"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
To co popisuješ, je opravdu komplikovaná situace a myslím, že by určitě prospělo, kdybyste tam šli, z pohledu OSPOD budou rádi za každého spolupracujiciho člena rodiny.
Někdy takové setkání opravdu je bez výsledku, někdy ale právě tam mohou přijít na dobré kroky, změnu pravidel, nové kontakty...
Nepremlouvam, dobře se rozhodni. ![]()
Tyana Já bych jen podotkla, že hodně záleží na mediátorovi. Pokud je dobrý a ukočíruje matku, můžete se minimálně odpíchnout k nějakému začátku řešení.
Tahleta "sezení" mají za účel sehnat dohromady co nejvíce lidí zúčastněných na případu co nejvíce různými způsoby. Proto se musí "zkusit všechno".
Je dobré si přitom uvědomit svoji roli a zůstat v ní. Emoce zacloumají každým rodinným příslušníkem, ale možná pomůže opakovat si, že je to pro ty děti.
Držím palce ![]()
Já si na rozdíl od předřečnic myslím, že to nebude k ničemu, matka je zjevně mírně řečeno cvok a jestli s ní doteď nehnulo nic, ani výhledově bych s tím nepočítala. Bude to jen hroznej stres.
Ale samozřejmě, už kvůli čistýmu svědomí se asi pokusíte. Tak pevný nervy přeju.
Blbej dotaz z jinýho soudku... vždycky jsem měla nastavenej Google resp. Chrome jako výchozí prohlížeč, a najednou, když zadám "novou kartu" a vlastně i při prvním otevření mi tam vyskakuje Yahoo a musím ten Google do lišty zadat ručně, zas a znova... co to je?! Poněkud mě to zlobí, žádný Yahoo nechci ![]()
barbucha pravděpodobně sis klikla na nějaký rozšíření - v záhlaví chrome klikni na tři tečky nad sebou, pak ozubené kolečko (nastavení) a vyhledávač a nastav si zpátky google
To je právě to - pořád tam mam jako výchozí prohlížeč nastavenej Chrome, ale stejně při otevření nový karty se tato otevře jako Yahoo
Už jsem z toho na prášky ![]()
barbuchayahoo není prohlížeč, to máš ten chrome, ale někde máš nastavený vyhledávač a přepla sis to z googlu. Hledej výchozí vyhledávač.
Konečně jsem to našla, teda aspoň doufám. Ten Google jsem měla furt jako výchozí, ale Yahoo se mi tam vloudilo mezi ostatní vyhledávače, tak jsem to z toho výběru smazala a myslím že je klid.
Ježiš mně se ulevilo
Dík holky za trpělivost s debilem ![]()
Existuje kolobezka s nosnostou nad 100 kg?
možoo keď už nič iné, tak budú mať podchytné jej klamstvávýpoveďami rodiny....no držím palce...
Voči tomu je mi az trápny môj dotaz. Normálne mi fungovala platba telefónom a z ničoho nič už asi týždeň nefunguje. Proste ho žiaden terminál nenačíta...čo sa mohlo stať?
slniecko neodinstalovala jsi omylem
platebni kartu z telefonu? Mně se to už podařilo. Tak jsem ji znovu načetla a funguje.
slniecko takový prozaický důvod- neskončila platnost karty? (Též se mi stalo)
Voči tomu je mi az trápny môj dotaz. Normálne mi fungovala platba telefónom a z ničoho nič už asi týždeň nefunguje. Proste ho žiaden terminál nenačíta...čo sa mohlo stať?
chápu a nemám vysvětlení, mě takto dost pravidelně zlobí karta Fio banky, prostě dost často to při platbě telefonem nefunguje, ani já, ani banka jsme důvod nenašli...
slniecko mne to chvili zlobilo, pak jsem prisla na to, ze to nove chce overeni kazde castky (predtim to bylo od 500 kc). Taky jsem myslela, ze mi prestala fungovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí