jerry dík, to jsem našla, ale nevím, jestli se tak vyhneme případné frontě.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity tak naše osobní zkušenost byla u tří členů rodiny jednoznačně pozitivní. Nevím, kdybych tehdy znala někoho jako ty, mozna bych do toho nesla, ale ja už tehdy neúspěšně zkusila kde co, tak jsem neváhala.
JankaM zkoušela jsem v Alzaboxu - v tom združeném společně s PPL atd.. a tam mi to PPL kód nevzalo. (ačkoliv na netu to vypadlo jako sběrné místo) Myslela jsem, že už kód propadl, tak jsem došla na nějakou pobočku. Příště vyzkouším přímo PPL box.
Moc to asi nepomohlo, ale jenom pro info, kdyby tě to směřovalo k Alzaboxu.
JankaM ppl box funguje určitě. Buď ten kód načtes nebo zadas ručně.
Zvládly to i děti.
brrr Myslím, že to na čas koupit nejde, NG to měla jen za covidu. Hodně lidí je tam i ve všední den dopoledne, v tu neděli to bude maso. Ale výstava je to moc povedená.
JankaM Vyzkoušeno za vás, funguje. Čárový kód se mi nikdy z prostorového balíku načíst nepodařilo, vždycky jsem ťukala čîslo, v té kratší variantě ( na nálepce jsem našla dvě čísla, to delší bylo zopakované kratší s nějakými číslicemi navíc, tak to kratší). U jednoho e-shopu se pak na displeji zobrazil můj mail, u jiných jsem ho musela naťukat, ale vrácení klaplo vždycky.
Isca když je ten štítek samolepka, tak ho lepím až po načtení, z balíku mi to taky nejde.
999 Dík, budu s davy počítat.
eM Naprosto beze srandy, když jsem měla velikou bradavici jako dítě, nic nepomáhalo, až mi ji teta začarovala - omotala ji nití, zavázala uzlík a nit zakopala pod okap a při tom říkala nějaké zaříkávadlo. A prý až se nit v zemi rozpadne, bradavice zmizí. A fakt brzy zmizela
Na tuhle metodu jsem si vzpoměla jako první, ale teta už není a neznám to zaříkávadlo, tak zkusím ten duofilm
Zaříkávadlo nepotřebuješ, efekt zajistí to zaškrcení.
Evaeva to mi něco podobnýho radila ezo-kamarádka, prej nalepit na to syrový játra
To se musí teda blbě lepit. A asi to bude i dost bolet!
barbucha tak hlavne ty bradavice jsou virovy-jak to clovek chytne, tak se vyroji, a kdyz se s tim imunita vyporada, proste zmiznou![]()
brrr taky bysme radi, ale větší frontu bysme taky nezvládli
Nevím jestli jsou virový všechny
Z těch jsou nejhorší ty molusky, to je hnus fialovej, chodila jsem s dětma na to zmrazování - než čekat jestli samy nezmizej, páč se jim najednou vysemenily stovky!
A s jinejma, jednotlivě, chodím na elektrickou jehlu, to jsou zas takový ty stařecký (na krku např.), ty nejsou nakažlivý... a taky samy nemizej.
barbucha krom tech stareckych vsechny. ale zas ne kazdy vyrustek je bradavice
Nemáte někdo prosím volný slevový kupon na AY?
stes Teď jsem vybírala poštovní schránku a byl jen letáček s qr kódem do 18 února.
Kan dik...už jsem to stejně odklepla
Nesetkal jste se někdo u svého seniora s neustálým kapáním z nosu? Není to rýma alergická ani obyčejná, nastuzení, nic, jen stále kapka u nosu a stálá potřeba utírání. Je to neobyčejně otravné a taky únavné. Googlím to, ale nikde nic.
Lenka22 Mala to kamarátka, vždy sa smiala, že je ako pes stále s mokrým nosom.
Vraj to bola alergia na chlad, nasadili jej antihistaminiká a prešlo to.
DaridariHmm, trvá to stále, bez ohledu na roční období už třeba dva roky, tj. v zimě v létě. No možná by to mohlo být, protože mamince je zima pořád.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.