"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 18. října 2023 15:05

můžu poslat něco zásilkovnou a zaplatit to v hotovosti na tom místě? jakože ne v aplikaci, vůbec nevím jestli to jde.

Bohužel nevím proč, klekl mi nejspíš george, ačkoliv jsem si už stáhla tu novou appku. 

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 18. října 2023 15:05

Pinot Noir Posílám dál

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:02

Karja ten trochu se v účetnictví orientující se by nejspíš po nějakém zaučení mohl objevovat v kanceláři jen občas, ty studenty a brigádníky bychom potřebovali spíš při ruce na místě,  protože ti by dělali jednoduché práce typu "tady ti ukážu, jak se zaúčtuje tento typ faktury a ty jich teď takto zadáš dalších 50", aniž by tomu museli jakkoliv rozumět. Kvůli dotazům a taky nemožnosti hned vybavit všechny brigádníky počítači a telefony by měli docházet do kanceláře. 

Takže sousedka mi zní jako ten první případ.

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:02
Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:58

Karja to ti neprojde přes aplikaci. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 18. října 2023 17:10

baltik Karja nám se teď dost líbil zámek Červená Řečice, je nove otevrenej, od cervence nebo tak nějak. Byli jsme jen na nádvoří, ale měli i komentovany prohlídky (jestli už není po sezone)

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 18. října 2023 17:14

Potrefenáhusa 

Už? Jeeeee

Tak Červenou Řečici taky doporučuji, a to jsem tam byla ještě před obnovou, výjimečné místo.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 18. října 2023 17:24

dzizisketa funglovka!!!

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 18. října 2023 17:56

Potrefenáhusa 

Listopad 2016

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 18. října 2023 18:00

dzizisketa Jo, je neuvěřitelný, jak to opravili. Už jsem myslela, že je s nim konec. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 18. října 2023 18:03

dzizisketa Tabea je to neuveritelny, celá ta stavba je krásná a je skvělý, ze ho takhle zresuscitovali 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 18. října 2023 18:06

Potrefenáhusa já okolo jela v létě za Karja a málem mi vypadly oči z důlků. Bohužel bylo fakt blbý počasí, tak jsem se ani nevylezla pokochat. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 18. října 2023 21:10

dzizisketa Potrefenáhusa Tabea Super, tak o Cervene Řečici jsem nevěděla, že je tak blízko, natož že je tam zámek. 

baltikještě mě napadá ta pivovarska věž/vyhlídka, ale tam jste asi byli už. A prý tam docela dobře vaří. Pak ta zřícenina Orlík není marná. A Lipnice nad Sázavou pokud vám nevadí zajíždka, tam je hrad plus takové sochy v přírodě. Pokud chcete zase něco jako ten kostel, tak taková krátká vyhlídka k vodě, se chodí na tzv. Hitlerovy mosty, je to kousek od nájezdu u dálnice. Prostě most co je udělaný do půlky, vlastně nevím, co je na tom zajímavého, ale furt tam někdo courá, tak asi je;-)

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 18. října 2023 21:58

Kdo že má tu alergii na chlad? Já ji mám asi taky, teď za ten týden (ani ne) chladnějších dní a já mám úplně suché ruce, popraskané, teče mi z nich krev... Čím jsem starší, tím je to horší.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 18. října 2023 21:59

Karja akorát tam bylo zakázáno chodit kvůli ochrannému pásmu vodní nádrže (?). Já tam byla před sto lety (jako vsude jinde ) a přišlo mi to dobrý a zajímavý. Kousek odtama je ten dvojitej most, co se po něm jezdí... (tam jsem teda nebyla nikdy)

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 18. října 2023 22:35

Tabea Je to tam stále ten zákaz, ale jako slyšela jsem jen jednou, že tam někdo dostal pokutu. Oni ti pěší musí být drzí nebo dělat nějaké výtržnosti.  Myslím, že zákaz je i u toho kostelíka v Zahrádce a tam už Baltik vloni proklouzla, tak se asi nebojí:-D

Na tom dvojitém mostě jsme taky jako párkrát byli, ale ono to není nic extra zajímavého, ale jako malí jsme tam šli "na výlet" a podívat se na amury:-D. (a ty tam nebyli).

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 18. října 2023 22:37

dzizisketa to jsem já, ale tohle je něco jiného. Mám to samozřejmě taky, s do krve rozpraskanými klouby přežívám každou zimu už tak třicet let. Mám takový hezký trojboj: tenhle chladový exém, Raynaudův syndrom a teď nově tu alergii.

Offline baltik
4986 příspěvků moje polička 19. října 2023 06:50

Potrefenáhusa diky za tip, to by nam mohlo projit i u tchana, ktery na vsechno rika, ze uz to videl :)

Karja u kostelika jsem zadny zakaz nevidela, bylo tam i velke parkoviste a siroka cesta, nevypadalo to nijak zakazane

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 19. října 2023 07:32

baltik Ono se nesmí chodit k celé té vodní ploše všude, ale je třeba možné, že ten kostelík z toho byl v poslední době vyjmut a zákazová cedule odstraněna. Silnice tam zustala jako relikt z minulosti, kdy tam vedla cesta do toho městečka, plus tam má ještě nějaké pracoviště vodohospodářská správa. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 19. října 2023 07:50

dzizisketa dcera na to trpí - chce to neustále mazat, jak je chladněji, nosit tenké rukavice. Na horách je to děs, stačí na chvíli sundat rukavice a už to jede.