Sweet Potato moja mama už stihla 3 objednávky za 2 mesiace.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mha ještě o něco starší sergej paradzanov a barva granatoveho jablka a Stíny zapomenutych předků
ještě mě kdysi dost zasáhlo Na hrudi obra oblacek zlatý
continuity unavení sluncem je tak krasnej film a mne se Michalkov tak zhnusil, ze vůbec nevim, jestli na to budu moct ještě někdy koukat
Malá věra - vynikajúce, ale nebude vám po tom filme chvíľu moc veselo
Unavení slnkom - úžasné, úžasné, od začiatku do konca, nezabudnuteľné !
Bohužiaľ pokračovanie , Unavení slnkom 2 už tak dobré nie je Inu - dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš.
Malá věra - vynikajúce, ale nebude vám po tom filme chvíľu moc veselo
Unavení slnkom - úžasné, úžasné, od začiatku do konca, nezabudnuteľné !
Bohužiaľ pokračovanie , Unavení slnkom 2 už tak dobré nie je Inu - dvakrát do tej rieky nevstúpiš.
Myslím, že existuje i 3. díl. Ale jednička je skvělá a ten hudební motiv![]()
Prosím pamětnice,
Znáte nějaké sovětské, ale kvalitně natočené filmy? Rozmezí 70. až 90. léta.
(Moje znalosti končí u Ejzenštejnova Křižníku Potemkin)
Kdysi v kine jsme byli na Dny zatmění nebo tak nějak a bylo to hrozně zajímavé, je to z 80.let
Jinak jeste super Kuročka rjaba s Innou Čurikovou (Marfuša), je tam boží!
Za mě je ještě super film Rusalka, prirovnavaji to hodne k bizarni, ale dobre variace na Amelii,coz za me uplne nevim, ale ten je až cca 2010![]()
Jak se prosím jmenovaly ty vitamíny proti padání vlasů s dobrým poměrem cena/výkon? Myslím, že na R...? ![]()
Tabea Renovix
Řvousenka děkuju!
Prosím pamětnice,
Znáte nějaké sovětské, ale kvalitně natočené filmy? Rozmezí 70. až 90. léta.
(Moje znalosti končí u Ejzenštejnova Křižníku Potemkin)
Kdysi jsme viděli nějaký gruzínský (to jest i sovětský
) filmy a byly dobrý... bohužel si z nich pamatuju už jen jeden. Byl fajn, možná díky tomu, že to nebyla ruská/sovětská předloha.
Děkuji ![]()
Tak už vim jak na tu nerez digestoř, stačí fakt jen ten Vileda hadřík a pak vzít si tak den dovolenou a je to. Jako vůbec to nejde, je to všude pomatlaný, ale ten Vileda hadr aspon už tak 5% utřel asi tak za 20 minut. Myslím, že je to nějaká speciální povrchová uprava ala "nasrat nerez uprava"
Karja myslím, ale mám digestoř ze stejného materiálu. Sere mě o to víc, že ji vlastně vůbec nepotřebuju.
Karja Pinot Noir nepotesily jste me, mam zrejme stejny material.
Karja na mě na instagramu docela často vyskakuje účet uklidproklid a tam na leštění nerezového povrchu (dřez, digestoř) doporučovala trochu olivového oleje. Vyzkoušené nemám, ale můžeš na to mrknout.
Tady ta digestoř https://www.instagram.com/reel/Cz6SAs6Mo5p/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Krehutka Jo, tak tu paní jsem viděla u Krause, jako podle ní bych neuklízela nic, ta se mi dost nezdála:-D
Pinot Noir Asi tak, nepotřebuju ji, je navíc hrozně hlučná a hlavně hrozně nechtěl, že je to předražený krám (ehm ehm)...no máme jí, samozřejmě doma mlčím a ani sluvkem se nezmínim, že bych to nejradši sundala a prohodila oknem ven:-D
Krehutka takhle zasvinenou zespoda teda digestor nemam, na to je bezva ten Bang proti mastnote. Jde mi o ten nerez komin a v tom videu ho maji flekaty taky, mihne se to tam na konci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.