Purity Vision nesmrdí, trochu voní jako ořechy ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dzizisketaBleh ![]()
![]()
Ale jinak s tebou ohledně blahodárnosti souhlasím, v zimě si s ním mažu ruce, dětem obličej na ven, když mrzne, Šárce suchá místa na těle, má sklony k ekzému a tohle je furt levnější varianta než tělové mléko od La Roche-Posay, které je s pumpičkou, takže třetina obsahu se nevytlačí a člověk ten tubus musí rozřezat, ale pak to zase rychle vysychá, i když přes to přetáhne fólii a pytlík, prostě úplně na houby zařízení!
dzizisketa na ekzémy je dobrá modrá indulona.
U něj je největší problém, že si to olizuje snad každou minutu. Tak rychle ho mazat nestíhám ![]()
Evaeva to bambucky je rychlý, namazala bych mu vrstvu až usne a přes den jak to půjde. Přes víkend byste to mohli zvládnout.
999 tyjo, tesaříka bych doma objevit nechtěla... jde po konstrukcích, skříně jsou mu egal... hele a nemůže to bejt z dříví do kamen/krbu?... každopádně vyhodit, než zjistí, že tam jsou krovy
žluťásek no hele rychlý je všechno, ale těmihle běžnými krémy nebo jeleními loji se to pořádně vyléčit nedá, když nespolupracuje. Zafunguje akorát ten, co máme na předpis. Ale tím, že si to pořád líže, to má hned zpět. Nedaří se mi ho naučit, že si to má hned mazat, jakmile cítí diskomfort.
Evaeva ja jsem to Tondovi vylecila tim bambuckym. Mazala jsem kazdou noc po usnuti a fakt to pomohlo.
Zu pomůže spodnička, mám z lindexu a m&s
711990 děkuji, pořídím to
711990 já ho mám doma, ale zatím nic nemělo efekt delší jak týden
Jako kdybys ho viděla, tak bys pochopila. To je fakt každých pár minut takové oblíznutí. Dělá to třeba i když jí zmrzlinu, pak je špinavý od brady k nosu.
Evaeva Tonda to prave delal taky, bylo to sileny, mel to uplne do krve. Ale fakt to pomohlo.
Lamickamám dobrou zkušenost s Rasovým hnojivem. Dá se koupit i v lékárně za cca 500,-. Používám i na obočí a výborný. A po tabletách Vlasové hnojivo mi dorostly vypadáme vlasy.
P.s. nedej se odradit názvem. Řadové hnojivo vypadá jako řasenka ![]()
Až vyčerpáš všechny možnosti, zkus ten Fungicidin, koukám, že ho tu někdo doporučoval na odřený mokrý nos. Synovi to zabírá. Taky se olizuje a mívá úplně olezlou hnusnou pusu a už si o něj i sám říká, asi cítí, že to pomáhá víc, než různé balzámy. Dávám mu ho vždycky na nos a přes den, jak zvládneme, jednou nebo vůbec. Většinou to léčíme tak 3 dny a pak už dobrý. Řekla bych, že je v tom náhodou nějaká účinná látka, která zabírá.
Zkus support@wemustact.eu
euridike Možná dřevo do krbu :-(.
clothilde tak hnojivo musí fungovat! ![]()
Děkuji.
dyndadíky moc!
999 tak kolegyně, která učí přírodopisu a je odbornice na brouky, tvrdí, že jí to přijde jako tesařík krovový.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.