Karja nemam :(
nosim ted karhu fusion, ty jsou semisovy, do brecky kozeny vagabondy.
Karja nemam :(
nosim ted karhu fusion, ty jsou semisovy, do brecky kozeny vagabondy.
Karja Co Stan Smith adidasky? Mám teda černé. Jestli je to in netuším, ale jsou kožené (nebo umělá kůže?).
Karja a mezi mladymi tedy staly frci Nike Air force nebo Dunk a ja si ted objednala Addidas Gazzelle a stale premyslim nad temi Veja
Peetra1 veja jsem zkousela, ale byly mi uplne brutalne nepohodlny.
baltik děkuji, zeť má po operaci menisku, tak mu informaci předám ![]()
Prosím Vás, kdo nakupujete u Massimo Dutti - sedí jejich velikosti.?
Myslím košile, topy, šaty... Nebo jsou o něco menší a je lépe kupovat raději větší velikost.?.
Děkuji!.
Lilly_Ku Ty jo, dost mě překvapilo to radikální nebrat. Ne že bych je nosila, ale přijde mi, že dneska je to fakt jedno. Já teď nosím takovej mix, boty starý 30 let, úplný novinky, drahý boty, levný boty, běžecký boty... podle mě je to líbí - nelíbí, kup si co chceš :-).
999 přesně. Pokud se to prodává a líbí se mi to, neřeším, co "se nosí" ![]()
999 myslim si uplně to samý...
to nebyl vtip? podle mě se nosí všechno - jak se komu líbí
Pinot Noir Já už vlastně nevím, co se má nosit :-).
A jen bych dodala, je mi to úplně jedno, že to nevím :-).
999 jako pokud je mas doma, nevyhazovala bych je, ale novy bych si nekoupila. mi se teda stribrny boty nelibi, takze na ne mam jasnej nazor.
Pinot Noir ale otazka prave znela, jestli "se nosi" .
RoSa ze ty mas nejaky doma? :D
Lilly_Ku Já myslím, že tohle jsi měla napsat :-). Mně se nelíbí, já bych si je nekupovala.
Lilly_Ku tak určitě!
a klidně bych si i dokoupila do zásoby, konkrétně stříbrný plátěnky Superga! praktičtější a univerzálnější boty jsem snad ještě neměla!
otázka byla, jestli se nosej - ne, jestli se ti líběj...
Lilly_Ku dokud se prodávají, tak se podle mě nosí.
Vůbec, neplašte mi tu módní poradce. My lidi z vesnice potřebujeme vědět, co se nosí!
Nejen my z vesnice, ale i my starší, já se tu rada inspiruju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.