Gatita Díky!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tabea sice to doručuje Zásilkovna, ale nikdy se mi zásilky od Amazonu nespárovaly s aplikací a ani to nevozí jejich běžní kurýři, vždycky to byl někdo v osobním autě bez polepu. Ale také vždy přišel email, kdy budou doručovat i sms s časovým rozmezím a heslem pro předání.
Krehutka Hm, tak tohle je nejakej matlák, co nekomunikuje. Jediný, kde vidím nejakej pohyb je na stránkách amazonu, aplikace zasilkovny neukazuje žádný datum ani lokací, jen že je balik na cestě do depa. Do jakýho a kdy, to tam není.
Vzhledem k tomu, že to balik v aplikaci zasilkovny ukázalo, tak předpokládám, že telefonní číslo má.
Tabea to tam podle mě nikdy vidět není, do jakého depa to vezou. V té aplikaci mám vidět pět bodů, cesta na expediční depo je druhý, pátý je podle mě zásilka byla doručena. Já myslím, že není důvod k panice;) z toho, co píšeš, to zatím probíhá normálně.
Tabea ještě jsem se koukala na odkaz v mailu toho balíku domů a tam teda adresa depa, kde je balík, je. A ze dne dodání tam mám v kolik jí naložili na rozvozové vozidlo, pak v kolik jí tak doručí a že byla doručena.
Evaeva aha, díky. Já čekala, že tam bude něco jako: přijato do přepravy 10.8. 04:06, převezeno k roztřídění do Plzně: 10.8. 6:48, oblastní depo: 10.8. 17:45, na cestě k doručení: 11.8. 07:30, doručení neúspěšné: 11.8. 17:00....
Tady není lautr nic. Ani jedno datum nebo lokace. Budu čekat, snad někde vyleze, nebo se aspoň nějak ozvou, když podle toho amazonu zkoušeli doručit včera....
Byl tady někdo v Muzeu nové generace ve Ždáru nad Sázavou? Nevíte kolik času zabere prohlídka a je to vhodné i pro šestileté děti?
Černá kočka já tam byla, když byl syn ještě mimino, ale nebála bych se ho tam vzít teď, když je mu téměř šest. Bylo to moc pěkně udělané, dostaneš audioprůvodce, ale není to žádné zdlouhavé vyprávění a, pokud si dobře pamatuju, jeden z těch virtuálních průvodců bylo dítě. Jsou tam hezky ukázané principy tehdejšího stavitelství a plánování. Čas už si přesně nevybavím, ale moc dlouhé to nebylo, třeba hodina. Mně se tam tenkrát líbilo moc.
Evaeva Děkuju. Budeme projíždět kolem a já bych chtěla jít na komentovanou prohlídku do kostela na Zelené hoře,ale zbytek dospělé výpravy o to moc nestojí, plus s námi bude několik dětí od šesti do desíti let, tak bych je poslala do muzea, zatímco já půjdu na prohlídku kostela.
Lamicka to bude ono
Černá kočkato zní jako dobrá varianta, pokud jsou děti ochotné aspoň trochu navštěvovat taková místa. Ten věk 6 až 10 bude asi ideální, pro menší to moc nebylo. Ještě Kokoska tam byla na nějakých jiných expozicích i s dětmi.
Tabea tak zkus ještě ten tracking mimo aplikaci, na jejich webových stránkách. Obvykle tam bývá víc informací.
Evaeva Černá kočka ja byla s osmiletym klukem na vystave lega a modelu zeleznice, je to v Dome kultury. Lego si tam deti muzou i stavet, ale on nechtel, doma toho ma tuny. V tech sestavenych modelech jsme hledali figurky nebo veci, to ho bavilo, i kdyz z peti urcenych lupicu jsme nasli jen jednoho. Vlacky se libily i mne, maji to hezky udelane, jsou tam i ruzne pohyblive postavicky, taky na jednom vlacku meli kameru a na obrazovce promitali prujezd tou trati.
Nakoupila jsem a zaplatila na zootu a pak mi došlo, že jsem si nezadala 25 % slevu. Nejde to ještě nějak změnit?
brrr Stornovala bych a začala znovu a lépe.
Kan Ale jak stornovat? U banky? Protože u Zootu jsem nikde nic takového nenašla.
Jaký je váš názor na Wobenzym? Podle zkušeností před 3 lety to u mně vypadá na únavovou zlomeninu nártních kůstek, tak přemýšlím jestli ho koupit jako pomoc při hojení.
Catherinne dceri ho kdysi poradil doktor ORL, kdyz mela casto anginy. Asi tyden brala nejake konske davky, pak se to snizilo, podle navodu. Tenkrat ji to pomohlo, ale u urazu s tim zkusenosti nemam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje