Myslíte, ze je blby psát zubarce a chtít ve vší slušnosti - ani nevím jak to nazvat - nějaké vysvětlení, co mi vlastně v tý puse udělala a proč?
Já jsem normálně úplně rozložená. Předstoupila jsem k ni před časem, není to žádná velká klinika, normální soukromá praxe se dvěma doktory. Přesto mi samozřejmě navrhla předělat pomalu všechny zuby. Ano, mám je ve špatným stavu, sice mě nic neboli a čistím jak blazen, ale věřím jí, když říká, že staré výplně jsou podkazované a na rozpadnutí.
Ale byla jsem tam od ledna snad čtyřikrát a dneska tam nechala opět 6 tisíc. Načež jsem na konci zjistila, že mi opravila zub, na kterém dělala už minule, společně s jiným
? A že oba tyto zuby jsou zralé na korunku, což mi sice řekla už na začátku, nicméně to nijak nerozvadela, nedala ani cenovou nabídku, navrh, nic.
A když jsem se ji dneska zeptala, jestli to teda není skoda opravovat zuby, které jsou stejně zralé na korunku, tak jen krcila rameny, ze opravit se to musí (nic mě nebolelo
). A když jsem se teda zeptala, jestli se to teda dá brát tak, že mi tohle docasny řešení aspoň par let vydrží, tak řekla, že spíš ne?!
Takze mám teď pocit, že jsem dala 12 tisíc za neco, co mám možná třeba na rok, když jsem mohla mít za 30 tisíc pokoj na desetiletí? Jenže tohle se mnou nikdo na začátku takhle neprobral ![]()
Ona je navíc Slovenka, mluví strašně rychle, celou dobu do roušky a není příliš privertiva, úplně vidím, jak bude na sebeslušnější e-mail reagovat. Cejtim se jako totální blbec, vůbec to nechápu, jak jsem se do tyhle situace dostala, třeba ji krivdim, ale přijde mi to cely proste špatně ...