Jos No jasně, ona kdyby nebyla nerezová, tak je to úplně jedno:D Do hlavy jsem se ještě nemajzla, ale někdo u nás už jo, asi záleží jak to jde přesně k té výšce postavy
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jak poznám, zda jsou vagabond kenova zateplené?
co místní nositelky?
co tyto? Ony totiž jedny to zateplení mají a jiné ne. Já chci rozhodně zateplené. Tyto to nemají v popisu :-/ a ty moje předlonské vypadají trochu jinak...
https://www.aboutyou.cz/p/vagabond-shoemakers/snerovaci-kozacky-kenova-7166672
Ještě se mi líbí tyhle chelsea, ale ty pravděpodobně zateplené nejsou vůbec co? https://www.aboutyou.cz/p/vagabond-shoemakers/chelsea-boty-kenova-7322154
Karja tyhle nebudou. Na ty fotce zhora je to vidět.
continuity Máš pravdu, on je ten kožíšek totiž takový došeda
Jinak já jedny zateplený 39 mám, za krásných 1800, ale budu je vracet zpátky, jsou to ty vysoké s víc dírkami a to není ono. Kdyby někdo chtěl, můžu mu je ale zaslat zásilkovnou. ony ty kenova už moc v akci nebývají a zvlášt v takovéhle.
Karja jj, ty vysoké jsou blbější. Jedny jsme už vraceli kvůli velikosti. Druhé kvůli výšce a teď jedou třetí a doufám, že ji budou. ![]()
continuity Jo ty vysoké nejsou tolik pohodlné a ja je hodně nosím se slimkama a to nevypadá dobře, možná k sukni. Ještě mám ty starý, pořád drží, jen jsou takový už jakoby matný, prostě na vesnici ještě dobrý, ale outfit z toho neudělám:-D
Karja jak tě čtu, už mě taky napadlo vzít barvu ve spreji a nastříkat to. Případně dát holkám víc barev ![]()
Kokoska Jako tu digestoř? To by bylo hnusný, ale určitě by to šlo nějak profesionálně napráškovat. Ale já to vyčistim, věřím tomu. Snad jsem to nějak jako definitivně nepokazila, ale jako nic jiného než hadr a jar na to snad celou dobu nepřišel. Nevím, ten nerez by měl něco vydržet ne.
Karja netuším, mám ty vysoké a nezateplené, tj. úplný opak toho, co chceš ty ![]()
Pinot Noir Myslím, že to conti rozklíčovala dobře. Jako já ty zateplené mám už dvoje, první jsem si kupovala před pěti lety a prostě chci je zas no. Jsou to fakt skvělý univerzální boty na zimu.
Já ti asi neporadím, ty kenovy jsou moje první Vagabondy.
Tak Betty To ti je nějakej novej model, co neznám a nelíbí se mi tolik, ten můj nemají číslo. Ale díky, já na answear už moc nechodím, budu si to hlídat i tam;-)
Já teda nerezovou digestoř čistím sprejem na nerezovej dřez ![]()
barbuchaNo ten mám, ale ta moje je prokletá, to je jasný:-D.
Karja aha, promiň, to nejsou Kenova, viď.
Karja no vzdyt jsem to nemyslela vazne :)
Vono je to kapku mastnější než ten dřez, z toho vaření... ale myslím že jsem to už jednou čistila i sprejem na troubu, to je strašnej dryják a vodmastil to jak brus! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.