Tabea Kokoska Aha, to mě nenapadlo, já právě vždycky potřebuju spíš zahřívat!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja no když je hodně chladno, tak to nenosím, to by byl zánět močáku jistý. Třeba teď už bych to neriskovala.
Kokoskaja ještě furt chodím v dlouhých suknich bez punčoch ![]()
To už je jako čas? Já se na to moc netěším. ![]()
continuity Taky ještě chodím bez punčoch. Ale já nestojím brzy ráno nebo pozdě večer na zastávce. To bych už byla nabalena jako pumpa.
Já dorazila domů v deset, ale na zastávkach nezevluji, tak 2,5 km jsem šla pěšky.
Mno, já jsem si prave lehla do ledový postele ve svetru a čekám, až mi to mimino vytopi
Nemáte někdo zkušenost se sledovacím náramkem? #https://cs.clubocean.co/products/dolphin-tracking-bracelet?variant=41217635549384. Myslela jsem, že bych to dala kamarádce k svátku, že by adoptovala velrybu nebo delfína a mohla ho sledovat, ale zdá se mi to podezřele levné, jestli tam má bejt GPS, která ho sleduje. Co myslíte? Omlouvám se, neumím vložit líp odkaz.
continuity To je pravé fajn, když člověk nemusí stát a čekat. Já jsem oproti dceři zmrzlina, doma chodím víc oblečená než ona. Ale dcera odchází z domu v 7.00 na hromadnou dopravu a ty punčocháče pod sukni už nosí. A taky jsme mimo město a na vlakové zastávce úplně za vsí to vyfukuje hodně.
continuity u nas bylo dnes rano pod nulou. Ja teda nechodim nikam brzo rano a vetsinou jedu autem, ale ten chladny fuk na hole telo je mi stejne neprijemny. Kazdy snasi ty teploty jinak, to uz se tu probiralo mockrat. Pro me jsou nejhorsi ty prechody z tepla do zimy i naopak, kdyz uz se to obdobi ustali, tak uz si nejak zvyknu. Pred tydnem jsme jeste chodili po Skopje v nejakych 25°, po navratu to par dni jeste slo, ale tak od nedele je to dost kruty sesup.
Děkuju všem za rady, i když jsem původně doufala v nějaký fígl, jak znovuzlepkavět ty pásky. Každopádně, vzhledem k ochlazení to teď asi chvíli řešit nebudu muset.
Kokoska Vždycky mám s nástupem zimy pocit, že letos to určitě nemůžu do jara přežít. Zatim jsem to vždycky zvládla, ale kdyby to šlo nějak přeskočit, nezlobila bych se.
Karja Po roce vyrazime zase na vikend fo Humpolce, mate tam neco noveho, zajimaveho? :)
baltik Ty jo, o ničem novém nevím. Byli jste v tom Želivě na prohlídce?
Děkuju všem za rady, i když jsem původně doufala v nějaký fígl, jak znovuzlepkavět ty pásky. Každopádně, vzhledem k ochlazení to teď asi chvíli řešit nebudu muset.
Ještě můžeš vyzkoušet koupit si punčochy, kde jsou ty silikonové pásky 3 nad sebou, ty si kupuju já a na výšku 185 i když mám 176 cm.
Karja my jsme spise na venkovni prochazky, minule ten tip na kostel byl moc pekny
baltik To jsem ráda, já ještě popřemýšlím. No tak si dejte tu vycházku po té stezce ještě;-) Já popřemýšlím a napíšu, tento víkend ještě nejedete?
jedeme ted v sobotu, ale nijak se tim netrap, ja jen kdybys vedela zpatra, ze je neco noveho
Kokoska Vždycky mám s nástupem zimy pocit, že letos to určitě nemůžu do jara přežít. Zatim jsem to vždycky zvládla, ale kdyby to šlo nějak přeskočit, nezlobila bych se.
![]()
Jediný, co mě zachraňuje je to běhání. To mě zahřeje!
Hledáme do týmu junior účetní. Jak člověka s ponětím o účetnictví, který by mohl pracovat samostatněji, tak šikovného studenta/absolventa/kohokoliv na kratší úvazek klidně bez zkušenosti s účetnictvím, ale schopného pečlivé administrativní práce. Jakékoliv délky úvazku jsou možné, o všem se dá jednat. Kancelář na Pankráci. Tak kdybyste o někom věděli, dejte mi vědět.
Jsme samozřejmě úplný dream team a pracovat u nás je samo o sobě za odměnu, ale nějaký peníz za to dostane. ![]()
Pinot Noir Dávám výpověď:-D. Hele já mám sousedku, ona pracuje chvíli v učetnictví, ale má obchodku, a ted asi rok dělá z domu pro učetní firmu něco... a chce se jako učit a zlepšovat a tak, ale vy asi chcete někoho aby v tom kanclu seděl stále co? Ona by dojela tak jednou za týden, das ist wenig:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.