"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. ledna 2024 07:45
Reakce na tina:

Mají cosáci ještě nějakej ten uvítací slevovej kód? Už jsem tam tak dlouho nic nekoupila, že marně vzpomínám...

​Fungovalo HELLOCOS10, ale už jsem to nejakou dobu nezkoušela. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:14

RoSaProsím tě/vás všechny. Nedávno jsme tu něco řešili ohledně ruzných pojistek a pojištovacích šmejdů. Zachytila jsem něco, že know how těchto šmejdů je skončit pojištění a udělat nové neprodlužovat ho. Já mám nějakou životní pojistku a ted mě právě kontaktoval nějaký rodinný poradce,kterému ale rozhodně nedůvěřuju:-D, takže jak mám jako člověk co tomu nechce věnovat moc času postupovat....udělat to formou nějaké upravy pojistných podmínek co jsou aktuální a prodloužení přímo na pojištovne? Tam se mi i to pracovní osazenstvo líbilo a přišlo mi kompetentní. 

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:17

Karja doporucuju nedelat nic a poslat ho do haje:-) 

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:22

Karja rodinný poradce vůbec se s ním nebav! jsou to ukradený databáze (maj jen kontakty, náhled na smlouvy nemají - musíš jim ukázat, co máš) a jde jim o to předělat všechno, co máš, hlavně teda životní pojistky - bez ohledu na to, zda je to pro Tebe výhodný... jde jim o provizi, ne o klienta... dojdi si na pobočku, kde Ti to dělali!

49366 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:28

RoSa a na pobocce ji to predela typek co si promne ruce ze ani nemusel nikam chodit

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:30

viktorka_od splavu tak snad má někoho, kdo má tu smlouvu v péči, ne? a nemusí nic předělávat do nový smlouvy, někdy stačí/je pro klienta výhodnější dodatek/úprava stávající...

49366 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:35

RoSa a ty delas pojisteni nebo ne?

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:37

viktorka_od splavu jo - a Ty?

49366 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:38

RoSa ok, chapu. uz mlcim:-)

(ja to kdysi delala ale pro me to neni;-)

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:40

viktorka_od splavu tak dá se to dělat i slušně

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 10:40

RoSa náš poradce to skutečně je, spravoval věci mým rodičům a tak, ale poté co mi s tou pojistkou nepěkně čachroval (přesně jak si popisovala, výpověď a pak nová) tak se mi jen ujistila moje doměnka, že je to blbec.

Ano, ano, přesně tak, chtěla bych postupovat přes pobočku, na té pobočce jsem totiž řešila výplatu už nějakého pojistného plnění a bylo to fajn. Když jsem psala do pojištovny, at mi dají kontakt na toho, s kým jsem pojistku uzavírala, tak ten "náš poradce" to nebyl poslali mi kontakt na uplně jinou ženskou, asi o stupínek výš v té hieararchii:-D.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 10:43

Karja a ta pojistka ti už nevyhovuje nebo proč to potřebuješ řešit?

Pokud je krytí pro tebe v pohodě i po narození dětí, doporučuji na to nesahat, protože jsi minimálně starší.a to se často projeví na ceně..

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 10:57

continuity Hele, taky jsem myslela, ale ta pojistka už snad končí....Musim se na to pořádně podívat, co to datum značí, jestli konec nebo co. A jinak jo, nevyhovuje mi, trochu bych tam proměnila ten obsah pojištění za stejnou cenu:-D 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 11:00

Nevíte prosím některá z Brňaček, jestli se tu dá objednat dovážka obědů, kde by byla k dispozici i bezezbytková dieta?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 14:17

Hahá pojišťováci, řeším podobný problém, od roku 2005 si platím důchodové připojištění u kterého chci navýšit platbu a neexistuje. Pouze nová smlouva a penzijní spoření. Tak určitě! Prdel ať si dělají z plastelíny, zavolala jsem kamarádce, která se tomu věnuje okrajově a mám navýšeno. Bez blbýho přemlouvání, keců, strašení, vyhrožování úrázem s doživotním následkem, se divím, že jim to ještě dneska někdo žere.

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 15:14

Kan asi by to chtělo víc osvěty - jinak se se šmejdama bohužel bojovat nedá... a teď nastane jejich doba, přesně jak píšeš, lidi si budou chtít navýšit platby kvůli státnímu příspěvku...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 15:19

RoSa Přesně, hlavně ať tu osvětu nedělají ti pojišťováci. Nejhorší je, že oni chodí cíleně strašit do DD, penzionů a radí kam s úsporama a šup novej produkt. Vím jak to bylo u mamky, masírka, masírka, jenže moje máma taky není manipulačně tvárná, tak babě řekla, že si se svejma prachama bude dělat co chce a v 80 už dál spořit rozhodně nepotřebuje. :D

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 15:21

Neni zde nebo neznate nekdo doktorku, co by se ji libilo misto s pevnou pracovni dobou po-pa bez sluzeb, zkraceny uvazek mozny, Praha? :-) vice info kdyztak sz

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 15:53

Kan jo, plus u nových smluv se nově prodlužuje min.doba spoření z 5 na 10 let... a zrušení státního příspěvku osobám pobírajícím starobní důchod... tenhle produkt není pro seniory...

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 11. ledna 2024 16:12

Neví někdo, jestli velikostně sedí bundy/kabáty od Desigual nebo kupovat menší/větší?