Na ty hory má takové dvojité rukavice? Že si sundá ty vrchní tlusté a zůstanou ji na rukou nějaké tenší, aby mohla manipulovat s věcmi?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity jj, loni uz je mela a bylo to o dost lepsi. Ma merino tenke a pres ne mela moje perove, protoze v rukavicich od Reimy ji byla zima. Letos dostane pod stromecek perove. Ona ma nizsi tlak, takze vecne studene ruce.
Pinot Noir Na Fleru jedna výrobkyně mýdel, původní profesí lékařka, nabízela mast či vosk na ruce pro horolezce, podle reakcí učiněný zázrak v hojení. Embrace Soaps, jestli si dobře pamatuju nick. Třeba by něco takového pomohlo?
Lamicka ty vrstvy jsou nejlepší.
Některé značky dělají ty dvouvrstvé rovnou, že to i hezky vypadá, ale taky jsem si pořídila tenké merinové. Já to tak dělám jen ve velkých mrazech, ale opravdu to funguje
Lamicka máme to taky, dcera víc, v zimě vždycky trpí.
Mám tenké merino rukavice z decathlonu (nosím je už teď). Máš tip na ty péřové? Mám taky z decathlonu, ale jsou dost robustní.
A v mrazech nosím ráda kožešinové, něco takového. Fakt hřejou.
continuity máš prosím tip na ty merinové?
Zujá prostě něco koupila, mám je léta. Radši asi pletené, nemusí být nepromokavé, aby to fakt sedělo a mohla jsi v tom zapnout třeba zip nebo přesku u helmy, nebo si nalít caj. Nesmíš s tím do sněhu, ale to si téměř dospělá holka už pohlídá.
Pokud v tom má člověk postavit stan, asi bych to řešila jinak, ale o tom myslím není teď řeč.
Mulen Péřové Sir Joseph.
Mulen mám taky ty 400 od Josefa, primárně na běh v mínusech, ale občas je nosím na procházky a jsou super.
Catherinne Aranel Lamicka díky :)
Jak vytáhnout šaty? Jde to? Koupila jsem dceři šaty (z Číny, nechce se mi je složitě vracet a navíc se jí moc líbí)a jsou jí tipťop v těle. Stačilo by, kdyby trochu povolily. Je to 50% bavlna a 50% viskóza. Namočit a ručně vytaháhnout? Napařit?
Mulen my mame perove palcaky od Leki, ale jsou fakt tlusty
Nevíte některá, proč má Reserved omezené doručení na některé prodejny? ![]()
tzaziki to bych se skoro bala, ze se to spis srazi.
tzaziki Napařit asi ne, ale namočit a pověsit, trochu roztáhnout...můžeš zkusit pověsit a lem něčím zatížit, třeba magnetama nebo tak něco...
tzaziki dobre ponaťahuj a po zavesení spodok zaťaž, nech šaty uschnú natiahnuté. Daj vedieť, či to trochu pomohlo.
Já myslím, že tzaziki dceři jsou šaty spíš těsné než krátké. A na to nepomůže nic , se obávám.
Prosím, používá někdo vakuovací sáčky? Koupila jsem si zařízení na sous vide a v diskuzích se často píše, že není třeba vakuovačka, tak jsem pro začátek koupila ty sáčky a vakuovací pumpu. A teď se mi nedaří vysát vzduch :-),
Odvolávám dotaz, už jsem na to přišla :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.