dzizisketa Super, díky moc, mrknu!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie YoYo Band
ono by to asi chtelo nekoho mladsi, tu soucasnou ceskou hudbu tu asi moc nezname
Garfie A ještě nezapomeň na Mimořádná linka Praha-Tokio :)))
Garfie a nejaka Dara? Co o mne vies?
baltik U těch mám taky strach z překladu! ![]()
Ale děkuju!!! Neraguju jednotlivě, ale všechno sleduju a zasloužily jste se mi o podařený večírek!!!
Tak jsem si představovala, jak budeš překládat Globální oteplování nebo Tepláky![]()
jerry Já taky!!! ![]()
debata už se nejspíš posunula, ale koupila jsem jednou úplně skvělý pernikovy kořeni od Kitchenette, stalo strašnou ránu, ale lepší jsem nikdy neměla. Jinak kupuju ten sonnentor, maj ještě i kořeni do keksu a koláčů, to je taky fajn, ale driv ho měli v nějaký jiný rade (sv.hildegarda nebo tak nějak), kterou už asi zrusili , a to mi přišlo lepší
Moc děkuju, teď jsem koupila koření od Sonnentor, ale na Kitchenette se určitě taky podívám... :)
Garfie A co Boty proti lásce, To máme mládež a Jedeme dál? :D
Neresil se tu pred casem kulmofen? Mozna razorblade ? Mam vybirat rotacni? Puvodne jsem chtela Dyson, ale nechce se mi za takovou kravinu vysolit tolik
Candance ja urcite ne, jsem rada, ze zvladnu obslouzit obycejnej fen![]()
Candance dcera ten rotacni dostala k vanocum a je celkem zklamana, tak asi spis ne. ktery jo teda bohuzel neporadim
Candance ja teda ten dyson doporucuju hodne!! zkousela jsem ho od kolegyne a jsem z nej uplne odvarena
Jaký si kupujete vitamín D? Brala jsem Vigantol na předpis, teď bych zkusila jiný.
711990 jako ten airwrap? Já jsem ho jeden čas hrozně chtěla, ale když jsem si ho zkoušela na krámě, tak je na mě strašně obrovskej
Já mám teda hodně malý ruce (jak dítě, haha) a když jsem si s zkoušela simulovat různý pohyby, tak já jsem ho nebyla schopna nějak příčetně udržet.
Lenka22 já jsem brala léta caltrate D3, ale myslím , že jsem po něm měla zácpu. Tak teď m e doktor napsal Vigantol. Beru ho asi 14 dní.
Lama_z_Lana jj, mne zas tak obri neprisel, pracovalo se mi s nim dobre. Prekvapilo me, jak je to snadny. Jako drahej je moc, uz je to rok co jsem ho zkousela a porad ho nemam:D
711990já mám fakt malý ruce, se mi kvůli tomu všichni smějou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.