můžu poslat něco zásilkovnou a zaplatit to v hotovosti na tom místě? jakože ne v aplikaci, vůbec nevím jestli to jde.
Bohužel nevím proč, klekl mi nejspíš george, ačkoliv jsem si už stáhla tu novou appku.
můžu poslat něco zásilkovnou a zaplatit to v hotovosti na tom místě? jakože ne v aplikaci, vůbec nevím jestli to jde.
Bohužel nevím proč, klekl mi nejspíš george, ačkoliv jsem si už stáhla tu novou appku.
Pinot Noir Posílám dál
Karja ten trochu se v účetnictví orientující se by nejspíš po nějakém zaučení mohl objevovat v kanceláři jen občas, ty studenty a brigádníky bychom potřebovali spíš při ruce na místě, protože ti by dělali jednoduché práce typu "tady ti ukážu, jak se zaúčtuje tento typ faktury a ty jich teď takto zadáš dalších 50", aniž by tomu museli jakkoliv rozumět. Kvůli dotazům a taky nemožnosti hned vybavit všechny brigádníky počítači a telefony by měli docházet do kanceláře.
Takže sousedka mi zní jako ten první případ.
Karja to ti neprojde přes aplikaci.
Už? Jeeeee ![]()
Tak Červenou Řečici taky doporučuji, a to jsem tam byla ještě před obnovou, výjimečné místo.
dzizisketa Jo, je neuvěřitelný, jak to opravili. Už jsem myslela, že je s nim konec.
dzizisketa Tabea je to neuveritelny, celá ta stavba je krásná a je skvělý, ze ho takhle zresuscitovali
Potrefenáhusa já okolo jela v létě za Karja a málem mi vypadly oči z důlků. Bohužel bylo fakt blbý počasí, tak jsem se ani nevylezla pokochat.
dzizisketa Potrefenáhusa Tabea Super, tak o Cervene Řečici jsem nevěděla, že je tak blízko, natož že je tam zámek.
baltikještě mě napadá ta pivovarska věž/vyhlídka, ale tam jste asi byli už. A prý tam docela dobře vaří. Pak ta zřícenina Orlík není marná. A Lipnice nad Sázavou pokud vám nevadí zajíždka, tam je hrad plus takové sochy v přírodě. Pokud chcete zase něco jako ten kostel, tak taková krátká vyhlídka k vodě, se chodí na tzv. Hitlerovy mosty, je to kousek od nájezdu u dálnice. Prostě most co je udělaný do půlky, vlastně nevím, co je na tom zajímavého, ale furt tam někdo courá, tak asi je;-)
Kdo že má tu alergii na chlad? Já ji mám asi taky, teď za ten týden (ani ne) chladnějších dní a já mám úplně suché ruce, popraskané, teče mi z nich krev... Čím jsem starší, tím je to horší.
Karja akorát tam bylo zakázáno chodit kvůli ochrannému pásmu vodní nádrže (?). Já tam byla před sto lety (jako vsude jinde
) a přišlo mi to dobrý a zajímavý. Kousek odtama je ten dvojitej most, co se po něm jezdí... (tam jsem teda nebyla nikdy)
Tabea Je to tam stále ten zákaz, ale jako slyšela jsem jen jednou, že tam někdo dostal pokutu. Oni ti pěší musí být drzí nebo dělat nějaké výtržnosti. Myslím, že zákaz je i u toho kostelíka v Zahrádce a tam už Baltik vloni proklouzla, tak se asi nebojí:-D
Na tom dvojitém mostě jsme taky jako párkrát byli, ale ono to není nic extra zajímavého, ale jako malí jsme tam šli "na výlet" a podívat se na amury:-D. (a ty tam nebyli).
dzizisketa to jsem já, ale tohle je něco jiného. Mám to samozřejmě taky, s do krve rozpraskanými klouby přežívám každou zimu už tak třicet let. Mám takový hezký trojboj: tenhle chladový exém, Raynaudův syndrom a teď nově tu alergii. ![]()
Potrefenáhusa diky za tip, to by nam mohlo projit i u tchana, ktery na vsechno rika, ze uz to videl :)
Karja u kostelika jsem zadny zakaz nevidela, bylo tam i velke parkoviste a siroka cesta, nevypadalo to nijak zakazane
baltik Ono se nesmí chodit k celé té vodní ploše všude, ale je třeba možné, že ten kostelík z toho byl v poslední době vyjmut a zákazová cedule odstraněna. Silnice tam zustala jako relikt z minulosti, kdy tam vedla cesta do toho městečka, plus tam má ještě nějaké pracoviště vodohospodářská správa.
dzizisketa dcera na to trpí - chce to neustále mazat, jak je chladněji, nosit tenké rukavice. Na horách je to děs, stačí na chvíli sundat rukavice a už to jede.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.