"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 10. května 2024 09:43

Kokoska jj, taky se mi stává, že větě rozumím, ale  do  angličtiny ji přeložím nazpět blbě, protože slovosled, a taky mě trochu točí ta americká verze angličtiny. Zanedbatelná , ale pikantní třešinka na dortu je překládání citoslovcí a zvířecích zvuků z jedné cizozemštiny do druhé

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 10. května 2024 11:16

Mulen jj, dají. potřebuješ sovu? :))

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 10. května 2024 11:17
Reakce na Evaeva:

Muslik nesnáším topořád to spouštím omylem 

​zkus hledat něco jako swipe gestures, měla jsem to jak na xiomi,  Huawei tak i nyni Samsung; ona jde taky nastavit sensitivity těchto gest/pohybů prstem, uznávám že to chce trochu si zvyknout, ale jak si člověk zvykne, nechce už jinak ;) já třeba neumím ovládat muzuv mobil kde musím stále hledat nějakou šipku pro krok zpět 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2024 11:29

Muslik tak možná bude stačit nastavit citlivost. Zkusím to najít, díky. Zatím mně to štve dost. (Šipku nehledám, klikám po paměti)

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 10. května 2024 11:30

viktorka_od splavu Děkuju, zkusila jsem, ale při tom mi ikonka foťáku zmizela ze spodní lišty a pak i z plochy, když jsem ji na ni zkusila přidat. Ale fakt už jsem se chtěla radovat  

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 10. května 2024 11:36

Myrtila no bohuzel, taky jsem to zkusila, z plochy mi teda nic nezmizelo, ale z ovladaciho centra jo a tam ten fotak pouzivat chci. njn

49376 příspěvků moje polička 10. května 2024 11:44

Myrtila jo ale jina vec co fakt funguje: pokud si vypnes probuzeni telefonu dotykem na obrazovku, jde pak probrat jen stiskem postranniho tlacitka a zadna gesta na uspane obrazovce nefunguji.

zkusim, jestli mi to bude vyhovovat

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 10. května 2024 12:10

viktorka_od splavu Na to mám moc starý telefon Ještě s tím kulatým tlačítkem dole, tím ho probouzím.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 10. května 2024 12:19

Isca jo, chachacha pisou spanelsky jajaja, logicky podle vyslovnosti, ale A s tim slovosledem je to presny.

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 10. května 2024 12:41

Myrtila ten foťák mě taky dere, chci mít telefon vypnutej úplně, ne když si ho vezmou malý rucicky, tak ze na něm (byt jen foťák) zapnou 

49376 příspěvků moje polička 10. května 2024 12:46

Myrtila no vzdyt ja pisu o probuzeni, ne o odemykani

Potrefenáhusadtto

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 10. května 2024 13:03

moora sotva zvládám andulku , ale takovej sýček

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 10. května 2024 13:27

viktorka_od splavu já probuzení dotykem na obrazovku nemám, to ani nevim, jestli můj telefon umí, ale zmacknou spodní cudlik, tím telefon probudej a i když neodemknou, foťák otevřou 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 10. května 2024 13:46

Tady se řeší nejnovější chytrá technika, tak já vás dotazem zavedu hluboko do pravěku: Potřebuji přehrát (nebo spíš postupně dostat) kousky písniček ze Spotify na audiokazetu. Budu zkoušet přímo z PC přes jack/jack do věže s kazetovým přehrávačem, snad jako přímé nahrávání. Kdyby to nešlo - nemáte nějaký další tip?

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 10. května 2024 13:47

viktorka_od splavu Potrefenáhusa Taky to probuzení dotykem nemám. Nevím teda, jestli neaktivované, nebo ho nemám vůbec. Musím zmáčknout tlačítko. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. května 2024 13:53

andulka01 Radu nemám, ale no ty kráso! Já jsem chtěla svůj život z VHS přehrát na něco modernějšího a nakonec jsem to posílala nejakejm odborníkům. A stálo mě to majlant. Tak držím pěsti.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 10. května 2024 14:12

Prosim, mate nejakou babskou radu na zanet dutin? Uz jsem z toho hotova, trva to skoro mesic (na atb to neni, crp nizke). Ja uz bych snad i tancila samanske tance

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2024 14:14

Potrefenáhusa u mě musí šoupnout ikonkou, to náhodně neudělají, to se spíš dostanou do nouzových volání

U nás momentálně nejsou problém malé ručky, ale spíš malá pusinka, ve které to vždycky skončí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2024 14:15

Gatita kombo sinupret forte a pastilky s islandským lišejníkem si zkoušela? To mi pomáhá nejvíc. Plus popíjet vodu s trochou Vincentky.