Evaeva zkuste se synem tenhle balzam, klidne i okolo rtu. Mne to pomohlo zahojit porad dokola praskajici kuzi po oparu, treba by mu to taky delalo dobre.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva Mně se na odřený nos a okolí nejvíc osvědčilo mazat průběžně Purelanem.
Mne sa na pokozku okolo nosa pocas nadchy najlepšie osvedcil detsky nosny balzam od Saloos. Olizane pery, na to obyčajná vazelina.
Renusatko jj toje ta vazomotoricka ryma, tu jsem si diagnostikovala uz davno
ale k tomu mam i tu chladovou, kolikrat se mi spusti z nosu vodovod kdyz stoupnu bosou nohou na chladnou podlahu.
jenze co sesnazim o to pomaly dychani nosem atd podle Vaclavka, je to fakt vyrazne lepsi
Mně na odřený nos od rýmy nejvíc pomáhá takový ten "zázračný" kelímek od Oriflame. Teda i na záděry a na vše, co chci aby bylo brzo zahojené.
A edit: co to tu teď tak čtu, tak mi začalo kapat z nosu, sakra
Já mám ten nosní vodovod většinou napojený na slzné kanálky. V chladu a větru mi při pohybu venku děsně slzí oči, tak žiju s tím, že ten nos s tím souvisí.
Já mám ten nosní vodovod většinou napojený na slzné kanálky. V chladu a větru mi při pohybu venku děsně slzí oči, tak žiju s tím, že ten nos s tím souvisí.
Taky to tak mám
Prosím vás, co je to za brouka? 
Nevíte o lifehacku na silonky + bavlněné sukně?
Lak na vlasy jsem zkoušela, nepomohlo to. Mám skoro všechno oblečení bavlněné a přes zimu ty šaty chci nosit také, ale co krok, to nalepená sukně k noze.
Zu nanest na dlane avivaz a rozetrit po stehnech. Samozrejme primerene!
Zu spodnicka/kombine
Není to tesařík krovový?
euridike Díky, to by byl asi průšvih. Může to být z vánočního stromečku?
viktorka_od splavu to je krátký! ale zkusím, jedno doma mám a vlastně mě to nikdy nenapadlo :)
Kokoska to doma nemám
ale taky zřejmě zkusím, jen se bojím toho přiměřeně ![]()
Zu v DM maji FeelEco bez parfemace. Vzdycky jen pritisknu dlan na hrdlo, otocim vzhuru nohama a vratim a co potom zustane na ruce, s tim posmrdlam ty nohy v silonkach.
To si nemyslím, dřevokazní brouci vyhledávají suché, "mrtvé" dřevo; ale jestli ho máte přímo doma v interiéru, klidně může pocházet z vajíčka nakladeného v nějaké prasklině starého suchého dřeva - larvy se z vajíčka vylíhnou za několik týdnů, ale pak se vyvíjejí i několik let.
Evaeva na tyhle olezly rty a nosy je úplně zázračný bambucky máslo. Neber Purity Vision, divně smrdí. Z Botanicus je úplně neutrální bez zápachu, ale i malý je hodně drahý. Teď má dm ty karite od Saloos, zkusila bych to. Malá krabička kolem 70 Kč
Zu Nedávno jsem četla fakt zvláštní radu, připnout si někam na ty šaty, třeba zevnitř na šev, spínací špendlík, ale nezkoušela jsem to, jenom prodávám, jak jsem koupila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.