MP Marge Zdravým selským, léto. Jelikož tráva na pobřeží je zelená a červanky do oranzova bývají při západu v létě, když fouká vítr.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Marge leto, mozna bude bourka :)
MP Marge přijde mi to podzimni.
MP Marge Žádné, vidím bezčasí.
Léto
MP Marge A chceš první nebo druhý dojem?
Protože, když jseš ten psycholog, tak asi ten první = tklivý, bezútěšný podzim.
Ale ... delší sledování = pohodové léto.
Fakt zvláštní obraz.
MP Marge jasný léto.
MP Marge jak je ten obraz stary? Ja v nem totiz vidim leto (trava na utesech), ale se zazloutlym lakem. Ze kdyby se nechal vycistit, tak to bude hezke syte leto se zapadem slunce a mnohem modrejsimi tony. Pokud je novy a nekdo ho tak nakreslil, tak to pak netusim.
MP Marge Horké léto. Před bouřkou.
MP Marge Na první dojem podzim/zima
MP Marge Podzim, tou barevností a sluníčkem nízko
MP Marge Taky podzim, bez nějakého většího zkoumání tedy.
MP Marge řekneš nám, co se z toho vyvozuje?
Nemá někdo v rodině/kamarádech nějakýho antik-bazaristu? Kamarádka koupila viluna Vinohradech a bude rekonstruovat, je tam spousta dobových prvků (asi 1.pol.20 století, historizující styl) - dveře i s futry, radiátory, různé skříňky původně vestavěné....my si něco vezmeme, ale jen zlomek. Jinak se to zlikviduje nebo to prodá za stavební firma a zůstane jim to za žebrem. Mne přijde, že je to škoda...Fotky mám.
Mně to přijde jako přelom května a června, takže pozdní jaro ![]()
MP Marge žádný. ale bude pršet
mitford sister dám ti kontakt do SZ - může být kontakt přes facebook?
MP Marge řekneš nám, co se z toho vyvozuje?
Vyvozuje se z toho jen to, ze porad nevim, jestli ten obraz mam koupit ![]()
To neni psychologicky test pro uzivatelky Parfumanie, to je dilema pro me! Ten obraz nekdo prodava za par supu na Facebooku, mne se na prvni pohled zalibil a rikala jsem si, ze bych si ho mohla koupit do budouciho obyvaku nad gauc. Pisu budouciho, protoze v soucasnem byte je nad gaucem okno. Jenze - ja mam rada, kdyz to mam v byte sladene, nemyslim matchy-matchy, ale spis tak jako tematicky, nevim, jak to popsat. Proste obyvak u me navozuje predstavu podzimu a bojim se, ze ten obraz by mi to kazil! Protoze ja tam nekdy ten podzim vidim, ale nekdy zase vubec ne, tak me zajimalo, co by tam videli jini. No, a jak vidno, kazdy stejne vidi neco jineho ![]()
MP Marge A chceš první nebo druhý dojem?
Protože, když jseš ten psycholog, tak asi ten první = tklivý, bezútěšný podzim.
Ale ... delší sledování = pohodové léto.
Fakt zvláštní obraz.
Ano, velmi zvlastni! Ten prvni dojem by se mi hodil vic ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí