Jdu se vetřít s kosmetickým dotazem. Nemáte někdo zkušenost se sérem pro růst vlasů od The Ordinary? Po X měsících mi dorostly ty oškubané vlasy na jedné straně (ano, vydržela jsem :-D) a tak jsem sevypravila ke kadeřnici. Požadavek zněl opět jasně. Dodala jsem předchozí story, fotky, jasné požadavky, včetně informace o maximálním zkrácení, ukázala jsme to i vizuálně. No, asi není třeba psát více. Místo mikáda mám opět podivný asymetrický střih a zvláště "pěkně" to vypadá zezadu. Kadeřnici jsem upozornila, že nemám 100% rovné vlasy a že je s tím třeba počítat. Dostalo se mi odpovědi, že to přece uvidí již při mytí ... Bezva. Tak prooooč? Za co? Nebylo to levné kadeřnictví, ale to asi nic neznamená. Proto teď hledám cokoli, co alespoň trochu urychlí růst vlasů. Ale kam půjdu příště, netuším. Návštěva kadeřnictví je fakt horor. Copak tady nikdo neumí stříhat? Varianta 2, možná mám tak nekvalitní vlasy, že lepší výsledek dosáhnout nelze. A NE, opravdu to nebylo patrné, tolik patrné při odchodu z kadeřnictví. Jasně, délka byla kratší, než jsem si přála, ale po zručném vyfoukání nebylo zřejmé, že až vlasy umyju, bude to tak podivné. Bod pro kadeřnici, umí foukat vlasy - pro mě slabá útěcha. Děkuji za případné doporučení i dalších zázraků na růst vlasů.