Já mám dotaz z kategorie extra blbých...hledám reálné zkušenosti s domácí sadou na striplac od značky Alessandro. Máte některá? Na netu jinde jsou názory od naprd po úžasné. Nechci chodit na umělé nehty, mám hezký tvar a nosím stejně spíše kratší. Ale uvítala bych větší výdrž laku a tak si říkám, jestli by tudy nevedla cesta.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lilly_Ku dokud se prodávají, tak se podle mě nosí.
Tak to bych tak úplně nebrala, však všichni víme, co se někdy prodává za hrůzy (ve všech castech odevniho spektra) ![]()
MP Meri tak to jsme zase u toho, že se to tady nelíbí, neznamená, že se to nelíbí někomu jinému.
Podle mě prostě jsou dnes "trendy" natolik pestré, že se tam vejde skoro všechno a jestli se mi zalíbí v obchodě stříbrné tenisky, koupím si je a neřeším, co na to řekne parfumanie. Všude čtu, jak jsou slim kalhoty out, ale mně se líbí, líbím se v nich sama sobě, k některým botám mi připadají nejlepší, tak si je normálně kupuju, protože v obchodech pořád jsou. Až nebudou, šít si je asi nenechám, na to jsem moc líná, ale do té doby mi můžou trendy políbit...skinny zadek! ![]()
Tak pokud chci boty, ktere se nosi jako ze jsou ted trendy, nejvic modni, tak bych si stribrne/zlate nekupovala. V mode byly pred par lety. Pokud se nosi jakoze tak normalka, neresim, libi se mi, tak bych si je v klidu koupila.
Lamicka no podle netu mají na to nějaký speciální roztok a pokud to nepůjde, tak prý taky něco jiného v kombinaci s alobalem. Hm to mě nenapadlo, že by sundání trvalo déle a zase bych si moc nepomohla s tímto. Dobrý postřeh, děkuji
Kammila zase ja jsem na vsechny ty zkraslovaci veci hrozny lenoch, nekomu jinemu by to asi neprislo tak zdlouhave. ![]()
Lamicka no mě právě taky nebaví trávit tím tolik času a tohle mi přišlo jako dobrý nápad. Vzdát se nalakovaných nehtů nechci
Kammila Až na něco přijdeš, dej mi vedet;-). Já bych chodila i k nehtarce, ale vadí mi, že pak to člověku třeba nevyjde časově a sám se toho nezbaví doma aby to nějak vypadalo
Karja no přesně
Kammila Ja podlehla na instagramu slupovacim lakum a za me dobry :-).
A jaké značky?
Já Alessandro běžně sloupnu.
Karja Miuna, andula o ni tak hezky mluvila :-D.
kocoureksuggy a jak dlouho ten lak vydrží? Takže používáš?
Používala jsem v prvotním nadšení neustále, teď jsem dost polevila. Mně hrozně obtěžovalo někam na nehty docházet. Tohle mi vyhovuje, vydrží cca týden až 10 dní. Přikoupila jsem si ješté obyčejný lak ve stejném odstínu a pokud se mi sloupne nebo oprýskne jeden nehet a nemám čas vytahovat lampu, použiji ten.
Mně po nějakých 5-6 dnech začne být vidět odrůstání nehtu a stejně musím přelakovat
Občas se mi nějaký růžek odloupne, tak třikrát do roka? Asi mám štěstí.
kocoureksuggy děkuji. Já si objednám tu startovací sadu a zkusím, potom budu Karja referovat
s tím obyčejným ve stejném odstínu to je super nápad třeba někam na cestu
s tím obyčejným ve stejném odstínu to je super nápad třeba někam na cestu
přesně tak jsem to původně plánovala ale využívám i v běžném provozu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.