continuity moora Tabea já mám celkem dost velkých špaletových oken a chtěla jsem si na stará kolena s nimi usnadnit práci a vůbec, za pár let už ani po nich nebudu moct šplhat, abych je umyla. Tak to nevypadá, že se na to něco vymyslelo - u mě je taktéž největší drbačka s rámy. A letos se mi do toho mytí tak nechce - umyla jsem 3 a mám toho dost. Jedno okno mi trvá nekonečnou dobu, než to dodělám...no nepotěšily jste mě :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lenka22 tlapkam moc a soucitim, ja umyla okna v detasovanem bydlisti a na vlastni sbiram sily, zatim dost marne. Navic nerada myju okna v zime (a v lete je dost jiny prace venku). Aspon jsem teda koupila novy zaclony :)
1010reklamovala bych. Mě takto na Zalando Lounge vrátily peníze za batuzky, na obou se vytrepily popruhy. Taky jsem váhala.
a ani nechtěli nazpět zboží.
Raduza A u reklamace se postupuje stejně jako u vrácení (kliknu vrácení v objednávce a odešlu balík) nebo je potřeba je nějak kontaktovat? Na webu toho o reklamaci moc nepíšou a já zkušenost nemám, vždycky jsem jen klasicky vracela.
moora novýma záclonama bych si to taky mohla osladit :-)
1010podívej se do obchodních podmínek, může tam být jiný proces.
Lenka22 Dnes jsme koupili v Bauhausu karcher, tak jsem zvědavá na výsledky. My máme jedno střešní okno nad schodištěm, to byl asi hlavní důvod koupě. Ale kdy se do toho pustím je ve hvězdách.
Lenka22 mne raz sambo daroval k nejakemu sviatku ten kaercher na okna. No poviem ti, ze vacsiu kravinu som este nedostala :) Na byte je to zbytocnost, ako pisu vyssie, najhorsie su ramy. Ale sestra si to pozicala na zaskleny balkon, ktory im pravidelne spinia vtaky a velmi si ho pochvalovala. Asi to bude putovny darcek ![]()
Lenka22Já si teda nějaký neznackovy ,,vysavač,, půjčují od mamky a je to super. Nechci to mýt bez toho. Ale já to jakoby prostě umyju hadrem, a pak to třemi či dvěma tahy (dle šíře okna) vysajuju. Žádný cmouhy, kapky a nic, přijde mi to hned.
Torrah zjistila jsem asi pře rokem, že je to Pučmeloud, takže asi už zůstanu u Pučmelouna ![]()
Karjapřesně tak to používám. rámy jsou jedna věc, ale ty okna, po kterých mi tekla špinava voda, všude to stříkalo. No brrr.
Neviete nahodou ako sedi cislovanie AllSaints kozennych (shearling) bund?
Karja myslim to fakt hodne odvisi od pomeru ramy / skla. My mame starej barak, clenity okna, malo skleneny plochy, hafo ramu, zadny balkonovy dvere a tak...
Prosím vás, máte někdo zkušenost s ehopem krasa.cz? Díky moc
Ounz Mám dobré zkušenosti, je to odnož Vivantis a.s. a nakupuji u obou běžně bez problémů.
Ounz mam, v poho
Ounz zrovna mám od nich na cestě zásilku, faktura je od Vivantis
Za mě bezproblémový eshop, potvrzeno opakovaně.
Kärcher na okna máme a je to skvělá vychytávka, mám za hodinu ty tři okna umytá komplet, největší opruz jsou rámy, mýt ta skla tím verkem je pak vyloženě radost ![]()
Já si to udělátko snad na jaře od mamky taky půjčím, když je to tak úžasný. V paneláku máme hlavně skla, rámů málo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.