"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Garfie
28568 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 11:48

brrr Už to asi máš nějak vyřešné, ale mně když se stalo něco takového, tak jsem udělala novou objednávku a napsala jim na info, že jsem omylem udělala dvě objednávky a jednu (s číslem) chci stornovat, nikdy nebyl problém a vrátili mi hned peníze. 

Offline AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 16:31

Kan díky, když neprojde elektrika, tak to vyzkoušíme 

Offline brrr
12342 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 19:09

Garfie Ono, to bylo lehce komplikovanější, brala jsem šary, které byly v mé velikosti poslední. Ale už je všechno doma, kašlu na to.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 16:18

Prosím vás, nevíte o někom, kdo by pronajal větší byt v Brně) ideálně 4+1) čtyřech velmi slušným studentům? 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 16:29

Catherinne wobenzym ano. Jestli se nepletu, byl dřív registrovaný dokonce jako lék. Osobní zkušenost dobrá, hojení po úrazu páteře. Dostupný by aktuálně v nějakém omezenějším množství být měl.

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 14:52

tady ten symbol soba na tricku O. Sokola je nejake znacka? Nedari se mi to dohledat

https://www.youtube.com/watch?v=THZIg9i1k6g

Offline Puella
6 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 14:57
Offline Klara
494 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 15:29

baltik Abercrombie?

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 15:36

Klara aha, pravda, diky moc

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:13

Uplne blby dotaz - jak velky batoh na celodenni vylet, aby se tam vesly vetrovky pro 3 lidi, piti a velka svacina? Treba 30 l? Nemam odhad. Pripadne jaky batoh byste poradily? Chtela bych s bedernim paskem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:37

Gatita včetně oběda nebo jen svačiny? Bez oběda bych řekla 20l, to máme my, dám tam svačiny a třeba ty větrovky, ale pití jen max 2l. Pokud chci do batohu narvat všechno včetně oběda a pití, tak pro čtyři máme ty batohy dva. Konkrétní typ neporadím, aleje fajn, když má zvenku takové ty pásky, můžeš tam zavěsit třeba mikiny, když už se dovnitř nevejdou.

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:44

Jako kdyz jdes na cely den do prirody. Vetsinou beru kazdemu vetrovku nebo plastenku, nekdy i mikinu, tatranky, jablka, rohliky, vodu pro vsechny (3 lidi). Vubec nevim, co mam za objem ted, ted mam takovy skolni batoh a je to opruz, jak je to tam napechovane. No ja se asi kouknu nazivo nekde v obchode, ale ted utloukam cas v detskem koutku a projizdim internety

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:47

Gatita my se na celodenní výlet kompletně mimo civilizaci všichni 4 do 20l nevejdeme, řekla bych že 30l by stačilo, ale skládání to bude, i když ty píšeš o třech, ale i tak mi 20l přijde málo. Ale dost záleží na tvaru batohu, náš má hodně vyklenutá záda.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:48

Gatita Ja mam od herschelu ten 20 l a zda se mi malej, pokukuju po vetsim. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:48

Gatita já jsem letos taky uvažovala o pořízení, ale nakonec jsem zkončila u toho, že chci nějaký pořádný a ten si chci vyzkoušet bez pupkuZaujal mně nějaký Deuter, ale taky 20l, počítám, že něco si odnese syn sám.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 21:20

Gatita do třicet litrů se vejdeš, i 28 bude dost. Do většího bych úplně nešla, 40 litrů už je batoh na víkend, nebo na lezení. jsou i jinak konstruované, není to na jeden den úplně praktické. 

Běž si to vyzkoušet do nějakého tockpointu, turistické se s bederním pásem dělají všechny, i ty jednodenní. Na nějaké lifestylove bych se vykašlala, to jsou zavazadla tak odnést notebook do práce. Ten turistický bude mít určitě bočné kapsy, tam v nouzi nastrkaš láhev vody, to Herschel fakt nemá. 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 21:28

continuity diky moc. Ja si neco vyberu v obchode, budu koukat na 28-30l. Taky myslim, ze toho budu nosit cim dal min, starsi dite uz si nosi neco malo ve svem batuzku samo, tak to bude brzy spis tak pro dva lidi. Taky kdyz jdem spolu sami s muzem, nese on veci pro oba, tak ten batoh asi casem bude plnit tento ucel. Ale ted je to dost kramareni, spousta tatranek, ksiltovek a plastenek:)) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 21:29

continuity a v rockpointu mají dobrý výběr? Úplně se mi nechce obíhat x obchodů navíc s miminem, ale zároveň bych si ráda nějaký na jaře pořídila. A řeší se u denních batohů mužský x ženský "střih"?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 21:44

Gatita tiez prave zhanam turiticky batoh, tak daj vediet co si kupila :). Ja mam asi 25l? mammut, ale po vyse desiatich rokoch uz zacina byt zniceny. Vacsinou sa mi donho zmestilo vsetko aj pre deti ale obcas by som brala vacsi. Vyskusat si nemam kde, musim to risknut cez net ale hladam nieco cenovo pristupnejsie, no nemam s inymi znackami skusenost. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 21:53

Já můžu moc doporučit tenhle 30l z Decathlonu, výborně se nosí, je lehoučkej a vejde se do něj neskutečný množství věcí.