jerry u nas vzdycky Pučmeloud!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jerry v naší rodině rozhodně Pučmeloud ![]()
Neboj, sice už nějakou dobu vím, že je tam -d, stejně dál říkám -n
Výjimkou je verš "tak jsme lapli Pučmelouda..."
Mermaid jerry stes Sweet Potato
Všem děkuji za morální podporu... ![]()
![]()
Mohla byste prosím některá odemknout tenhle článek
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/klamateri-kosmetolog-botox-kyselina-hyaluronova-plasticka-operace.A231116_152722_domaci_jum?zdroj=top
Jen z toho mála, co jde přečíst, jsem se mrkla na zmíněný institut
a vzhled týmu mluví za vše
Ty jo, tak Pučmeloud slyším prvně, u nás je to vždycky Pučmeloun, no to jste mi otevřely oči teda ale!
kocoureksuggy děkuji moc....no mazec. Tak takhle zmršenejch žen uz jsem par videla, je fajn,že tady povoli živnost kde komu, asi se to nijak moc neřeši
Tak to já jsem naštěstí nikoho zmršeného neviděla. Jen s modrým nebo růžovým obočím z permanentního makeupu.
Už se to tu řešilo pravděpodobně víckrát, ale kdo máte nějaký vakuový nebo snad parní čistič na okna, mám si ho přát k vánocům? Je to k něčemu nebo další krám do baráku? Mejou se s tím i rámy? Urychlí to práci nebo usnadní nebo jak? Díky za doporučení.
Lenka22já mám jen běžný Karcher lux/stěrku a už to ohromně pomůže. Ale řeší to jenom skla.
Lenka22 za me ne, ale zalezi jakej mas pomer ramu a skel. U me jsou nejvetsi drbacka ramy a tam teda rucni praci nic neusetri.
jestli mate nekdo tip, jak umejt ramy jednim tahem vcetne obtisklyho cernyho tesneni, budu vam libat ruce!!
Lenka22 já mám vileda vindomatic a za mě je to zbytečnej křáp. Taky mě pobavilo, když jsem ve vileda obchodě viděla prodavačku mýt okno hadrem a ne tím vysavačem. ![]()
Po měsíci nošení se mi rozpáral šev u koženkové bundy (v oblasti podpaží), dá se něco takového reklamovat nebo mi řeknou, že je to opotřebení nošením? A reklamovali jste takto někdy někdo nějaké zboží v About You?
kocoureksuggy ja jo a netusila jsem,co to je....vloni v praci jednu ukrajinskou uklizečku,cca 30 let. Pak to tam nekdo říkal,že je to zmršenej hyaluronovej kačer.
Určitě to zkus. Já mám s AY co se týče reklamací dobrou zkušenost, moc to neřeší a vrací peníze. Teď mi po asi 14 dnech začal plstnatet kabát, taky se jim ho chystám poslat zpět.
Vlastně tyhle ukrajinský kačery jo! Jen mi připadalo, jak to mají všechny stejně hnusný, že to tak třeba chtěly, vždyť snad viděly nějaké realizace, měly reference...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.