Garfie Svaz českých bohemů od wohnoutů, Black milk - máma vždycky říkala,
a něco rychlejšího od Hanky Zagorové?,
Garfie Svaz českých bohemů od wohnoutů, Black milk - máma vždycky říkala,
a něco rychlejšího od Hanky Zagorové?,
Garfie ehm, budou po tobě chtít překlady?
https://open.spotify.com/track/4hIN4PyIpg37MNGzfZGKHE?si=1f4d9b0c62d747ff
odpoledne se podívám na něco serióznějšího
Můžete mi říct, jaké používáte koření do perníku /konkrétní značku, popř. kde třeba kupujete nějakou namíchanou směs koření/?
debata už se nejspíš posunula, ale koupila jsem jednou úplně skvělý pernikovy kořeni od Kitchenette, stalo strašnou ránu, ale lepší jsem nikdy neměla. Jinak kupuju ten sonnentor, maj ještě i kořeni do keksu a koláčů, to je taky fajn, ale driv ho měli v nějaký jiný rade (sv.hildegarda nebo tak nějak), kterou už asi zrusili , a to mi přišlo lepší
ale prijde mi, ze vetsina jsou to covery, tak to se asi nepocita :)
At je jak vitr od L. Vondrackove
Specham od Zagorove
Vilem pece housky od Urbakove
Zima, Zima od Zagorove
Dominiku od E.Staubertove
Oliwer Twist od Pilarove
Garfie Šum Svistu ![]()
Garfie Fast Food Orchestra, Sto zvířat ![]()
Mrs.Robinson Jo!!
JankaM hotel Continental
Garfie Hrobař? ja snad ani zadne ceske rychlejsi pisnicky neznam
. Nebo jeste mi vytanula Alpha Female/Gaia Mesiah. Nebo treba neco od Miraje? Vubec nevim, zumba je takova spis latino, ne?
Gatita Jo, přesně, něco latino...Miraje projíždím, já to vůbec neposlouchám tuhle muziku
ale líbí se mi, že je napůl Japonec, to by bylo fajn. Když já si vůbec nedovedu představit, na co by se dobře tančilo a co navíc zabere i bez textu!
Garfie já na zumbě nikdy nebyla, ale co třeba nějaký starší Goťák? Trezor, Mistrál nebo Lady carneval
GarfieIvan Hlas a Na kolena?
Garfie a ještě Mirai Když nemůžeš přidej víc
a Boney M
Garfienějaký Dan Nekonečný?![]()
continuity To už radila slniecko a vypadá to nadějně! ![]()
Ať to nejsou samé stoleté vykopávky (i když Samba v kapkách deště je skvělá), co třeba We Are Domi - Lights Off?
Nebo Lake Malawi - We Are Making Lov Again nebo Lucy?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.