Karja a vyrobca cim odporuca cistit? Ci radsej nicim? ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mrakoplas Já nevím, ale ted jsem na ty dva fleky sáhla a...neměla jsem to dělat. Já mám teorii, že už to normálně začalo korodovat:-D
Karja prosim ta daj sem odkaz co je to za digestor, ma to teraz fest zaujima :)
Mrakoplas Myslíš Cata empire VIP? https://www.cekoimport.cz/cs/odsavac-par-cata-empire-vip-od-713040-dalkove-ovladani
tak ted jsem ji našla na nějakých slovenských stránkách a tam píšou, že je to hliník? wtf? To je jistě chyba překladu. No já jdu snad volat na tu infolinku, at mi to sem přijedou umejt:-D
Karja jee tuhle znacku jsem mela, akorat ten vysuvny, tak z nej nebylo skoro nic videt.
viktorka_od splavu No měla jsem na ni skvělé recenze od těch kuchyňářů, provize z toho nemaj....ale jo, čvrt roku, když jsme tu nebydleli byla moc hezká:-D
Karja no tak oni to urcite nelesti a funkcni je... ja myslim az se zabydlite ze si toho nikdo nebude vsimat
Karja tak to je riadny komin :)
Edit.a asi slepnem ale som myslela, ze je biely
Kdysi jsme viděli nějaký gruzínský (to jest i sovětský
) filmy a byly dobrý... bohužel si z nich pamatuju už jen jeden. Byl fajn, možná díky tomu, že to nebyla ruská/sovětská předloha.
nebuď smutny je uplne bajecnej film, vzdycky si vzpomenu na Dva písaře tou atmosférou
Má niekto tieto šaty prosím? Ako sedí veľkosť?
Nebyl tu někdo na Monet´s garden? https://www.monets-garden.com/
Můžete doporučit? A bude mi z toho blbě, jako když hraju 10 minut videohru nebo šnorchluju? ![]()
pecka Ja je mam v cerne a jsou bozi!
Vzala jsem S a sedi skvele, tentokrat do mensiho cisla nechod a vezmi svoje bezne.
Luna ďakujem, farbu sa este musim rozhodnúť, lebo takéto modré už mám na leto, čiernych viac :) Mám všetky Cos šaty 38, tak asi M radšej?
pecka Ty saty jsou trosku natahovaci, ale ja bych mensi mit nemohla a to nemam prsa. ![]()
Luna tak skúsim objednať M, buď alebo :) prsia nemám ani ja, no teraz som v najvyššej forme ![]()
Zase otravuju ... Dotaz možná hlavně (ale nejen) na maminky malých dětí? Kam prosím vyhazujete použité pleny? Děkuji.
whiskas normalne do popelnice na smesny odpad
Ginger Děkuju. Já vím, tupej dotaz (začínám mít dost), ale teď mi tato odpověď dost pmohla.
pecka mam Sko a jsou mi teda dost "nafest"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.