Gatita taky jsem je nosila, ale nedavno jsem vytahla posledni baleni, uz starsi, pravda, a sjizdely hned po obleceni, asi ten silikon uz nefungoval nebo co. Namazana jsem nebyla zadnym zpusobem :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka kolečko a trojúhelník mi byly jasné hned, ale některé ty jiné piktogramy taky dost tápu. Někde jsem viděla nějaké vinné skleničky, to mi vůbec nedávalo smysl.
Tabea To ke zajímavé s tím nekremovat. Já naopak jako pomoc, když nedrží, se namazu, protože se neprichyti, když mám hodně suchou kůži.
Jeste doporučuji v nich neběhat. To jsem jednou běžela na představení a musela to byt bozi podívaná. Běžela jsem a přes šaty držela v každé ruce jednu punčochu, aby mi nesjely. Ještě to bylo v Brně na Špilberk. Životní výkon pro kulturní zážitek ![]()
Sweet Potato a co normalni podvazky, ktere nosily nase babicky? ![]()
tak to bude asi spíš "nakrémovat, nechat vcucnout a pak aplikovat samodržky".
A ještě jsem si vzpomněla, že je lepší, když jsou delší. Kratší taky lezly... Sweet Potato
Jak to čtu, je to pro mě už moc adrenalin, šoupat nohama a držet si punčochy, nebo čekat, kdy mi v blbým okamžiku sjedou fusekle ke kotníkům.![]()
Punčochy do podvazků se prodávají kde? Vídám jen punčocháče nebo ty samodržící.
Nekupujete si ty punčochy moc velké? Nosila jsem je x let a ty silikonové mi nikdy nesjely, spíš jsem měla problém je bezbolestně sundat.
Tabea Většinou s nimi problém nemám. Budu je nosit dál.
Punčochy do podvazku kupuji tam, kde ty samosrzici. V prodejně s pumcochovym zboží.
Sweet Potato našla jsem ti tohle jako bezpečnou variantu ![]()
Tak Betty btw na fcb :-)

notna já právě všechno kupuju v calzedonii. Tam mají sice držáky, ale punčochy jsem do nich nenašla. A zrovna jsem si vzpomněla, proč jsem je nikdy nekoupila. Protože jsou pod úzkou sukni vidět.
andulka01 jj, tento znám i z reálu a je úplne boží. ![]()
Sweet Potato našla jsem ti tohle jako bezpečnou variantu
tak tohle jsem si koupila já. Tady je zas lepší větší velikost, jinak ty podvazky táhnou dolů ten pás. Myslela jsem si, jak jsem to přechytračila spoďárama navrch, že to jako udrží. Vlastně udržely, ale dost jsem se bála, že to sjede ke kolenům komplet
OliveOyl tak pak už jen spoďáry jistit kšandama ![]()
OliveOyl Hele a čím je tohle lepší než normální punčocháče? Já to jako taky znám, ale myslela jsem že je to jen na večer...už jen to, jak se do toho oblika!
Karja luftuje to ![]()
Karja já jednu dobu každý den v silonkách odnesla náběhem na mykózu. Plus ti odpadá natahování po každém WC.
Karja taky se míň lepí sukně, když je kus těch stehen holý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.