euridikedíky, a vydržela jsi na ní sedět dlouho nebo vždycky jen na chvilku?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mrs.Robinson Ještě Sborovna na Botanické mě napadá, to je zajímavý prostor.
I v té reklamě říká, "Copak se ti stalo Pučmelounku?"
Tak Betty taky že mě to vždycky tahá za uši!
Kokoska nojo já mám zazity s en.![]()
Tabea Tak až na to přijdeš, dej vědět. Ted jsem viděla pár videí z Talentu nebo jak se tomu říká a jako nosí se to obtažené už i vepředu a ještě ve světlých barvách....uf.
Zaujalo mě to o víkendu v trampolínovým centru. Má to nějaký výhody?
U některých značek mají v popisku, že ten střih v kombinaci s funkčním materiálem zpevňuje svalstvo a tím vlastně podporuje efekt pohybu, cvičení, ale četla jsem článek na nějakém blogu, kde ty blogerky zakoupily asi troje tyhle legíny od různých výrobců, načež došly k tomu, že jim ani v jedněch není dobře a příjemně tak nějak celkově, natož při cvičení. Nedivím se.
Viděla jsem i jedny určené speciálně pro cvičení jógy, to už mi přišlo švihlé úplně.
A vydržela jsi na ní sedět dlouho nebo vždycky jen na chvilku?
Já ji měla v práci klasicky u pracovního stolu s počítačem, seděla jsem na ni s přestávkami třeba pět hodin denně a vyhovovalo mi to, myslím, že to tvarování sedáku nutí člověka sedět "správně", přirozeně. Ale asi je nutné to vyzkoušet, dokážu si představit, že pro někoho to může být nepohodlné.
Mrs.Robinson zajímavá je taky Noem Arch na Cimburkové, vedle Tesca Královo Pole
Jedna známá slečna v tom cvičí (atletika). Podle ní v tom není moc rozdíl, když jsou tyhle nebo dobře padnoucí sportovní leginy.
Možná to bude v té pozornosti, kterou poutá. Já se za ní teda taky dívám. Všichni se díváme. Nejde to nedivat se.
Mha Přesně, před týdnem takto jedna slečna zastavila celej Albert. Všechno ustanulo, utichlo, jen čumění.
Mrs.Robinson Stopkovu pivnici nebo jeste me napadl Pivovarnický dum Poupe
Potřebuju koupit sedátko do vany/stoličku, pro starého člověka. Doporucite nějaké? Vypadají všechny podobně, ale i tak se ptám, pokud máte dobrou zkušenost s konkrétním kusem.. děkuju.
Mrs.Robinson Ještě je zajímavá https://www.pivovarska-starobrno.cz/ Ta se dá spojit s prohlídkou pivovaru. Ale nevím, jestli se za Starobrno nestydíš. Někteří pivaři se k němu nechtějí hlásit, prý to není moc dobrý pivo :-)
tv rodiče si pochvalují sedátko na vanu - plastové prkno přes vanu s úchytem. Upevňuje se na horní okraj vany. Sice se nemohou koupat, jen sprchovat, ale nehrozí, že se ze zapuštěného sedátka už nezvednou. Unizdrav třeba.
Archivářkajá se na to sedátko divala, přes vanu. Ale nemám to jak uchytit na jedné straně, je to tam jakoby "do kopce", není tam ten okraj.
Kan MhaJá to nazivo (zatím) nepotkala. Ale já ty holky obdivuju. Na jaře jsem šla na cvičení, odpadlo, ale už jsem doma měla volňáska, tak jsem šla nakoupit. Leginy jsem měla obtažené dost, já nějak nedokupuji tyhle sportovní věci a z toho předmanateřského období je to obtažené fest. Jako fakt jsem měla v tom supermarketu cejtila tak divně, měla jsem pocit, že mě někdo plácne přes zadek
Karja já v tom trampolínovým centru pomáhala trojici sundat míček zaraženej mezi stropem a trámem. Holka si sedla klukovi na ramena a já jí podávala něco na sešťouchnutí. Takže jsem ten zadek měla přesně před očima. Měla ho hezkej, to zas jo, dokonce mě i napadlo, jestli v tom nejsou nějaký vycpávky. Ale bylo to (pro mě) prostě strašně nahatý, jak pomalovaná kůže. Čuměla jsem jí na něj fest. ![]()
Tabea s myšlenkou na ty legíny ve mně hrklo, kde ten míček byl zaraženej ![]()
Pinot Noir máš pravdu! Tenhle měl tak 15-20cm v průměru, ale menší by se tam mohl zaseknout! To se s tradičníma legínama stát nemůže. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.