkovat Pinot Noir za odpovědi ohledně kabátu z Bonprixu a mám ještě jeden blbý dotaz. Kabát vypadá dle očekávání a funguje skvěle, ale přišel poměrně zmačkaný a zatím nejeví známky toho, že by se chtěl vyvěsit nebo vyrovnat sám. Žehličku má škrtnutou, tak nevím, jestli na to třeba není nějaký fígl. Dík.
Lilly_Ku continuity no pojmem mladi jsem myslela i vas:D proste takovou tu aktualni generaci co vydelava penize a plati si Netflixy atd...prekvapuje me to
711990 Kolem nas je tak pul napul. Nejvtipnejsi byla kolegyne, ktera rikala, ze si prece plati ulozto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.