mitford sister to je zvláštní s tou skupinou na fcb, u nas je skupina super, včetně vrhu které budou, občas se někomu propere špinavé prádlo, ale to k tomu patří, umi doporučit správné štěně zájemci, a odradit ty co si to predstavujou jak hurvinek válku.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mitford sister urcite doporucuju od mala cvicit jako prevenci dogfitness na posileni svalu kolem patere, tady se tim zabyvaji na Morave, ale urcite bdue neco i u vas
Neni to blby dotaz, ale blba rada, nekupujte si na zimu kalhoty s sirokymi nohavicemi, tahne do nich zima. ![]()
SunEclipse nosím pod ně nadkolenky.
SunEclipse ségra mi to taky tvrdila, ale mám jedny manšestráky a ničeho jsem si nevšimla. Tak nevím, jestli nezáleží víc na materiálu.
SunEclipse Moje dítě nosí celou zimu ty široké kalhoty. Já jí teda koupila fakt takové silné, teplé, na zimu si nikdy nestěžovala a druhou vrstvu nosí jen na bobování nebo bruslení. Ale segra mi to taky tvrdí, že tam musí profukovat podlě mě záleží i na materiálu, jestli to vlaje, profukne atp. Ale co si budeme, radši jsem jí v lednu koupila i takový kabátek, at má bundu aspon do pul stehen.
Blbý dotaz mám já. Ted se nějak rozšíříly mi přijde kabáty bez podšívky a to i ty dražší s vlnou, lze o to vůbec uvažovat? Nepotřebuju kabát do zimy, ale spíš takový přechodový utíkáček, na plusové teploty, ale chci aby to mělo aspon nějakou vlnu a ten materiál vypadal dobře, ale má smysl uvažovat vůbec o těch, kde podšívka žádná není?
SunEclipse mám jen džíny, ale nevšimla jsem si. Je fakt, že většinu času chodím, resp. jezdím na kole v sukni/šatech s punčocháčema, takže jsem možná otrlá. ![]()
SunEclipse Taky mi pod ně táhne!
I když jsou ze silnější látky, je mi v nich zima. Na zimu jsem vytáhla staré slimky.
Karja Zima/teplo v tom bez podšívky asi o moc větší nebude, ale nebude to drhnout na spodním oblečení? Že by se to blbě oblékalo a možná hrnulo? Říkává se, podšít aspoň rukávy, aby se to dobře oblékalo. Ale jenom teoretizuju, kabát mám podšitý obyčejnou klouzavou podšívkou.
Myrtila já slimky nosím s dětmi ven, mám dokonce termo. Víc se mi hodí k mým zimním botám. Ale na takové běžné chození metro - obchod - návštěva mi ty široké nepřijdou o nic studenější než jiné. V čem by mi byla zima, jsou takové ty kalhoty z tenké "společenské" látky, pod to bych určitě potřebovala nějakou spodní vrstvu.
Karja jedna paní na módním (zahraničním) ig, co sleduju, tvrdí, že kabát jedině bez podšívky, že to líp vypadá. Resp. vypadá to víc casual. Řekla bych, že spíš bude záležet fakt na tom materiálu, nekvalitní nebude pěkný ani na kabátu s podšívkou.
Karja mela jsem vlneny kabat bez podsivky ze Zary. Zima mi v nem nebyla, oblikal se dobre, ale byl takovy hodne svetle sedy, takze jsem ho brzo uvalela a po asi tretim vycisteni uz moc nedrzel fazonu, tak se jako divne kroutil. Nevim, jestli to mela na svedomi cistirna nebo unava materialu.
rasaNori nevím, třeba to nebude tak hrozné, teprve začínám rešeršovat. ale mám tu zkušenost z jiných plemen, kolem psů jsem se kdysi lehce motala...
baltik děkuji, já jsem dokonce v těch úvahách o jezevčíkovi dospěla tak daleko, že bych nějakou tu zvířecí fyzioterapii vystudovala :) bavilo by mě to a stejně potřebuju změnu
Neni to blby dotaz, ale blba rada, nekupujte si na zimu kalhoty s sirokymi nohavicemi, tahne do nich zima.
Souhlasím. A že mám těch širokejch kalhot... Kupodivu nejhorší jsou vlněný (teda z tý "vařený vlny"), v těch je mi vyloženě zima! U barrel džínů jsem s tím tak nějak počítala.
Jedině manšestráky jsou celkem v cajku (Evaeva
).
Jinak taky tahám spíš úzký džínový roury, pod dlouhej péřovej kabát se beztak líp nosej.
Blbý dotaz mám já. Ted se nějak rozšíříly mi přijde kabáty bez podšívky a to i ty dražší s vlnou, lze o to vůbec uvažovat? Nepotřebuju kabát do zimy, ale spíš takový přechodový utíkáček, na plusové teploty, ale chci aby to mělo aspon nějakou vlnu a ten materiál vypadal dobře, ale má smysl uvažovat vůbec o těch, kde podšívka žádná není?
To bych se bála že v tom zmrznu, že ta samotná vlna profoukne... a když se oteplí tak mi bude ve vlně hic! to už je lepší na to přechodový období pořídit normální trenčkot ![]()
Navíc - poslední roky bylo to přechodový počasí snad zrušený
Většinou máš jeden den ještě chladno a druhej den už vedra. I ten blbej trenčkot vytáhnu (prakticky ze zoufalství, aby jen nevisel ve skříni) přesně dvakrát za rok, jednou na "jaře", jednou na podzim ![]()
Pri zimnom kabáte najviac záleží na materiáli . Už niekoľko rokov sa v bežných reťazcoch predávajú síce zapodšívkované, ale inak aušusové kabáty - tvrdé, ťažké, mačkavé ,žmolkujúce . Ak pôjde o kvalitný materiál, viem si predstaviť, že na nosenie, ako píše Karja to môže byť dobrá voľba . Na klasický zimný kabát by som ale tú podšívku rozhodne dala . Jednak kvôli ľahšiemu obliekaniu, jednak aj kvôli vzhľadu zvútra, a najmä kvôli vnútornému vypracovaniu, ktoré dá kabátu predsalen lepší tvar a pod podšívkou je schované . Mala som kedysi ľahký obojstranný vlnený kabát ,nosila som ho dlho a často a podšívka mu nechýbala .
Evaeva Tak mně je v nich zima strašná, ale asi záleží i na šířce nohavic, ty moje mají dole obvod snad 60 cm, takže doslova větrají
na podzim byly v pohodě, ale na zimu to není vůbec.
Myrtila mně pod ně vůbec nefouká. Ale tak ten manšestr je takový těžší materiál, to by musel být orkán![]()
Evaeva No, když nad tím tak přemýšlím, tak tady na začátku zimy, když jsem je zkoušela, dost fičelo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje