Evaeva jestli máte zasklený balkón, tak tam je to fakt velký pomocník
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Někde na webu mají, že je máš při reklamaci kontaktovat. Volala jsem, ale jinak je postup stejný jako při vrácení.
ten Medvjed je hrozně sympatickej, už si s nima píšu... ještě jednou dík!
RoSa Je. Já se s ním párkrát potkala. Bacha, extrovert a velmi řečnej.
Hele využíváte někdo u počítače stoličku? Chtěla jsem se podívat na židle, ale pak mě napadlo, že na stoličce bych seděla rovněji. Koukala jsem, že jsou pevné a pak takové ty kejvací, asi bych to přes den střídala s normální židlí.
Můžete mi prosím doporučit slušnou restauraci v Brně na večeři pro skupinu asi 25 lidí, většinou cizinci, co v Brně nikdy nebyli. Nejlíp v centru, nemusí to být úplně vysoká gastronomie (Borgo se posledně neosvědčilo-moc formální), ale dobré jídlo a pití, slušná obsluha, zajímavý nebo historický interiér by byl určitě plus. Napadá mě akorát Stopkova pivnice, Potrefená husa nebo Padowetz, za další tipy budu vděčná.
Mrs.Robinson Co třeba Kohout na víně? Je to v Domě umění na Malinaku, dá se i na degustacni menu.
Lenka22 ja mam taky jen lux/sterku a obrovsky to pomuze
On to není Pučmelouch? ![]()
Mrs.Robinson ještě Pavillon na Maliňáku nemusí být špatný, ale možná je také víc formální a dražší
https://pavillonsteakhouse.cz/
Pak ještě na Svoboďáku pivnice U Tomana, tam vaří dobře, otázka je jestli mají salónek pro 25 lidí, to nevím. Pivo výborné
Pak mě ještě napadla restaurace na Jakubském náměstí - Jakoby
Prosím, ty leginy, co přesně kopírují zadek, tzn. jsou v něm zaříznutý... má to nějaký speciální jméno?
dupali Mrs.Robinson U Tomana zavřou cele horní patro nebo půlku oddělí, jen jde o to, aby bylo místo. Za chvíli to bude samý vánoční večírek.
euridike to je ono! Díky! Zaujalo mě to o víkendu v trampolínovým centru. Má to nějaký výhody? Mně, puritance, je to dost nahatý. ![]()
Tabea cokoliv zaříznutýho v zadku nemůže mít výhody ![]()
RenusatkoMáme to koncem ledna, takže naštěstí je ještě dost času. A jestli to můžou takhle vyřešit, oddělit, tím líp. A nikdy jsem tam nebyla, tak to asi budu muset předem na sobě otestovat :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.